Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

szukam andrzeja z uk

Polecane posty

czy tu jest? ANDRZEJU Z UK GDZIE JESTES??? Z kim mam porozmawiac o KJU!!! Z KIM!!!! ??? GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡😡 ANDRZEJ!!!!!! :( :( :( :( cdn.

Gość hahahahahahahaahahah!
:p

Gość kocham Jemifer hahaha!
hahah!

Gość tylko mówcie głośno
i jak do dziecka to zrozumie :p chociaż to owieczka :p

Gość tylko mówcie głośno
19:39 a co to ?

Witomwos 🌼🖐️ Andrzej przisedl.Andrzej -jak jest moja renta - kaj zes mi ja schowol.Przyznej sie Andrzej. Wys co tyle kasy mos w tym kju i jesce mje okrodos. A teraz po polsku - skad jestes Andrzej w Polsce? Z Lodzi? Napisz.Chetnie bym poczytala co robiles w Polsce. Bo w UK to wiecie - zarobic i tyle. Chocby i tanczac na rurze. Wszyscy mysla ze Andrzej na magazynie a on kju kju kjuuuuuuu na rurze. W jedna strone w druga i tyle. KJUU. bo co u mnie w KJu.No co umnie. Dostojny zony szuka. A ten Andrzej z ta moja rynta. Kaj on jest? I z partnerem?Kaj on ma tego partnera?ityle. Cdn pisania za renta soon. Gdzie jest moja rynta ANDRZEJU!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

moja renta jeszcze nie przyszla ale wczoraj przyszla paczka zniszoczona przzez sluzbe celna na lotnisku w warszawie

Gość weź no się w garść ty
krytyku , bo chcę się bawić

nie krolowa jest kochana. i cala rodzina krolewska maja dobre krzyze rowodowoeoe bo sa z KJU i obama co ma barrack tez jest z KJU

a nie schowal sie tylko na spacerze byl kaczki i gesi karmic w parku w stawie. tak andrzej z lodzi pochodzi a co robil? mial wlasny sklep

ciekawe co odpowie poszukiwaczowi zaginionej renty i po odszyfrowaniu Andrzeja moge opuscic to forum choc nie musze bo pisze tylko za renta a gdzie ona. Bo wiecie Kju mnie nie obchodzi.Zadne.Ale jest Kju. Ale mnie to nie dotyczy. Inne rzeczy tyle ile i to wszystko. praca stala - od dziecka zero szans to poszlam do szkoly choc wiecie nie wiem czy bym poszla OD RAZU po studiach. Nie wiem. Za rok tez moglam isc - szukajac czego innego, drugi jezyk, moze wycieczki do niemiec, moze bym jeszcze cos znalazla. Bo co radze zeby nie skonczyc tak jak ja. Rok w domu , a jak nic to do szkoly. I cos zrobic w ten rok po studiach. Kto wie? Bo ja zawsze powiem, ze ten moj rok to zabily sprzataczki moja umowa o prace. I mnie tez. Ja nie pracowalam w tym Pilsudskim. Wsadzcie se w dupe taka umowe. I tak skreslilam Polske i rodzine na zawsze - taka umowa, a tyle pracy dla anglistow. Ale nikt nie potrzebowal. Za swoje myslenie FILOLOGIA sie nie dam - przykro mi i tyle.Zawod - filolog z matmy bo wiecie szanowalilbyscie filologa i te szkole jakas byscie mieli, a tak raz squad za rodowod, raz za brak rodowodu. Skad ten rodowod?i tyle :( Ale to nie moja sprawa. Mnie to juz nie obchodzi. Tyle co program nauczania, a co mnie obchodzi program nauczania, nie? I tyle :(

gesi i kaczki karmisz w stawie? To dobrze robisz. A co to za sklep miales w Lodzi? Lumpeks z dresami? Buty nie wyszlo i wyjechales, co? A jak ty sie nazywasz. Szymon na pewno. Albo Gregor.Do kogo by Cie dopasowac... Szymonie -bracie Andrzeja. i tyle. Bo ja lece systemem na braci. A masz brata Szymonie, bracie Andrzeja albo Andrzeju bracie Szymona? I tak mam nastepny temat do porozmawiania - popisania bo do Anglii sie nie wybieram jak juz to do Londynu, a nie mam kasy, a jak dostane rente to mieszkania szukac a nie na wycieczki jezdzic i napisz mi Andrzeju gdzie to ta Polska gdzie zaczyna gdzie konczy ten staw... i tyle. GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Poszukiwaczu Zagnionej renty nie chce mieszkac w KJu. Ty masz system ILE MASZ LAT? No ile. Napisalam. 37 lat i tyle. I to wszystko. Troche duzo. A Ty ile? Pasuje? 42 lata i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA??? 😡😡😡😡 Pozdrawiam, cdn. :( bezdomnaibezrobotna

Jeszcze mozesz miec 21 lat w tym systemie. Bo wiecie ja to juz z gory pisze ze nie chce byc POSZUKIWACZKA ZAGINIONEJ RENTY - po prostu ona gdzies tu jest i prosze mi ja dawac. Ja ja NAJPOZNIEJ przed Wielkanoca powinnam dostac i tyle. A i tak bez sensu. W zeszlym roku mieli dawac i teraz juz jakies kwiatki, a tak w sumie mieszkanie i cos w przyszlym roku bo teraz co? Wycieczka do Kanady po kredyt na liscia klonowego i tyle. Cos zaczac na Slasku KANADA. Moze jakas KANADE? Cos z Kanady? bo ja wiem? I tyle. Wirtualna wycieczka sie dowiem. No to nie wiem. Chyba nie, chyba nie za bardzo. A to pomysle. Czasu mam do przyszlego roku.Jak dla mnie. A wy co macie w glowach? CO WY MACIE W GLOWACH?i tyle:(

nie nie mam na imie szymon i nie moge powiedziec ze nie wyszlo- za dlugo sie to ciagnelo i nie bylo szansy na rozwoj - a potrzebowalem odmiany w zyciu wiec sprzedalem wszystko i wyjechalem

Nie klam - w tym systemie mozesz miec 42 albo 21 lat i piszesz z Kanady i nie pasuje Ci renta a jestes pracownikiem fizycznym i powinna Ci ode mnie pasowac- Slazaczka, ale tez tyle ile bo co mam robic dalej jak nikt mi dziadziow nie uszanowal. A ciekawe czemu?Swinie jebane - SLONSKO RODZINA maja. i tyle:( W slaskim KJu.Nie pekaj Andrzej - Shiefield to jest to. jedyne co istnieje w zyciu to pala psychiatryczna i psychiatra. Niech zyje slaskie KJU NIE KJU - co to mo byc to nie wiem, ale slonskie jest, w nazwie.Kaj ten Slonsk to nie wie nikt oprocz Szymona i Gregora jak mu powie. I tyle.Slonskie Kju Slonskie KJu mom ja tam mom jo tu! A kaj mom slonskiego klona?To juz nie powiem. To bych powiedziala, ale nie moga, musza uwazac bo to juz bank, brak zartow i tyle. KAJ JEST MOJA RYNTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Na razieide.POZDRAWIAM.Nie dajcie sie Poszukiwaczu Zaginionej Renty i Andrzeju. Cdn. GDZIE JEST MOJA REEEEENTAAAAA?????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(