Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do was dziewczyny

Która z was wymaga od faceta posiadania prawa jazdy?

Polecane posty

Gość Pytanie do was dziewczyny

Która skreśla faceta bez prawka?

prawko to podstawa szczegolnie u faceta al;e zeby od razu skreslic to hmm chyba ze zadeklaruje ze nie zrobi to niech sie buja haha

Gość dosssandoot
prawko w dzisiejszych czasach to nic, co raz wiecej dziewczyn ma ten dokument a wsrod facetow nawet najwieksze cioty to maja jak sie nie ma do tego dobrego samochodu to sie jest skreslonym

Gość t4rgv
Kobiety to leniwe materialistki. Nie chce / nie potrafią niczego same zrobić tylko wymagają od faceta.

Gość do Jula6
a jak ktos robil i nie moze nauczyc sie jezdzic?

Gość t234234
do "do Jula6" Ona chce, żeby ktoś jej dupę woził bo sama jest zbyt głupia by zrobić prawko.

Gość wszyscy wiemy ze to lubisz
tak bo faceci lepiej prowadza. ja mam prawko ale wole jak wozi mnie moj kochany menscizna

Gość chyba w snach
nie wymagam. moj facet nie ma prawa jazdy. Glupota totalna - wymagac!!! :O

Gość ja nie mam prawka
i nie moglbym byc z dziewczyna, ktora prawko ma, bo mi by bylo glupio ze ja nie mam, podczas gdy ona ma

Gość anna 24 lata
generalnie nie ma roznicy czy to facet czy baba nieudacznicy, glaby i lenie nie maja prawka! co innego jesli ktos jest ubogi i nie stac go na prawko a tym bardziej na samochod lub ktos, kto mieszka w duzym miescie i prace ma w dwa kroki od domu inne przypadki wynikaja z ignorazji i zawsze zle swiadcza o kobietecie/mezczyznie

Gość ASASADASDEE
Ja wymagam, facet bez prawka to poprostu ciota i wygodny cwaniak czesto lubiący sobie wypić...

Gość odlacz internet
anka - rozbailas mnie do lez :D:D:D:D:D:D DZIEKI :D

Gość do anna 24 lata
to lepszy facet po podstawowce co nie umie budowac zdan ale prawka ma od studenta bez prawka?

Gość semiyoo
ja wymagam,bo juz kurwa mam dosyć go wozić,a szczególnie jak jest najebany:)

Gość ciekawostka jak nic
Ja wymagam, facet bez prawka to poprostu ciota i wygodny cwaniak czesto lubiący sobie wypić... nieudacznicy, glaby i lenie nie maja prawka! Ja nie mam prawa jazdy i jakoś nie pije w ogóle. Nie robiłem prawa jazdy bo samochód mi niepotrzebny by żyć poza tym nie lubię prowadzić samochodu. Ale za to mam własne mieszkanko i stałą pracę, w której się spełniam.

Gość anna 24 lata
jezeli ten Twoj student jest po socjologii, zarzadzaniu lub innym rownie popularnym co kretynskich kierunku to sorry ale wole kierowce :P kierowca przynajmniej znajdzie prace :P hahaha

Ja jestem tego zdania ze i jedno i drugie powinno miec prawko ale facet to juz szczegolnie ale brak prawa jazdy nie przekresla odrazu czlowieka bo zawsze mozna je zrobic.

Gość rhngngf
kierowca przynajmniej znajdzie prace hahaha Nie wiem czy tak jesteś upośledzona czy masz to po swojej matce. Kto powiedział Ci, że tylko kierowca znajdzie pracę.

Gość do anna 24 lata
ale taki po podstawowce nie umie sie wypowiadac i czesto nie potrafi logicznie myslec. poza tym prawko b nie oznacza kierowcy zawodowego. kierowca osobowki to grosze zarobi. a socjolog moze pracowac w biurze albo w urzedzie

Gość wezcz
one chcą by im ktoś te ich dupy woził tyle.

Gość anna 24 lata
do rhn... czyli uposledzonego po swoim ojcu wklej mi cytat, w ktorym mowie, ze tylko kierowca znajdzie prace

Nigdy nie wymagałam, ale jak facet bez prawka zamierza żyć ? Kobieta będzie mu robić za kierowcę czy będzie jeździł autobusami ? Jakaś paranoja. Bez samochodu da się żyć, ale prowadzić jakiś interes, coś załatwić już nie.

Gość E tam E tam...
joasia1980 Bez samochodu da się żyć. Tutaj to trochę przesadzasz. chyba, że mieszkasz w jednym mieście a pracujesz w innym to tak lepiej mieć samochód.

Gość rzadizow
A jak facet ma prawko ale nie ma pracy i mieszka z rodzicami byłoby już ok?

Gość Ghjs
U nas mój ma 7 lat prawo jazdy ja mam 3 miesiące . I teraz to ja woże go bo mu sie znudziło jezdzic takie tłumaczenie

Prosta sprawa. Kupno stolika :) Bierzesz taxi ? targasz autobusem ? Prosisz znajomych ? Nie wiem, ale ja nie lubię sobie utrudniać życia. O własnym biznesie nawet nie wspomnę, ale rozumiem że student będzie całe życie jeździł do pracy u kogoś i z powrotem do domu autobusem. Też można tak przeżyć życie.