Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i87u6y5trfeds

TO MOJ STYL UBIERANIA - ŁADNIE?

Polecane posty

Masz 180cm i jestes szczupla to mozesz sie ubierac jak modelka, a jak jeszcze masz zgrabne proste nogi to juz hoho! z plaskich butow - moze kozaczki, workersy, japonki, jazzowki, tenisowki? do tego szorty, zwiewne miniówki albo sukieneczki, spodnie moze cygaretki? optycznie lekko pogrubią i skrócą nogi, a jak masz długie to nie bedzie widac

Gość Kolanko kolanko kolanko oł
Mi tam sie podoba nawet. Niewydziwiane, zwyczajne , skromne ale lepsze to niż miałabyś sie ubierać na pstrokato lub jak dziwka...A jaki mają styl osoby co tak krytykują ? Może jak Lady Gaga :D:D:D?? Jeśli ktoś jest atrakcyjny sam w sobie nie musi sie dowartościowywać nie wiadomo jakimi ciuchami :)

Gość robertoooooo
najgorsze badziewie to te wasze obleśne baleriny czy jak toto się nazywa, ja bym to nazwał raczej antygwałty. Bo jak widzę laskę w nie ubraną to bym jej nie ruszył

Gość postarzasz się takim strojem
roberta w tym gównie nie da się chodzić , miałam wrazenie że z kazdym krokiem przewracam się do tyłu na plecy, równa cienka podeszwa, masakra ale połowa miasta w tym biega bo '' trendy''

Gość Bertylda32
Powiem ci ze tez się tak ubieralam mając 27 w28 lat, ogólnie zestaw jest modny szalik duże kolczyki rurki baleriny sweterek tak się ubierają wyspiarskie dziewczyny,w Polsce sama widzisz jakie masz komentarze. Powiem ci jeszcze ze mając obecnie lat 30 zaczęłam ubierać się bardziej seksowne bo w końcu kiedy jak nie teraz? Figurę mam super tez jestem wysoka i zachęcam naprawdę do wskoczenia w coś bardziej seksu, zmien choćby kolory a już nie będzie tak szaro jak jest,ten szalik zamotaj sobie z motywem panterkialbo ładnego rozu jakieś bardziej nasycone kolory daj coś żeby cię było widać,choćby te brązowa torbę zamien na czerwona i będzie ok

Gość Bertylda32
Te Kozakiewicz wcale nie są fajne takie nisilam mając 8 lat,coś ze skory i najlepiej botkii a będzie dużo lepiej

Gość ememememem
Na jakiej stronie robisz takie ubieranki??? ja też chcę !

Gość Bertylda32
Sorry za błędy ale taki mam słownik w telefonie i nie chce mi się po nim poprawiać chodziło o kozakiiii;)

Baleriny trendy? :o Raczej wygodne, dlatego ,,połowa miasta w tym biega''. Jakby ta połowa chciała być trendy to biegałaby w czółenkach na platformie... Choć w przypadku tych butów słowo ,,biegałaby'' jest chyba nietrafione... Na co dzień tylko baleriny. I w dupie mam czy facetom to się podoba. Do tesco nie będę leciała w szpilkach.

Gość AnnaLynneMC
szpilek nosić nie musisz ;) i nie przesadzaj z tym,ze wysoka to juz obcasy w piach ...Ja tez do niskich nie należe mam 174 ,jestem chuda,ale mi sie to podoba i kupilam sobie ostatnio śliczne koturny czarne z paskiem w pull&bear ;) moge wkleić zdjęcie dla zainteresowanych ,nie są "chyba"aż tak wysokie w każdym badz razie są bardzo wygodne ,nosze je do rurek,jak również do spodni szerszych ,mam takie jedne kremowe,eleganckie proste spodnie z materiału hmm..troche śliski ,mają po środku wyprasowany taki kant nie wiem jak to opisać:D ale cos innego od rurek,zakochalam sie w tych spodniach bo są naprawde bardzo seksowne jeszcze jak widać przy tych kremowych spodniach czarny paseczek przy kostce od butów ,do tego fajna koszula schowana do środka z żabotem :D uwielbiam ciekawe zestawy ,a zarazem wygodne,aby nic mi sie nie zsuwało ,spodnie dobrze dobrane(z tym mam czasem problem bo te rozmiarówki są dziwne ponieważ waże 51-52kg a przy moim wzroscie to i tak powinnam nosić S,a czasem niestety S staje sie dla mnie za duży i po dłuższym chodzeniu jakoś się dziwnie rozciągają ...w każdym badz razie teraz mamy lato ,kolory i odważne fajne stroje ,głowa do góry i powodzenia życzę ;)

