Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jednak spróbuję

Podajcie mi jeden argument dlaczego miał bym nie isć do prostytuki?

Polecane posty

fanka włoch ,ale ja nie jestem aspoleczny ...czytałaś co ja piszę ? ja się nie boję ludzi , kobiet itp ..nie jestem nieśmiały i zakompleksiony ,ale jak jeszcze tak minie z poł roku to się chyba tych kompleksów nabawie bo to jakiś absurd jest ,że raptem od roku żadna nie chce się nawet umówić !!!

Gość llith
pieniadze i seks niestety wioda prym... czy nam się to podoba drogie Panie czy nie.

Gość To jest niezłe wyjście,na
do jakichkolwiek wymagań warto się dostosowywać jak to ma naprawdę sens,a nie w imię idei

"One zawsze chca miłości jednej, jedynej-i będzie tylko ich a tu" ..ja też chce miłości ,ale do tego trzeba najpierw coś przeżyć z kobietą ,a żeby przeżyć to musi się zacząć od tego pierwszego spotkania ...na ktore żadna się nie godzi ...a nie sorry :) ..są chętne ,ale teraz akurat czasu nie mają ;D" ..wszystkie są 24/24 raptem tak zapracowane przecież ja nikogo nie zdradzam i sam brzydze się zdradą

Gość hhhhfccf
normalne kobiety to odstrasza to że facet był u prostytutki.To ze mozna byc az tak zdesperowanym zeby dla seksu sie ponizyć.. to juz lepiej isc wydymac laske w klubie,przynajmniej ona to zrobi bo chce seksu a dziwka bedzie tylko udawac,bedzie sie meczyc tylko dla kasy no i poza tym nie brzydzisz sie? to tak jakby usiąśc na obrzyganej i obsranej desce klozetowej przeciez dziwka nie myje sie po kazdym kliencie,jej i tak juz wszystko jedno a skora by jej zlazla po myciu sie 10 razy dziennie...no i czasu na pewno nie ma a woda tez kosztuje ogolnie to obrzydliwe i żałosne,jedna z najniższych form seksu,u mnie facet ktory byl na dziwkach byłby skreślony..to niedobrze o nim swiadczy zeby mu bylo wszystko jedno gdzie wsadzi byleby sie spuścić..oj bardzo niedobrze a jakby facet cos takiego zataił - cóż..chcesz żyć w kłamstwie? a co jak bedziesz miał kobiete i bedzie np. w zagrożonej ciąży albo choroba ją dopadnie,też przyjdzie desperacja? ja bym w lustro nie mogla spojrzeć po takim czymś,seks za kasę to poniżenie,naprawdę jeszcze syfa złapiesz,przecież mógł go mieć klient przed tobą a co jak ta laska którą byś dymał byłaby zmuszana do prostytucji a nie z własnej woli? to byś ją właściwie zgwałcił te dziewczyny są już dość zniszczone przez życie no i po co takie dymanie mechaniczne,gdzie jedna strona patrzy tylko na swoje potrzeby druga odlicza do końca i robi dobrą minę do złej gry..myśli kolejny zdesperowany frajer. argumentów przeciw są tysiące,skoro o to spytales moze jednak tak do końca tego nie chcesz

Gość yleew3HUU5J
NA KAFE SIE Z JAKAS UMOW,PELNO TU DZIEWCZYN MAJACYCH TAKIE POTRZEBY JAK TY.Nawet 2 wyzej pisaly.

Gość --=0
normalne kobiety to odstrasza to że facet był u prostytutki. Tak.. to tak jak kobiety chcą doświadczonego tylko a nie dają szansy by nabrać tego doświadczenia. Taka wasza logika kobieca pokręcona

Gość To jest niezłe wyjście na
Jak już tam pójdziesz to daj sobie spokój,to trochę dymać prostytutki i chcieć normalnych

Gość hhhhfccf
w tych czasach jest mnostwo takich lasek ktore w klubach dadzą każdemu one tez mogą miec niezly przebieg ale nie dorównają dziwce będziesz je choć troche kręcił będzie za darmo nie poniżysz się,nie poniżysz kobiety.. bo kobieta to nie przedmiot byleby sie tylko spuścić..nawet jak niektóre same z siebie te przedmioty robią to nie znaczy że trzeba im w tym pomagać..jakby faceci widdzieli jakie to zło to by te dziwki siłą rzeczy musiały znaleźć inną robotę..wątpie by one to lubiły,seks x razy dziennie z różnymi facetami naprawde musi wyniszczać poza tym dla mnie facet chodzący na dziwki nie jest lepszy od samej dziwki,to upadek na dno.. trzeba choć troche sie szanować,nawet facetowi wypada!

