Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

szukam andrzeja z uk

Polecane posty

Mochtest du wirklich auf deutsch schreiben?Warum? Vieliecht sonnst auf Francozich. das ist die Sprache in canada. Aber Deutsch? Das horte Ich nicht. Etwas neues. Mein Deutsch ist schwach. Dein? Besser ich denke. ??? ALLES GUTTE und bis bald. ps. Andrzej sprichst du Deustch? hauslossundarbeitloss.

ps. 42 ist ganz schon Alter.Ganz schon:)Alles Gutte 🌼 :)

Gość zenuaaa
sciema, owca tak nie pisze

Ich denka auch, dass 42 ganz schon ist :) 37 Jahre alt auch! Ja ich mochte wirklich auf Deutsch schreiben. Warum? Denn ich mag Deutsch. Franzosich ist nicht die einzige Sparche in Canada. Dort spricht mann English auch. Hast du das wirklich nicht gewusst? Ich weiss dass dein Deutsch nicht schwach ist. Dein Deutsch ist ganz gut. ich weiss dass.

Hallo Poszukiwacz Zaginionej Renty, wirklich mochtest du mit mir auf Deutsch schreiben? Wann du mochtest kein Probliem weil ich muss es schreiben dass Ich horte es nicht dass die Leute in Canada oder USA begonnen auf Deutsch sprechen. Weil wissen Sie Ich hab keine Chance fur Leben in Deutschland jetz also das macht kein Sinn. Und wissen Sie ich kann mit dir auf Deutsch schreiben um zu Goethe Briefe zu Lotta eines Tag lesen. Und das ist der Post Amt in Deutschland. Wissen Sie. Meine IDEALE PERAMEMENTE Arbeit. Das ist allaes heute von mit. Bitte, schreib mir nicht morgen dass du arbeitests in Garten Bisnes in Kanada diese Tage. Aus Wald. Etwas wie es. Schreib es nicht bitte. Wie schon ist Kanada - das kannst du es schreiben. Aber das ist alles. Richtig. Und das ist alles auf Deutsche heute. Alles Gutte. ps. Ich mochte dir fragen was ging schlecht zu dir in Polen dass du bist in Kanada jezt. Ich gab keine EHRLICHE Arbeit in Polen und das ist warum Ich bin alleine still und Ich konnte nicht aus die POLNISHE SCHULE weg gehen. Ein bischen nur aber wie eine LAUTE Persone - das hatte Ich nicht gern. Und Ich arbeietete weiter. Und wissen Sie - ich hab keine Arbeit weil Ich zu die POLNISHE SCHULE ging und das ist TOD Verdikt wann nimand willt du dort.Und wissen Sie - da habe Ich nicht gern weil Ich konnte nach 1 Jahr weg gehen wann Ich wusste es wie gefarlich und nicht schon, net, EHRLICH ist Polnishe Schule. Ich wusste es nicht. Heute ich bin - uberrasht und auch - Ich denke -schrekerfullt WOHIN GING ICH arbeiten. WOHIN? Alles. Also Ich warte fur das nachstes Brief aus Canada. Alles Gutte. hauslossandarbeitloss