Gość jak jesteście takie mądre
o tak, niech sobie kupi kozaki do kolan, najlepiej białe, obcisłe szorty i narzuci jakiś workowaty sweter, i niech pójdzie tak do pracy :)

Gość i87u6y5trfeds
jej haha dzieci by sie mnie przestraszyly ;p ktos tam pisal zebym pupe odslonila- nie moge bo to moj najbrzydszy kawałek mnie ;p a wychodze z zalozenia ze wady nalezy ukrywac.. styl ze zdjecia troszke za ostry jak dla mnie..tak mi sie wydaje..

Gość i87u6y5trfeds
sandalki fajne, ale to nie jest DELIKATNY koturn hah ;p raczej wielgachny. ktos tu pisal ze w balerinach nie da sie chodzic, tak mowia osoby ktore maja stopy przyzywczjone do szpilek, bo kosci sie znieksztalcily.. balerinki sa zdrowe dla kregoslupa .. wiecie, ja zdaje sobie sprawe ze baleriny czy tenisowki nie sa sexy, bo czuje to po sobie.. ale jak ktos tak jak ja caly dzien na nogach i dodatkowo nie potrzebuje juz nawe centymentra wiecej wzrostu to nie widze innych butow.. oczyowscie botki i te jazzowki są opcja na jesien zima nosze plaskie kozaki ale latem i wiosna tylko balerinka stety/niestety no moze czasem sandalki ale to tylko przy wielkim upale ;p

Gość Wielkie dziursko!
A mnie się podobają Twoje zestawy. Lepsze takie ostrożne zestawienia niż jakbyś miała wyglądać jak przebieraniec. Nie jest źle.

Gość i87u6y5trfeds
a strona to przymierzaj.pl przed chwila na nia wpadlam i pomyslalam zeby zapytac sie Was o moje ubranka ale widze ze potwierdza sie to co sama czuje, ze wygladam zbyt skormnie, jak katechetka jak to ktos okresli hmm.. ale cóż robic.. nie pracuje w korporacji gdzie moglabym pozowlic sobie na sexi obicsle spodnice, zakiety i cienkie rajstopki

Gość AnnaLynneMC
http://allegro.pl/j86-sexy-buty-gwiazd-koturny-trampki-jazzowki-38-i2439883596.html te są nawet ładne;) jakbym miala więcej czasu to bym czegos lepszego poszukała i nie na allegro bo tam coraz więcej shitu weszło ...ale co obcas gruby,zadna szpilka ,stabilny i mozna latać ;) są w miare proste do wszystkiego by pasowały,buty dużo robią z nogami ,do tego jakies świetnie skrojone spodnie ,góra moze być prosta,a dodać np. naszyjnik z pastelowymi kolorami(ostatnio w taki zainwestowałam) i fajna torebka ,a reszta to juz twarz ;)

Gość i87u6y5trfeds
anna te buty z linka sa piekne i na pewno stabilne ale w nich mialabym 191 cm wzrostu :(

Gość Martissssssss
fajne zestawy!nie przejmuj sie naprawde jest ok, moze troche wiecej barwnych kolorow a tak to ok!wiekszosc ludzi z forum to nieudacznicy niech wkleja swoje zdjecia expertki za dyche , powodzenia!

