Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkamartatoja

pierwszy raz

Polecane posty

Gość 20latkamartatoja

hej mam 20 lat mój chłopak 29, jesteśmy już ze sobą prawie rok w lipcu wyjeżdżamy nad morze na kilka dni. i właśnie tu jest problem,bo wiem że tam dojdzie do czegoś więcej, a ja jeszcze nie robiłam tego nigdy. On to wie powiedziałam mu, nawet o dziwo się ucieszył,ale nie wiem, jak się mam wtedy zachować, a nie lubię byc zielona :( proszę o rady!!!! naprawdę jestem mega zestresowana choć wiem ,że on jest cudowny!!

Gość i skoczek
wyluzuj, daj sie ponieść chwili, on będzie cie prowadził, ale masz fajnie:) ja już nie pamiętam jak to było

Gość 20latkamartatoja
ale się stresuję, boję się krwi i bólu :(

Gość Tęsknotka abc
:) ja też mam nadzieję że zrobię to z NIM 😘

Dziwne ze jestescie razem od roku i nic. Facet w tym wieku raczej potrzebuje seksu dosc czesto. Nie znam ani jednego ktory wytrzymalby rok bez seksu. Chyba ze ciapa.

Gość jjhjhhjjhiiiioiuioo
krwi i bólu? co ty na operację idziesz? nie przesadzaj

Gość 20latkamartatoja
nie że ciapa, ale sama go o to prosiłam,bo nie byłam wcześniej na to gotowa,a on to zrozumiał ;)

Gość 20latkamartatoja
no 11mcy ;)

Zaden facet nie zrozumie zycia bez seksu. O ile jak juz wspomnialam nie jest ciapa, albo nie rucha na boku. Wspolczuje ci.

Gość Livia_85
Jesteście już długo razem, ty nie jesteś nastolatką, a on tym bardziej ma swoje lata. Poza tym chyba go kochasz. ;) Wyluzuj, nie stresuj się. Tylko zadbajcie o zabezpieczenie. :)

Gość Kama2424
facet który potrafi czekac i wytrzymac bez seksu nazywany jest ciapa...super!! gratuluje podejscia!! moj czekał 2 lata a ma na prawde duze potrzeby a czekanie nie wynikało z mojego widzi misie tylko problemów ze zdrowiem...ale wracajac do pytania...musiasz traktowac to jak cos milego a nie bac sie juz na samym poczatku bo myslenie o bólu tylko nie pozwoli ci sie zrelaksowac i cieszyc chwila wiec pozytywne myslenie i na maksa wlaczenie serducha :) no i muszisz tego chciec!! :)

Gość ulalalalalalalalaaa
jak sie zestresujesz za bardzo, to bedzie balalo i nie bedzie to przyjemne :( wiec sie najlepiej rozluznij, jak u ginekologa :D

Jeśli jest taki jak piszesz czyli bardzo dbry dla ciebie i jest z tobą rok to nie masz się czym martwić. Myślę że postara się aby było cudownie. Pamiętaj też że to ty decydujesz czy napewno tego chcesz. Jeśli odmówisz to powinien to zrozumieć!!

Jak szybko skonczy to moze i czekal ten rok. Jak bedzie mogl dlugo to raczej na boku sobie dogadzal. Naprawde niektore kobiety sa tak zaslepione. Och ach, czekal na mnie tyle! Taki porzadny facet. A potem sie wszystko wydaje, zdrady i inne wojaze po slubie. Wspolczuje ci poniewaz wpadniesz jak sliwka do kanalizacji.