Wiecie napisze to jeszcze po polsku, zeby nikt sie mna nie ludzil ze ja wroce do szkoly jak zerwalam z amazon.de. Nie wroce. Nie odwaze sie. Ja po prostu NIE POSZLAM DO SZKOLY jako do placowki takiej a nie innej. W POLSCE BARDZO HISTORYCZNEJ i wiecie nie rozumialam tego, zaplacilam za to calym zyciem i tyle. Inne prace - to musialabym miec doktorat. Nie umialam odejsc i wiecie reszta bez sensu - gadki szmatki i tyle.Odchodzi sie spowiedzia sie dowiem.Nie odchodzi sie kontrola W KURATORIUM i wtedy sie odchodzi albo skarga i odpowiedzia i zmiana pracy...i co? I tyle. I oslabienie szkoly i... a dajcie mi swiety spokoj.Dopoki widzialam w tym 1% sensu to siedzialam teraz o ile cos to sklep czy magazyn z farbami - OMC 40 lat, sama ,to tak akurat. Jakies szkodliwe warunki gdzie nikt nie chce i tyle.No i szkoda mi doktoratu to prawda, ale co z tym mialam zrobic? Zostawala swoja dzialalnosc. To mozna i bez doktoratu, akurat mnie pasowal. Mojego roku nie komentuje ze mi sie powiesili,ale nie ma czego. Swoja racje mieli tylko...prace mieli dostac. I wiecie W ZASADZIE to nawet mieli calkiem niezla tylko...czemu ja zostalam bez ksiazek. Bo ja i tak bylam filologiczna i wiecie za co taka kara? I tyle. I tak oni przegrali OGRANIEM UCZELNI -no to i ja to mam i oni na kilka sposobow. W USA swoje znajomy. Amerykanie z roku nie chca o tym wszystkim slyszec - posmiertne doktoraty sobie darujcie. I wiecie tych Amerykanow to cos z nich kumalam.Reszty nic. Jak tu odejsc? Choc do tylnych grup. Wiecie nie robcie ludziom takich rzeczy bo to w ogole sensu nie ma a na takiej uczelni jesli nie filolog z matmy to kto? I tyle. I jakim prawem ksiazki mi ukradziono na WAZENIE MATERIALU GENETYCZNEGO. to w ogole - matko swieta. I tyle wam napisze. Przez to sie zawsze gazet trzymalam i ...zle. i tyle. Ale coz... takie zycie mam i tyle :( GDZIE MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Witamy andrzeja z uk w watku o niczym w sumie.O stalej pracy ,ktorej niema.O rencie zatem i wiecie zalezy co dalej ja ide OSKARZYC SZKOLE o te pierdolone w leb umowy i koniec. Rok , dwa lata, rok, pozniej wiecie ten proces to pracowalam w polskiej oswiacie i co to ma byc?CO TO MIALO BYC?i tyle. No i wiecie ja tego nie rozumialam i tyle. No i pozniej rok/pol roku/pol roku/rok chyba??? i koniec. I wiecie tak WYKORZYSTALAM ten amazon, zeby sie reaktywowac w UP tu niedaleko jako PELNOSPPRAWNA UMYSLOWO i odchodze ze szkoly brakiem odpowiedzi kuratorium oswiaty w roku 2007 do dzis.Brak odpowiedzi. Olali mnie.I tak se mialam odejsc i nawet chcialam. Bo jaka ja jestem? Taka. I tylko powiem wam tu rodzina? ADRES w sumie, zeby nie bylo ze w helikopterze i to kuratorium mi niby pomoglo, ale nie umialam calosci dobrze pociagnac tak jak mam dzis w 2012 zeby LOGICZNIE WYJASNIC , ze w 2002 roku odeszlam ze szkoly bo doktorat nie mial sensu. I wiecie ja jestem ofiara rodziny adopcyjnej, adopcji , braku dokumentow, inne panstwo. Takie rzeczy. I ja sobie to wiecie odkrecam po swojemu. Np ojciec tu -Mengele powiedzial rzymski rodowod. I tak go mam.I lece np. Rosja stad Kanada. Nikomu nie przeszkadzal ten rodowod i on zostal i tak lece i tyle.I potrafie dokladnie wyjasnic BEZ SPOWIEDZI jak nalezalo mnie obnizyc w szkole albo pokierowac zebym mogla byc i tyle. A tak w 2004 byl koniec, za wysoko. Ja sie meczylam nie wiedzialam o co chodzi. I wszystko bylo dobrze - to larmo na lekcji tez bo to nie byla moja wina - tam po prostu jednej czynnosci po roku sie to robilo - ze moge byc. Czyli nikomu na mnie nie zalezalo i koniec. I wiecie tak w 2007 odeszlam i to mial wiedziec UP przykro mi bardzo I TAK DOKTORAT i inna praca. Bo one mi kazaly robic doktorat?A po co?PO CO? Konkretny powod bo to nie jest za darmo. I koniec.Nie zrobilam bo nie rozumialam po co. Nie mialam racji? Niestety mialam i tyle :(

