Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KATHAROS88

Dieta ONZ przyłaczcie sie:)

Polecane posty

Gość Asik777
Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "skuteczność wybranych diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały dietę odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html

Witam Jestem na onz 3 dzien. Wagi nie mam, wiec moja miarka beda obwody- pomierzylam się w poniedzialek rano, zobaczymy po tyg. Dieta mi odpowiada, najadam się, aczkolwiek 2lwody to ciezko, ale wypijam. A co z pieczywem? Nigdzie. Nie wyczytalam nic na ten temat.

dziewczyny a nie lepiej po prostu ostro ćwiczyć na siłce/fitness 4 x w tygodniu? i jeść smakołyki (ale z rozumem)? ja bym się nie katowała dietą wrócicie do normalnego żywienia i będzie efekt jojo a metabolizm będzie wolniej pracował lepiej ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!

Ja akurat mam male dziecko, maz pracuje, nie mam ani czasu ani kupy kasy żeby sobie 4x w tyg wychodzic na silownie albo fitnes, dlatego najpierw dietka, a jakb już uda mi się zrzucic to zmiana nawykow zywieniowych.

Oczywiscie że mogę, ale jak dziecko spi to najczersciej robie obiad, sprzatan, piore, prasuje- narazie jedyne co to zostaje godzinny spacer z dzieckiem.

Gość owsianka27
też mam małe dziecko i ogromną ochotę na sport i powrót do formy. Niestety kiedy dziecko śpi wykonuję tak jak Ty czynności domowe, wieczorami padam z nóg. Często jestem przemęczona, obolała i niewypoczęta. Z powodu niepohamowanego apetytu i utraty kontroli nad ciałem wstydzę się wyjść z domu,mam problemy z wychodzeniem na spacer z dzieckiem. Czuje się więźniem w domu, niedowartościowanym, obleśnym potworem który chowa się w czterech ścianach :( ale dzięki, ze przypomniałaś mi o diecie onz, w sumie fajna i racjonalna. Postaram się coś zmienić z swoim żywieniu, bo inaczej marnie skończę :/

Zaczynam kolejny dzien- na sniadanko jajeczniczka z 2 jajek :) Dziewczyny zaglada tu ktoras jeszcze z odchudzajacych się?

hej ja mam przerwe w diecie ale jest skuteczna za tydzien wracam ponownie i bedziemy sie wspierac wybaczcie ze przerwalam temat