Gość lucyna- mamusia w rozmiarze 36
Keerah To że ty byłaś niczym dla faceta nie oznacza że kazda z nas tego doswiadcza

Gość 20latkamartatoja
pewnie że ma swoje wady jak każdy, ale wiedział od początku że jestem dziewicą i że nie chcę tego robić już na szybko,tylko wolę poczekać, aż będę pewna... a mi się zawsze podobali starsi ode mnie faceci ;) ja nie wiem jak będzie w przyszłości,kto to możę wiedzieć ;) u ginekologa to stres jak nie wiem jest szczególnie nie lubię tego badania które boli :( i boję się że teraz z NIM też tak będzie, choć on obiecuje mi że będzie delikatny ;)

Autorko czy ty wiesz co znaczy rok abstynencji seksualnej dla zdrowego mezczyzny w tym wieku? Wspolczuje jemu najbardziej jesli wytrzymal ten rok. Bo ani z tego nic nie ma bo dziewczyna jak widac nie kumata i na sprawie sie nie zna A jeszcze rok na trzepaniu stracil. O ile nie dupczyl na boku. Pani lucyno- mamusia w rozmiarze 36. Ja nie oceniam ani pani ani autorki, tylko sytuacje. Komentarze na moj temat prosze sobie zaoszczedzic. Ale dla Pani wiadomosci, nie ma Pani racji, moj facet mnie szanuje i ja go szanuje. Dlatego nie pozwolilabym aby jako ze jest zdrowym facetem przez rok trzepal sie. Wtedy moze i on by mial mnie za rzecz i napewno poszedl by szukac gdzie indziej ale to bylaby tylko moja wina.

Gość 20latkamartatoja
słuchaj, zabezpieczenie jest musem, bo ja nie chcę być mamuśką w wieku 20 lat ;) w ogóle temat dzieci jeszcze jest mi odległy, jemu też ;)

Gość 20latkamartatoja
On od początku wiedział, że jestem"niekumata" ale mimo tego nie przeszkadzało mu to ;) jasne, że były i są teraz jakieś pieszczoty itp tylko że do jakotakiego seksu jeszcze nie doszło ;)

Gość hggjjffgfgfg
Keerah Sama traktujesz się jak przedmiot, jezeli piszesz że nie pozwoliłabyć mu na to żeby przez rok trzepał ;) a jak byś nie była gotowa to byś mu się oddala jak przedmiot

Gość 20latkamartatoja
czyli co to źle że nie poszłam z nim do łóżka na pierwszej randce????

Gość 20latkamartatoja
uważacie, że jestem głupia okej niech wam będzie, sprzeczać się nie będę... Teraz to o co pytałam schodzi na zupełnie inny tor niż zamierzałam. Chciałam się tylko poradzić jakie macie rady dla mnie zestresowanej tym 1szym razem? wiem że będzie cudownie-myślę że będzie :D ale nie wiem jak się przygotować do tego??

Gość 20latkamartatoja
ja nie byłam gotowa na seks wcześniej. każdy jest gotowy w innym wieku. nie wiem czemu zdziwiło go to że jestem dziewicą i cieszył się z tego....

Gość 20latkamartatoja
jak wcześniej pisałam nie było takiej abstynencji seksualnej przez ten rok.

Gość 20latkamartatoja
krótkie treściwe rady :D :P jaki nawilżacz?po co? miał wcześniej 2 dziewczyny.

Pff a co loda mu zrobilas? Moja rada, za takich facetow sie po prostu nie brac. Jak wiesz ze nie mozesz dac im tego czego potrzebuja. NAPRAWDE JAK MOZNA SKAZYWAC ZDROWEGO FACETA W WIEKU 29 LAT NA ROK ABSTYNENCJI SEKSUALNEJ! TOZ TO MU JAJA EKSPLODUJA PO TYGODNIU! Nie wierze, malolata jestes i tyle.

Bo będąc zestresowaną możesz się spinać, tzn. spinać mięśnie i będzie cię bolało. Dlatego możesz wspomóc się lubrykantem. Na pierwszy raz polecam pozycję, hmm... nie wiem czy jasno opiszę: połóż się na plecach, a pod tyłek daj sobie poduszkę tzn. byle co, aby trochę cię podwyższyło na skos :D