Wiecie do oceny negatywnej pracy jest kuratorium - w nastepnej pracy sie wyjasnia i moga sobie dzwonic a ty masz pracownikow, WSPOLPRACOWNIKOW.I tyle mialam wiedziec i sobie odejsc KONTROLA W PIPIE- wyniki dobre , wyniki zle - zarzadzilas kontrole, zostaw papier w kuratorium , ocene negatywna pracy wez i odejsc.I wiecie O TO MI CHODZILO i nie umialam tego wykonac bo ...nie rozumialam figur na panstwo i to wszystko i tyle. NAWET MIALAM PRAWO DO SADU TO ZANIESC - co to mialo byc wiecie. Tak wazne sa figury na panstwo i szukac sobie nastepnej pracy przez UP tutaj. Mialam prawo. Tak polecial mi urzad pracy i cale zycie sobie rozwalilam, nie obronilam sie, ludzi rozwalilam. Takie zycie a tu siedza i sie ze mnie smieja , ze pisze listy po niemiecku a oni co pisza? Jakies pierdy - usia,siusia, nie siusia, wysiusiala sie - to jest Slask i slaskie KJU. bez sensu. I cale zycie mi zniszczyli, a tyle soba prezentuja- Anie Shirley , dziecko na Blekitny Zamek a nastepnie w doleczku, przedszkola bez figur. Tyle. Taka gadka z glupolami. Przez to chce isc do miasta i koniec. Po co mi taka glupia wiocha? Tyle. Pozdrawiam, bezdomna ibezrobotna.

Schreib etwas wieder andrzej aus uk und Poszukiwaczu Zagnionej Renty schreib etwas auch Ich schreibe wie immer WO IST MEINE RENTE? Alles. hauslossundarbeitloss ps.Ich still warte fur meine Rente. Wann werde es haben beim mir? Alles gutte fur jemand, hua.

WO IST MEINE RENTE???!!!! 😡😡😡😡 I kamm noch einmal hier schreib dass ICH MEINE RENTE WILL SOFORT HAB WO IST ES????!!! EIN SCANDAL Ich hab es nicht.Alles. 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ten powieszony rok to sie powiesil SYSTEMEM RENTOWO EMERYTALNYM to go juz mam umiem sie wkrecic wykrecic. Dalej ogrywali burdel. I wiecie - czy to bylo wazne? Tylko ten system dla mnie byl wazny?Czy to w ogole bylo?I tyle. I ja w tym bez ksiazek. A ksiazki gdzie oni mieli?Jak? Bez sensu wszystko. I na koniec juz byli JEDNA KASA, a ja jednym debilizmem. Corki przeora nie rozumialam w ogole.Okolica tu tylko wiedzialam ze jest wazna i wiecie czy rodziny tych magistrow moga miec pretensje. Nie wiem - nie wiem jak byli wkreceni w system renotowo emerytalny - co wiedzieli. TO JEST NAJWAZNIEJSZE. A reszta?Oni chca tylko Kevina i dalej swoje PLASTYCZNE biznesy ze mieli racje - protezy i tak dalej. No wiecie oni mieli duzo racji. Ja odeszlam JAKO FILOLOG Z MATMY - zniknieta w sumie. Takze czy ja ich moglam zaburzyc? I tyle. Ja bylam zniknieta to bez sensu. Nie istnialam. Jak taka osoba moze zaburzyc? i tyle. Jedynie tym systemem jak ktos mnie okradl i tyle. No ale wiecie - to byly Polaki.Chyba ze nie z Polski. A skad? Nie wiem. Ja tylko rozumialam 2 Amerykanow z rzymskimi rodowodami. tyle ile. Reszty w ogole. Tak siedzialam w grupach poczatkowych.Moze mialam odejsc.Oni maja posmiertne doktoraty, ja zadnego. Zyje. I tyle :(

