Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do was dziewczyny

Która z was wymaga od faceta posiadania prawa jazdy?

Polecane posty

Ja nie wymagam.Znam dużo fajnych facetów,którzy wolą jeździć rowerem do pracy czy coś załatwić a i ja sama jestem "rowerówą" ;)

mój jest niby prawdziwym mężczyzną, niby dobra praca, usamodzielniony itd. Ale nie ma prawa jazdy i to mnie wkurwia!!! Podchodził 3 razy i tak się biedaczek zraził, że nie chce dalej robić. Bo on uwielbia jak się go chwali, wtedy go to mobilizuje. Ale jak nie zdał prawa jazdy, to rzucił w cholerę i teraz ja go wożę! Ja zdałam za pierwszym razem i mam już prawko 4 lata. Facet musi mieć prawo jazdy! Pytam się go jak mnie zawiezie do szpitala jak zacznę rodzić w środku nocy? To mówi, ze jak zajdę, to zrobi. Przeszła mu koło nosa super praca właśnie przez to, że nie ma prawka. Kłócimy się ciągle o to :( Jak mam na niego wpłynąć???

to samochód mojego taty, jak czasami musimy gdzieś podjechać, to go biorę. Mówi mi, żebym naciskała, to on wtedy sam pójdzie, sam zrobi, bez niczyjej wiedzy. Ale ja go znam. Wciska mi takie kity, żebym dała mu spokój. Najpierw nic nie mówiłam, tak jak chciał, ale potem zaczęłam gadać i będę gadać nadal!!!

Gość blabla258
ja wymagam. facet bez prawka to jakas ciota. poza tym fajnie jak facet prowadzi, lubie mezczyzn za kierownica :) tego pytania powinno nie byc, bo w dzisiejszych czasach prawko to wymóg, nie wybór.

Wstyd mu, że nie zdał. Czekać to nie ma co. Szkoda życia. Powiedz mu konkretnie, że ma zrobić, porozmawiaj poważnie, przypomnij o straconej pracy i zapytaj jak sobie wyobraża przyszłość.

Gość Ale Wy jesteście ...
Czyli jak będzie facet miał własne mieszkanie, stałą dobrą pracę, będzie samodzielny, potrafiący wszystko zrobić w domu, z zasadami, dobry materiał na męża i ojca dzieci to i tak go skreślicie bo nie ma prawa jazdy?

Gość do blabla258
a taki po samej podstawowce to nie ciota?

Ale Wy jesteście ... ja nie skreślam. Ogólnie poza tym jest wspaniałym facetem. Męskim , 100% samcem. Ale właśnie ten brak prawa jazdy bardzo nie pasuje do tego wszystkiego :/

Gość Ale Wy jesteście ...
kochaj siebie Ale Wy jesteście ... ja nie skreślam. Ogólnie poza tym jest wspaniałym facetem. Męskim , 100% samcem. Ale właśnie ten brak prawa jazdy bardzo nie pasuje do tego wszystkiego :/ Chyba, że facet po prostu nie lubi samochodów. Co wcale nie oznacza, że nie jest dobrym ojcem i mężem, może mieć dobrą pracę czy własne mieszkanie.

Nie wyobrazam sobie, zeby moj facet jezdzil autobusem... Moze jeszcze w sandalach i z plecakiem na plecach? Ja bym przyjezdzala na randki samochodem, a on autobusem? Niech nawet nie ma tego prawa jazdy, ale jezdzi samochodem, czy ma kierowce. Bo nad morze taksowka nie pojedziemy.

Gość ziutkaaa
co to za facet bez prawa jazdy;) kaleka

Gość dszza
Ja tam mam prawo jazdy i samochód i wyrywam na to wszystkie panny. kobieta chce faceta z samochodem by miała gdzie zrobić loda po dyskotece.

Gość mariolka 21lateczek
Ja bym nie mogła być z facetem bez samochodu. jestem zbyt leniwa. Zresztą daje dupy facetowi to mógłby mnie wozić.

Gość Fan_seksu_31
Tylko nie uwierz w bajki, że "zrobi",bo jak ma ileś tam lat i nie zdobył tego dokumentu to już później nie będzie mu się chciało. Facet bez prawka to złamas, nieudacznik życiowy. Prawdziwy facet jeździ fajną furą i ma dobrą pracę.

Gość michalina 34
ja właśnie robię prawko, ale tak mnie to stresuje, że zawsze na egzaminie strzelę jakąś głupotę :-0 żaden egzamin mnie tak nie stresował jak ten 7 raz będę zdawać:-0 ale w końcu zdam!

Gość a ja mam w dupie auto
wole kupic sobie fajne ciuchy