Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jednak spróbuję

Podajcie mi jeden argument dlaczego miał bym nie isć do prostytuki?

Polecane posty

Jak w temacie . Jestem zdrowym facetem od roku po zerwaniu szukałem sobie kobiety i nic ...raptem żadna mnie nie chce ,a potrzeby są ..coraz bardziej się ciśnienuję i chyba powoli staję sie zdesperowany ....nigdy nie myślałem że mogł bym pójsć i skorzystać z takich usług bo to bo tamto ..ale sobie tak myślę ,że dlaczego by nie ?? ..czy to coś złego ,że pójdę zapłacę i ciśnienie mi trochę opadnie ? ...może wtedy mnie jakaś zechce ?? Bo teraz możę desperacja mi z oczu bije to uciekacie .. paranoja

Gość fankaWłoch
za seks płacą faceci bez dumy i z niską etyką

Gość jaaaaaaaaasd
nie szkoda ci kasy? po drugie nie wiadomo kto tam się pchał w nią i jakiego hifa złapiesz :D

..a co mi po dumie jak chodzę coraz bardziej nerwowy ,a to odstrasza normalne kobiety ...to co mam zrobić ? ...traktuję to bardziej w formie terapii ...żadna normalna nie chce to muszę za $$

Gość zielona krowa
przeciez po to sa prostytutki

Gość 0a9okdas
Jeśli robisz to dla Siebie to nie ma w tym nic złego. Masz swoje potrzeby jak każdy. Jeśli robisz to po to by kobiety Cię nagle zechciały to brniesz w bagno. Nie należy robić tego typu rzeczy dla kobiet.

Gość hold on to what you believe
Jestem w podobnej sytuacji, tyle, że kobietka ;) Może też poszukam sobie "męskiej prostytutki"...

Gość llith
ja uwazam ze powinien sobie pójść i ulzyć

Podaj mi chociaz jeden argument dlaczego mialabym co podac argument dlaczego nie mial bys isc do prostytutki

Gość serowa kluska makowa.
Seks bez milosci jest do kitu.To tylko zaspokojenie potrzeby fizycznej.Idz do kibla i se zwal gruche a bedziesz mial wieksza satysfakcje i jeszcze kasy oszczedzisz i to co NAJWAZNIEJSZE unikniesz zaraznia jakims paskuctwem jak hiv czy oryszczka.Pamietaj ze dziwka bierze kase od ciebie,satysfakcja nie wielka a jeszcze czyms sie mozesz zarazic.

im człowiek bardziej jest nerwowy i bardziej chce to tymbardziej uciekacie ..moze jak się wyluzuje dzieki prostytutce to będzie inaczej...

Gość llith
ma chodzić i gwałcić.. niech użyje sobie chłopak-tylko portfel weż:D

serowa kluska - jeśli dla Ciebie masturbacja daje takie same doznania jak pełen stosunek, to zazdroszczę Ci niesamowitych paluszków... :P

Gość llith
idz do dobrej agencji, dziewczyny maja badania-zabezpiecz się i heyah:D

Gość 123@QW
Seks bez milosci jest do kitu. Powiedział ten co miłość znalazł a co ma zrobić ten co miłości nie ma? Ma potrzebę bliskości z kobietą, dotyku, czułości. Pójdzie tam gdzie go zaakceptują i obdarzą go tym czego potrzebuje.

przecież nie pójdę do jakiejś taniej tirówki ..też mi szkoda kasy ,ale co mi po kasie jak chodzę coraz bardziej wkurwiony i tym odstraszam...codziennie jak wracam z roboty to jeszcze widze te pary zakochanych ii się zastanawiam w czym ja jestem gorszy ,że mi wiecznie nie wychodzi ..jeszce dwa lata temu to jako takie powodzenia miałem ..były i randki i jakos to sie kreciło..a teraz ? NIC 0 ...jak laska słyszy ze ja gdzies zapraszam to tylko głupia mina i ze zajęta jest , niema czasu ...sratata ...wczesiej to było tak 50/50 ...i juz zaczyna mnie to wkurwiać.

Gość llith
ludzie ludzie Wy to tylko ludziom uprzykrzyć życie na maksa. Idz chłopie, gorzej Ci nie zrobi:)

Gość llith
ja bym poszła tez ale my kobiety nie mamy takich mozliwości:D hehe

Gość fankaWłoch
zrobi mu gorzej, z zakompleksionego chłopca stanei sie zakompleksionym dizwkarzem

to tak jak jehowi mają hopla na punkcie transfuzji krwi ..lepiej niech ktoś zdechnie ,ale krwi nie pozwola przetoczyć ..tak samo katolickie pierdolenie ...nie wolno ..nie czystość ..ale to że brak bliskosci powoduje frustracje to ok ..lepiej neich facet zfiksuje ..stanie się dziwakiem byle by na dziwki nie poszedł bo to żłooo

Gość To jest niezłe wyjście,na
pewno lepsze niż np.robić dzieci w jakimś dziwnym małżeństwie,ale to jest jak broń jądrowa,ostateczność

Gość llith
fanka Włoch-dziwkarzem czy nie, jak ma chodzić taki napalony i sapac na widok kobiet to niech zapłaci i ma-ja pier.... mnie to nie oburza wcale. A potem chodzą i albo obłapiaja albo molestują albo gwałca, albo inne dziwne rzeczy Tworzą im w głowach..

Gość fajny temacik///
Jejku,ale się uśmiałam....:) Nie ma jak kafe.

może poprawi mi to samopoczucie ? ...a to z kolei poprawia kontakty miedzy ludzkie czlowiek jest wyluzowany i lepiej nawiazuje znajomosci bo nie mysli juz tyle o seksie np zakmpleksiony ...bardziej wkurwiony ..ty bys była cała szcześliwa jak by cie faceci olewali ??

Gość fankaWłoch
moim zdaniem idąc na dziwki stanei sie jeszcze bardziej aspoleczny i pokręcony

A właśnie, czy w agencjach są też panowie oferujący takie usługi? Czy to "królestwo" kobiet?

Gość To jest niezłe wyjście,na
no i co z tego,i tak każdy umrze,na siłę ma się dostosowywać do jakichś społecznych wymagań

Gość llith
nie słuchaj kobiet... One zawsze chca miłości jednej, jedynej-i będzie tylko ich a tu niespodzianka po latach-każdy facet zdradza. i jak nie ma z kim to z Panią z agencji-bo nam się wydaje ze to brzydkie syfy a w obrych agencjach sa taki dzagi ze możecie pomarzyc