WiecieJA NAPRAWDE CHCIALAM SIE WYNIESC i wiecie ZNOWU TO SAMO - figury na panstwo i tylko GDZIE TO ZANIESC ze chcesz zmienic uczelnie. GDZIE TO ZANIESC? Slucham bo ja mialam odejsc.Dobrze ale jak? A nawet gdyby egzamin byl w czerwcu - tak zostalam oddana - to wiecie calosc uczelni i tak byla do zaskarzenia i jest do dzis dlatego uwazam Pan Bog nie dal mi sie wyniesc bo co TERMIN EZGAMINU jedynie mi przeszkadzal? A reszta byla OK?I siedzialam w tym karcerze DZIENNYM 5 lat. No i prawda. Co to za uczelnia i tyle.

Wiecie ja bym tylko chciala wiedziec czy WIEDZIELi, ze wisialy 2 dyry w Pilsudskim jak sie kropali 60 osob. Bo sie odzielnie kropneli i bylo ze nie ma powieszonego roku.Jest. A ja nie chce miec z tym nic wspolnego bo wiecie ja z tego nic nie mialam, z sredniej cos, ale w sumie co? A ja z brygidek dziecko na poczte kolekcja paszportow i tyle. Dzieci brygidek nie zbieraja znaczkow dlatego mam znaczek do sklepu -madra sklepowa i tyle. No bo ja sie nie przyznaje do brygidek. A one sie przyznaly. Jeszcze mnie 2 razy porwalo przez nie. A w miedzyczasie co sie nie dzialo...nie ma ikoniec. Glupieszmaty.Panie pocztowe wszystko i tyle. Z listow Goethego wielkie filologi. A co one jedza? i tyle:(

Wiecie na odpowiedz kuratorium czekamy 3 miesiace do pol roku i zostawiasz w sadzie pismo i figury albo wiecie odpowiedz i figury i sobie wyjezdzasz za granice i SPOKOJNIE PRACUJESZ. Bo ja sie szwendalam po Niemczech ,nie wyjechalam. Ale wiecie W TAKIEJ BYLAM SYTUACJI, tak? W takiej? I tyle. W OGOLE NIE WIEDZIALAM co robic, co robic z tym kuratorium. Co jest wazniejsze , mniej wazne. Teraz to bym wyjechala i pi razy drzwi bym mogla byc. Bez szkol i tyle. Kredyt jakis bym tam miala - to najwazniejsze. Bo czy mnie wyrzucili slusznie bez passu USA bo co to jest.No powinien byc to kredyt. A ten mialam. Nie kredycik. Tylko kredyt i tyle. A tak? No nie wiem... moze i slusznie choc w sumie co oni robili w moim pokoiku, na moim lozku, na moim wieszaku, w szafce mojej CO ONI TAM ROBILI?To chyba taki system CO TY ROBISZ? bo jak to zrozumiec. CO TY ROBISZ i JAKIM PRAWEM i wszystkich ich wyrzucam. Bo to jest najwazniejszy system - JAKIM PRAWEM?i tyle. Wszystko :(

GDZIEJEST MOJARENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( wiecie to tez jest JAKIM PRAWEM?GDZIE ONA JEST I JAKIM PRAWEM I koniec. Nie ma innego systemu. Prawem zlodziei i szubrawcow. A moi dziadkowie?I koniec. I prosze mi dupy nie zawracac idealnymi rodzinami. Wlasnie widze jaka jest rzeczywistosc idealna. W tym kompie tez i tyle. Cdn :(

