meelle 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 wyznaczyłam sobie cel- schudnąć 20 kg Mam w planach dużo ćwiczeń- sprawę ułatwia fakt, że zaczynają się wakacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heeeehhhhe Napisano Czerwiec 28, 2012 Chyba zgubiłaś cyferkę i miało być 1500 kcal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astralka 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 Dasz radę. Jestem miesiąc na 500kcal. W ogóle nie chodzę głodna, choć pierwsze 2 tyg były nieciekawe. Bóle głowy, nudności, uczucie zimna. Teraz tylko pozostało uczucie zimna. W 3 tyg. zleciało mi 11kg więc da się. Przykładowy jadłospis na 1 dzień - śniadanie - serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem (do 125 kcal) - II śniadanie - owoc (do 50 kcal) - obiad - jakieś mięsko z warzywami (do 175 kcal) - podwieczorek - kilka migdałów (do 50 kcal) - kolacja - może być np. tuńczyk z puszki lub znowu powtórka ze śniadania :) (do 100 kcal) Kaloryczności: - śniadanie 25 % - II śniadanie 10 % - obiad 35 % - podwieczorek 10 % - kolacja 20 % Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowalijka25 0 Napisano Czerwiec 29, 2012 Czy wy się dziewczyny kiedyś nauczycie, że takie diety ZAWSZE kończą się jojo. Nawet jeśli po diecie nie rzucicie się na jedzenie to i tak jak stopniowo będziecie dodawać kalorii to stopniowo będziecie tyć. Dlatego jeśli chcecie trwale schudnąć to polecam 1000- 1200 kalorii i ruszyć się z domu, w końcu piękna pogoda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowalijka25 ma rację Napisano Czerwiec 29, 2012 dobrze prawi a wy się katujecie , jeśli nawet schudniecie te 20 kg to odrobicie 30 kg jak nie więcej , metabolizm drastycznie spowolnicie ;) już lepiej się ruszać więcej i nie schodzić poniżej 1000 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach