Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie moje przemyślenia

Lepiej marzyć o ładnej dziewczynie, niż być z brzydką

Polecane posty

Gość Takie moje przemyślenia

Trzeba się pogodzić ze swoją nieatrakcyjnością i być samemu

Gość do Patka1000000
wiekszosc facetow jednak marzy o ladnej dziewczynie

zdaje sobie z tego sprawe,ale dlaczego wszystko kreci sie wokol brzydkich dziewczyn? a mało to szkaradnych chlopcow? ci to dopiero moga pomarzyc nawet o takiej brzydkiej

Gość czasem facet jest przecietny
ale niezaradny

Gość No więc co do tych przemyśleń
to dziwi mnie w takim razie ilu brzydkich facetów bierze się o zgrozo ...za ładne dziewczyny :D i wcale nie siedzą w kącie płacząc z samotności tylko biorą zycie garściami i używają sobie ;), dlaczego kobiety miałyby robic inaczej? Miałam kiedyś kolegę ....baaardzo nieatrakcyjnego który uwierzcie mi , sądził że dla niego trzeba pięknej kobiety i z pogardą patrzył na równie piękne jak on lub trochę ładniejsze, w końcu ...został starym kawalerem bo żadna piękna nie widziała w nim równej sobie partii a jednak próbował i próbował nadal :D w końcu uległ i zakochał się z brzydulce która dała mu dwójkę przepieknych córek. Jaki sens miało by siedzieć samotnie z powodu własnej brzydoty ? Taki sam, jak szukać jedynie piękności.

Gość ergfwerg
Nie jacys superprzystojniacy tez maja piekne kobiety. Ale wy macie plaskie myslenie:) Np ja nie jestem jakims super przystojniakiem a mam taka :D

Gość ergfwerg
No więc co do tych przemyśleń Moze szukal wsrod takich dla ktorych najwazniejszy jest wyglad :)

Gość do ergfwerg
no ale pewnie jestes zaradny

Gość No ......
Lepiej marzyć o ładnym chłopaku, niż być z brzydkim.:-D No i apel do wszystkich brzydali nie marzcie o ładnych dziewczynach . Najpierw popatrzcie na siebie. Trochę krytycyzmu w stosunku do siebie błagam bo aż mi was żal. Na siebie nie patrzycie a ładna chcecie :O Lustra w domu nie macie?

Gość No ......
Lepiej marzyć o ładnym chłopaku, niż być z brzydkim.:-D No i apel do wszystkich brzydali nie marzcie o ładnych dziewczynach . Najpierw popatrzcie na siebie. Trochę krytycyzmu w stosunku do siebie błagam bo aż mi was żal. Na siebie nie patrzycie a ładna chcecie :O Lustra w domu nie macie?

Gość hjgjgh
No ......- ty taka ladna jestes? zarywaja do ciebie brzydcy?

Gość No .......
Brzydale niech kupią sobie lustro i dopiero niech marzą o ładnych. Narka:-D

Gość do No .......
a ty sama taka ladna?

Gość lojbozesztymoj
haha a ja jestem ladna i brzydale sie boja do mnie zagadac a piekni chca tylko zaruchac i jestem sama. ladne laski sa bardziej wartosciowe bo te brzydkie ruchaja co popadnie a ladne sie szanuja. a zfacetami zupelnie na odwrot!!! jak ma powodzenie za duze to wieczny singile, przygod szuka :) juz wole byc z kims przecietnym

Gość do lojbozesztymoj
ten przecietny nie bedzie cie podniecal

Gość OnAAa22lll
Kobiety niekiedy wola nieco brzydszych mezczyzn. Tkwilam i wlasnie jakos ledwo wychodze z toksycznego zwiazku z przystojnakiem. Sama jestem atrkacyjna,pracowalam jako fotomodelka,ale teraz napewno nie bede szukac takiego, jaki on byl.. Przystojnika oznacza skupionego na sobie lalusia, ktory nie potrafi sie zatroszczyc o kobiete. Ladny to moze byc ale pies, a facet ma miec charakter.

Gość lojbozesztymoj
dokladnie. facet ma miec charakter, a wyglad jako taki. im piękniejszy tym bardziej pusty. niedawno spotykalam sie z cudnym narcyzem, skonczyl medycyne, koles ciagle chodzi po czekoladach i ma sex z kim mu sie zamarzy a ze mna probowal tylko dlatego ze sie z nim nie przespalam, ale i tak okazalo sie ze nie chce zwiazku bo takie zycie mu odpowiada. strasznie pewny siebie, niewrazliwy typ. tylko zmarnowalam czas. nie znam ani jednego przystojnego i wartosciowego mezczyzny.

Gość do OnAAa22lll
a potem sie okaze ze ten przecietny cie mniej podnieca i w lozku jest ci z nim gorzej. on tez sie moze czuc z tym zle, ze kiedys bylas z super przystojniakiem, moze czuc sie gorszy i brzydszy

Gość lojbozesztymoj
to musial napisac jakis facet :) lozko i lozko. dla kobiet to nie jest najwazniejsze! gdyby istnieli dobrzy i ladni faceci to juz dawno bym sie hajtnela ale jak widuje zaobraczkowanych facetow to sa przecietni z wygladu, bo wiedza chyba ze nie mozna wiecznie wyrywac

Gość OnAAa22lll
lozko to nie tylko fizyczne doznania. ten zmarnowal mi 4 lata zycia do tego stopnia, ze zamawiam wizyty u psychologa.. Po to mi przystojniak? Zeby za 10 lat i tak zrobil sie starym dziadem ale zgryzliwym chamskim znecajacym sie nad zona i dziecmi?? Po to mi przystojniak? Zniszczyl mi zdrowie, prace, studia, urwal wszelkie znajomosci...A teraz siedze z telefonem w rece i kazdej nocy rycze. Mam zycie w proszku.. Tyle znacza przystojniacy. Niech to bedzie przestroga dla innych dziewczyn..

Gość do OnAAa22lll
ja nie chce zadnej pieknej modeleczki, bo jestem przecietnym facetem. taka by robila wielka laske ze ze mna jest. ja za takie cos dziekuje. najpierw skaczecie przystojniakom po penisach, a potem chce porzadnych i wrazliwych, dobrych facetow. ja za takie cos dziekuje. poza tym ja pracuje nad wygladem i dla swojej kobiety chce byc ciachem, przystojniakiem, chce ja podniecac seksualnie i chce zeby byla ze mna rowniez dla mojego wygladu, dlatego ze jestem dla niej fizycznie atrakcyjny. za panie co nagle chca sie ustatkowac bo przystojniak bil i zdradzal dziekuje

Gość Filmomanka:)
Gówno prawda. 🖐️

Proponuje wychodzić częściej z domu i poznawać nowych ludzi :) Nas kobiet jest więcej niż was panów, gdzieś w końcu znajdziesz taką, która Ci wystarczy i zadowoli Cię dostatecznie byś nie myślał o tuzinie Megan Fox itp. ;)

Gość nie kazdy pozns taka
O jakiej marzy

Gość do OnAAa22lll
przecietny chlopak woli przecietna, ale ladna i urocza dziewczyne, niz taka jak ty. on chce dziewczyny, z ktora razem bedzie mogl sie cieszyc cielesnocia