Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzonaeiio

MATURY NIE ZDAŁ CO 5 UCZEŃ.. W TYM PEWNIE JA

Polecane posty

Gość zawstydzonaeiio
no to miałaś 13 pkt, a ja 6 to sobie pomyśl jaki matoł ze mnie.. ciekawe jak teraz na poprawkę można się nauczyć całego materiału ze wszystkich lat nauki ... ja byłam pewna, ze ang ustnego nie zdam, na farta 30%

Gość Głupia000
Jak to jak? Ja przyswajałam tydzień wcześniej z matmy, wszystkie najprostrze sobie musisz powtórzyć- wielomiany ułamki procenty...nawet prawdopodobieństwo no i rzecz jasna przestrzenną geometrię.

Gość zawstydzonaeiio
ta geometria najgorsza.. nie pokaże się jutro w szkole po odbiór ;/// jaki wtyyyyd

Gość Głupia000
Jam ma dziś i wręcza wychowawczyni :/ żeby to w kupie nie było że każdy będzie pytał: co masz, co masz????

Gość Głupia000
Powiedziałaś rodzicom?

Gość zawstydzonaeiio
ja powiedziałam, matce na razie bo ojciec w pracy... w sumie to cobojętnie zareagowała.. raz juz miałam komisa z majcy, ale pisemnie i potem ustnie, to troche mnie nakierowywali nauczyciele i to bez problemu, a matura to co innego, nie wymysle nic jak nie umiem :O mówiła, ze moj kuzyn tez poprawial i ze 2 tyg wczesniej trzeba przysiąść.

Gość Głupia000
No widzisz...to teraz musisz się wziąć w garść i powtórzyć :)

Gość maturzystkaa92
właśnie obejrzałam wyniki matur i zdałam!!! o mate i angol byłam spokojna ale o polski juz nie ale zdałam.. polski gorzej niż próbną.. 66% ale z maty i angola sie poprawiłam:) ale sie ciesze

Gość Głupia000
Co miałaś z matmy i angielskiego?

Gość maturzystkaa92
ile %?

Gość Głupia000
Tak :)

Gość maturzystkaa92
mata 92% angielski 85%

Gość Głupia000
Ha poczułam się głupsza.

Gość maturzystkaa92
a ty juz masz wyniki??

Gość Głupia000
Tak pisałam wyżej co mam. Nie jestem zadowolona ani troszkę...

Gość maturzystkaa92
polski ustny masz 90%? wow! ja mam tylko 50%.. polski to moja pieta achillesowa;P ale jestem chyba dziwna bo wiekszosci własnie polski idzie dobrze a mata zle a ja na odwrót;P znasz moze kogos takiego jak ja??;D

Gość Głupia000
:) ja miałam 5 z polskiego bez żadnej aktywności...wychowawczyni powiedziała że jak będzie poniżej 70% to nas zabije :P ja jakoś nie mogę zgodzić się z tym wynikiem, co do zamkniętych zadań myślałam że ostatnie mam max a tu 1 pkt z wypracowania też myślałam że będzie dobrze a tu takie coś...

Gość maturzystkaa92
a to skad znasz szczegółowe wyniki? ja jak sie zalogowałam to byly tylko procentowe wyniki a nie ile z jakiego zadania

Gość Głupia000
Po lewej stronie pisze szczegółowe i tam jest zestawienie... jest tam też jak wypadłaś na tle np szkoły czy województwa.

Ja zdawałem maturę w 2006 roku. Teraz - musząc zdawać matematykę - pewnie bym nie zdał.

ja nie wiem czy dzisiaj te nastolatki takie okrutnie durne? Przecież, żeby zdać trzeba mieć 30%!!!! Każdy tłuk dałby radę wydusić 30%.

Ciekawe co te 20% "szczęściarzy" teraz zrobi ? Mogą spróbować poprawić, ale w sumie mają rok w plecy. I co ? Wyjazd do Londynu, gdzie też brakuje pracy nawet dla wykształconych ?

Na tym właśnie polega błąd rzeczywistości w której żyjemy - wmówiono młodym że każdy powinien mieć wyższe wykształcenie a nawet średnie. A to jest wielki błąd! Powinno się wrócić do starego systemu - czyli 8 lat podstawówki-, albo podnieść próg od którego zaliczało by się maturę do 51% - tak jak było dawniej. Nie wystarczało 50% mieć; trzeba było mieć więcej. I tak by było po sprawiedliwości - nie masz, to czekają na Ciebie inne miejsca pracy. Takie które nie wymagają mgr przed imieniem i nazwiskiem. Co do poziomu aktualnej matury - żenada. Osoby które nie zdały zawsze wynajdują jakieś wytłumaczenia ale umówmy się: 31% to nawet dziecko by dostało :-O Żenada

Gość Głupia000
Wchodzę na różne fora i nie przeczytałam prawie żadnego komentarzy co by ktoś nie zdał, każdy się cieszy że ma 80- 90 % to gdzie jest te 20 % nie zdanych?

Gość bo cię może pieprzy
Trochę to prawda, byłam zbuntowaną nastolatką z powodów głównie rodzinnych, do matury się nie uczyłam w ogóle, a byłam pierwszym rocznikiem, kiedy nawet nie wiedzieliśmy do końca jak to będzie wyglądać, a wszystkie ustne miałam na 100%, bo trudno na podstawie mieć mniej, są tak banalne, a pisemny wszystkie miałam powyżej 60%, a i tak się tej matury wstydzę, bo wiem, że stać mnie było na rozszerzenia powyżej 80%... Cóż, czasu się jednak nie cofnie. Ale z drugiej strony, są osoby, które naprawdę nie rozumieją matematyki, a system edukacji i w tym nie pomaga...

Gość Głupia000
Jadę po wyniki - trzymajcie się :P

Gość maturzystkaa92
Do Głupia000, ja tam nie mam szczegółowego zestawienia. moze w twoim oke jest inaczej

Gość zdupa
Kiedyś matury były dużo trudniejsze niż teraz, około połowa osób ich nie zdawała, ten papier był nie dla głąbów. Ostatnio jednak po wejściu nowych matur zdawali prawie wszyscy, dobrze, że w końcu ktoś podniósł poziom i świadectwa maturalne otrzymają ci którzy przyłożyli się do nauki.

Gość Maajkaa92
jadę o 12 po wyniki, ale się boję... niby sprawdzalam sobie, wychodzilo mi 16-17 pkt z matmy, moze cos pomylilam... :( Mi tylko zależy, żeby zdać, niewazne na ile, ale zdac. Nawet polskiego się boję, wypracowanie napisalam ale tylko na podstawie tych fragmentów. Czemu tu piszecie że zdaje się od 16 pkt? Przeciez zdaje sie od 15.