Gość AnnaLynneMC
a z płaskich bardzo fajne są mokasyny ;) ostatnio w aldo była wyprzedaż pewnie jeszcze jest ...ale mokasynki o pięknym malinowym kolorze ,cudne ;) nawet mój chłopak sie do nich dorwał z radością,ze w koncu mogł mi cos znaleźć fajnego ;) ale niestety ..rozmiar 37,ka cena to z 260zł na 130:((( ostatnia para

Gość Martissssssss
acha i tylko pasztety wymyslaja jakies przedziwaczne stroje na codzien! jak ktos ma sliczna buzke to i wtym co masz bedziesz wygladac sexi!

Gość Jan kowalsky
mi sie nie podoba . Jak dla mnie to za duzo kolorów . Sadze ze ubranie powinno skladac sie co najwyzej z 2 kolorów . A tutaj są 3 .

Gość AnnaLynneMC
ale nie patrz na cm ! ;) Boże ,moze to śmieszne,ale mam 20lat i całe gimnazjum coś mi próbowali wmówić,ze aleś ty wielka ,ale mówili tak bo po 1. kompletnie o siebie nie dbałam,w koncu byłam w gimnazjum nie w głowie mi były takie rzeczy a po 2. dobrze sie uczyłam i byly zazdrosne,próbowały mi wmówić,ze spędze swoje życie nad ksiązkami ;) w liceum wszystko sie zmieniło,łącznie ze stopniami :)) może nie było z nimi aż tak najgorzej,skoro dzis jestem po maturze po 1 roku studiów i jakos daje rade,ale co najważniejsze to zmieniłam swoje podejście,swoją psychike ,mysle ,ze na lepsze ;) pojechalam raz na wakacje za granice,drugi raz i co najdziwniejsze podziwialam piękne kobiety wyyysokie ,ale oczywiscie tez szczupłe ,zadbane .. na nie wszyscy patrzyli ,widac było ich pewnosc siebie,w koncu i ja zaczęłam interesować się modą,mimo niskich funduszy ,daje rade;) teraz nikt mi nie mówi,ze jestem za wielka ;) a nawet jakby mi ktos to powiedział to juz bym potrafiłą to ukrócić bo to ci toksyczni ludzie,niby ZNAJOMI wpędzają nas w kompleksy ,SAMO Z SIEBIE NIC SIE NIE BIERZE W GŁOWIE:) dzis mam chłopaka w sumie to jestem z nim od 2 lat,mieszkamy razem,czuje sie pewna siebie,co chwile ktos mnie pyta,czy jestem modelką ,nawet mialam propozycje jednej agencji na ulicy mnie kiedyś dorwali ;) a jeszcze niedawno byłam zwykłą brzydką,zaniedbaną dziewczyną,która pozwalała sobie wchodzić na głowe i kierować w jej strone jakies uwagi ...mentalność Polaków.

Gość AnnaLynneMC
nieprawdą jest,ze tylko brzydkie dziewczyny muszą wydziwiać z ubraniami ;) na uczelni mam mase dziewczyn pięknych z twarzy są przeróżne,uroda latynoska,aniołka ,z ładnymi cerami,figurami,uśmiechem i zadbanymi zębami,mają w sobie to coś ,a ubrania sprawiają m.inn to ,ze się lepiej i pewniej ze sobą czują i to widać ;) ja np. bardzo lubie zawiesić oko na fajnych butach na stopie dziewczyny ,czy tez dobrze ukłądających się spodniach na jej nogach,wtedy zastanawiam sie gdzie ona ćwiczy ,ze takie ma ciało ;) a to tylko ubiór ..

Gość Adatatataa
a ja ubieram sie zwyczajnie dla mnie prostota jest najbardziej sexy i faceci to lubia.Mezczyzni nie lubia takich strojow jak ktos tu pokazal z lukbooka, to jest ochydne i rozciagnieta ksozylka z nadrukami czy jakies ala zniszczone shorty to raczejsex nie ejst:| no ale kazdy lubi co lubi