Ano witaj andrzeju z uk ja tez ide wiesz. I powiem Ci ja bylam dobrze na biologii -roslina, zwierze. Oni jak przyszli ten moj rok to nie wiem. Ze uczelnia ze zostaje PLASTYKA i tez mogli byc a ja ze... zostaje sie wyniesc z JAKIEGOS KOMPLETNEGO POSRANSTWA i mialam gdzie i tak dalej no i widzisz jak skonczylam. 12 rok na doktoracie gdyby nie renta matki A PO CO? i tyle. Znaczy ta renta tez po co i sie nie dam i tyle. Bo wiecie ja mam te pieniadze w dupie.Ja powinnam byc w pracy.No ale nie moge zrezygnowac z WLASNEJ MATKI i z paczki, ktora mi daje bo gdzie to do tej pracy wielce pojde i tyle. Takze takie cos to jest. A mialabym swoje pieniadze i gdzies to mam. Bo widzicie ze dorosly facet poszedl i sie pocial pila spalinowa bo nie mial sily tego wyszarpywac bo to jest tylko kto ma wiecej sily ityle. No i mysla ze lada dzien spuchne. Oby oby sie nie wygrzmocili. i tyle. Wkoncu sa tylko KLONAMI i niczym wiecej. NIKIM.I to naprawde i tyle. I wcale nie zartuje. ONI SA JEDNYM KLONEM - przez to sie sklonowali,ale ja wam tego nie wytlumacze po co wam to i tyle. I koniec:( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Ja na razie ide. Gdybym wiecej rozumiala to moze bym sie powiesila? O sobie tez o tym co mi zrobili, jak mnie zniszczyli - rodowody na sklep, na wladzke - do urzedu, to sa figury. Po co ze mnie KROLIKA robili? I do dzis tacy sa. I tyle. Ze mam siostry i maja figure na zwierzeta. A tak do urzedu nawet moglabym isc i tyle. I to wszystko. I nie tylko.Pi razy oko mialam dzieci.Byle co tam mialam.Nie dam sie. Wale w nich ICH WLASNYM SYSTEMEM na zalozycieli bankow. I KK waszego tez. To jest POLSKI system i tyle. To wszystko :( Tyle.No i gdzie moja renta??? 😡😡😡😡 Koniec:( Cdn.

Patrze jeszcze czy ktos cos tu wpisal,ale nie -wiecie zostawilam polskiej szkole amazon.de -niech sie dogaduja w sprawie ksiazek. Ja mam wazniejsze tematy w zyciu niz ksiazki - a nawet jesli maja racje to ja mialam ukradzione, ja z ksiazkami nic nie moglam robic w zyciu to co? A ze szkoly za ksiazki wylecialam? To mialam wyleciec za ksiazki i nawet maja racje. Za podreczniki sie dowiem. Za podreczniki? A co to jest podrecznik? I tyle. Jak mozna wyleciec za podrecznik? To chyba na Slasku, nie? Ale polska oswiata i amazon.de to jedno. I sie dowiem wylecialam za krzyze rodowodowe. A skad? I bylo tu krzyze, tam krzyze. No i koniec. A JAK KSIAZKAMI LECIALAM w PRACY FIZYCZNEJ, tak? A w szkole tez?I tyle:( I koniec. Ein pech - moj tez ze poszlam do Pilsudskiego i nie wiedzialam o krzyzach bo bym poszla do tych sprzataczek - i prosze mi namalowac krzyze i tyle. I musialyby namalowac. Tam by dostaly program - co one uwazaja i dalej. Tyle to warte bylo wszystko. CO UWAZA SPRZATACZKA i stalabym o nie gdybym wiedziala co mialam warta umowe. ChWD nawet nie a tak? No wyszlam na wariatke. Choc wiecie - niektorzy nie zyja juz. A ciekawe czemu? I tyle :(

GDZIE JEST MOJA RYNTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(