Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkamartatoja

pierwszy raz

Polecane posty

Pff a co loda mu zrobilas? Moja rada, za takich facetow sie po prostu nie brac. Jak wiesz ze nie mozesz dac im tego czego potrzebuja. NAPRAWDE JAK MOZNA SKAZYWAC ZDROWEGO FACETA W WIEKU 29 LAT NA ROK ABSTYNENCJI SEKSUALNEJ! TOZ TO MU JAJA EKSPLODUJA PO TYGODNIU! Nie wierze, malolata jestes i tyle.

Gość 20latkamartatoja
nie nie zrobiłam mu, ponieważ istenija jakieś granice we wszystkim. nie nie jestem małolata. do tej pory nic mu nie eksplodowalo :Di nie było takiej czystej abstynencji, bo przecież całowaliśmy się, pieściliśmy się ;)

moim zdaniem popełniałaś jeden spory błąd a mianowicie umawiasz się że seks będzie wtedy i wtedy. a po drugie jak zadajesz pytania co robić to znaczy ze jesteś nie gotowa na seks.

A skoro mu nie wybuchly to znak tylko ze nie jest wart twojego dziewictwa bo napewno mial kogos na boku. Voila!

Gość Apasz
Rok czasu za Tobą łaził i nic ?:D:D:D:D Nieźle, ciapa to mało powiedziane :)

Gość 20latkamartatoja
nie ustalaliśmy terminu tylko chciałabym żeby to było podczas naszego wyjazdu nad morze :) nie napisałam że nic ;)

Gość 20latkamartatoja
no a jak mam wiedzieć, skoro tego nigdy nie robiłam :D tak ma 29lat. pytam tylko jakie znacie rady a nie jak to wygląda :D nie niejest żadną ciapą naprawdę :D

Gość Apasz
On też pewnie jest prawiczkiem, poocieracie się cipkami i spać :D

Gość 20latkamartatoja
nie chciałam mu wskakiwać do łóżka na 1szej randce ludzie no :D całowaliśmy się, pieściliśmy się ale do seksu nie doszło.

Gość 20latkamartatoja
Apasz to podobno nigdy nic nie wiadomo :D ale jak się pieściliśmy to był bardzo zdecydowany w tym co robi :D

Gość a było tak, że
kilka razy nalegał czy nie?

Skoro nie ciapa to dziwkarz i moja rada to taka zebys sobie zycia nie marnowala. Ale jak chcesz, zabezpiecz sie tylko, nie ze wzgledu na ciaze ale na syfy ktorych mozesz sie od niego nalapac - skoro nie jest taka ciapa napewno nie proznowal.

Gość Apasz
Dziewczyno ...ale rok czasu ?:D Jaja sobie robisz ... 29letni facet, mówię Ci, pomiziasz go po cipce on pomizia Ciebie po Twojej i na tym się skończy

Gość 20latkamartatoja
no co będę udawać, nalegał pewnie że kilka razy nalegał. ale ja nie byłam gotowa na to.tzn wiedziałam że go pragne ale cos mnie wenwętrznie blokowało.

Gość 20latkamartatoja
no nie rok 11mcy :D

Gość 20latkamartatoja
nie wiem czy miał wtedy kogoś i się zapewne juz tego nie dowiem :D

Gość 20latkamartatoja
bo prawda taka jest że ja się boje tego seksu no naprawdę a najbardziej przerwania błony dziewiczej :(

Gość Apasz
Tak miał, jego miłość miała na imię Michał :D

20latko , wkrec sie dobrze w seks, podrosniesz, nabierzesz doswiadczenia z wieksza iloscia facetow to pogadamy. Zaden facet w tym wieku nie bedzie czekal na dziewczyne roku! Zapomnij! Moj to sie z ciebie smieje zes taka naiwna. A ma tyle samo co Twoj. Faceta logika - miec dziewczyne a nadal sobie trzepac? Buhaha jasne

Gość Apasz
No trzeba być co najmniej dziwnym :D. Ja 3 tygodnie to góra, jak nie to szukam następnej ale z tą wcześniejszą utrzymuję kontakt ...w razie gdyby uznała, że odczekała już odpowiedni przedział czasu i już jest gotowa:D

Gość 20latkamartatoja
oj no :D może jestem naiwna ale naprawdę obawiam się tego przerwania błony :( :( nie wiem czy kogoś miał jak miał to mial i się tego nie dowiem czyli że jestem zła że go skazałam na tyle abstynencji ? :D

Gość 20latkamartatoja
ja nie chciałam być traktowana jako jego kolejna laska do zaliczenia. choć jest megaprzystojny brunet wysoki brązowe oczy lekki zarost chciałam żeby traktował mnie poważnie przez to tyle zwlekałam i jakby nie moje obawy dot bólu i krwi napewno wcześniej wskoczyłabym mu do łóżka :) bo jest boski!!

Gość Apasz
O veto ! :D Ja nigdy nie pisałem pod pseudonimem Petard. Trufelka hmmm Ty jesteś tą od dawania dupy kolegom ??? Taaaak to Ty :D. Siema ... zdecydowałaś się ...chcesz być moją koleżanką hehe?

Gość Apasz
20latkamartatoja no dobrze i przytrzymałaś go :D, potem sprawdź jakie przerwy możesz mu robić i jakie wierne z niego szczenie :D

Autorko teraz nie roztrząsaj czy miałaś się z nim przespać czy nie. Dobrze zrobiłaś/źle. 11 miesięcy trzymałaś faceta z kagańcem na penisie. Zastanawiające jak on z tym wytrzymał, no, ale to nie jest ważne. Pojedź na te wakacje, oddaj mu się i nie przeżywaj tej krwi, bólu (bez przesady) itp., bo przecież seks to nie operacja. Trochę się opanuj w tym temacie.

Gość Apasz
Właśnie nie do końca, kiedyś miałem laskę, że jak ją rozdziewiczyłem to dostała jakiegoś krwotoku ... uważaj autorko, miej przy sobie kilka ręczników i ciepłą wodę, plastry i woda utleniona też nie zaszkodzą

Gość blablablablablaa
przydałyby się jeszcze nici do szycia, igła chirurgiczna, tramadol i trochę viagry

Gość Apasz
zamiast nici możesz też z powodzeniem zastosować Poxipol