Gość każdym kliencie,czy też tylko
ja takich nigdzie w klubach nie spotkałem,które dadzą każdemu

Gość hhhhfccf
sorry ja mówie za normalne kobiety,nie za takie które chcą ruchacza bo je to kręci :) ja do takich zapewniam nie należe :) sama czekam na miłość bo bez miłości nie umiałabym tego zrobić i wolałabym mieć partnera takiego jak ja żebyśmy sie rozumieli,żebym czuła sie dla niego wyjątkowa a nie jedna z wielu poza tym nie uwazam chodzenia na dziwki za nabieranie doswiadczenia..jesli nawet to negatywnego..facet przeciez nie uczy sie tam jak dbac o potrzeby kobiety,ale uczy sie raczej czegos odwrotnego..tylko jego potrzeby,wladza nad kobietą,poniżanie jej,taki żywy wibrator,żywa lalka do przedymania to ma być nabieranie doświadczenia? pfff...to ja wole faceta który nie jest tym zepsuty

"to juz lepiej isc wydymac laske w klubie,przynajmniej ona to zrobi bo chce seksu a dzi**a bedzie tylko udawac,bedzie sie meczyc tylko dla kasy" jakoś te legendarne imprezodajki tez mnie nie chcą ..przyłaża tam dupami pokręcić , pokusić ,a jak przyjdzie co do czego to robią głupie miny i dają nogę.. hhhhfccf Tak dziwka się nie myje ...dobra porstytutka to każde mi się pierw umyć u niej + ona No jasne ,że nie chce ,ale rok moich starań gówno daje...więc nawet nie mam przed kim kłamać czy byłem czy nie ... "normalne kobiety to odstrasza to że facet był u prostytutki." myślisz ,że jej powiem ? ....heh co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr mnie też średnio obchodzi czy kobiet miała przygodny seks czy nie ..jak była wolna to sobie mogła używać ile chce ..liczy się to co jest teraz , realne uczucie ,a nie jakies wypominane kto z kim i gdzie jak jeszcze nie było sie razem

Gość --=0
Tutaj każda kobieta Ci będzie odradzać itp., że chcą by facet się szanował a żadna z nich nawet nie dała by CI szansy by Cię lepiej poznać. Więc nie sugeruj się opinią tutejszych kobiet.

"poza tym nie uwazam chodzenia na dzi**i za nabieranie doswiadczenia..jesli nawet to negatywnego..facet przeciez nie uczy sie tam jak dbac o potrzeby kobiety,ale uczy sie raczej czegos odwrotnego..tylko jego potrzeby" gówno prawda ...ja idąc do prostytutki traktował bym ją jak normalną najbrawdziwszą kobiete i też by była gra wstępna jakieś calowanie itp ..a nie same ruchy posuwisto zwrotne Normalne jakoś nei są chętne na pieszczoty to NIE ..prostytutka skorzysta przynajmniej i zarobi jeszcze ha...no ,ale takei życie jak się nie ma co sie lubi to..

Gość fankaWłoch
ludzie to są naiwni nie trzeba drążyć przeszłości, jak ktoś seks trktuj jak potrzebę fizjologiczną to to widać

Gość hhhhfccf
poza tym to nie wiedziec czemu facet chodzący na dziwki moze czuc sie dumny z tego ze ma jakas przeszlosc seksualną..raczej to nie swiadczy dobrze o jego poczuciu wartosci. To troche tak jakbym sie miala chwalic ze mam przyjaciol ktorzy mnie wysluchają czyli psychologów. No,jak dam kase wysłuchają i może doradzą ale to nie przyjaciele ::P a dziwki to brudna przeszlosc,zawsze wyjdą na jaw negatywne cechy takiego osobnika: -desperacja - brak szacunku do siebie i do kobiet - traktowanie seksu przedmiotowo -niska samoocena -niedojrzałość,być może pewna nieświadomość -chodzenie na łatwiznę coś musi być z facetem nie tak skoro idzie na dziwki.Na pewno ma zrytą psychikę i mało empatii

Gość Madzia;]
Tak jak pisze hhhcffc idź do klubu, tam co druga jest chętna;p pracuje tam i widzę co się dzieje, jakby mogli to by się jechali przy ludziach chociaż już i takie rzeczy tam się działy w zasadzie;p albo kumpel mi się przyznał że też ma już na to ciśnienie i poszedł na układ z inna kumpela o takim samym problemie. Ale dziwki to ewidentnie mało fajna sprawa, pomijając fakt kasy ale aspek higieny i psychiki po czymś takim.

madzia co ja jestem w klubie to jakos nie mogę takiej znaleźć ...przecież nie pisał bym o dziwkach gdybym mogł sobie z klubu wyrwać jakaś ...widocznie inni kolesie wygrywaja ze mna na tej plaszczyźnie no nie wiem ..

Gość candycrush
chyba jednak spróbuję - rob co chcesz ale pamiętaj, ze latwo zarazić się chociazby grzybicą, u faceta czesto nie ma objawów (czasami bialy ser pod napletkiem) a jak znajdziesz partnerke to mozesz przeniesc na nią zarodniki nie wiedząc o tym i klopot na co najmniej rok (bo przy grzybicy są czeste nawroty nawet po antybiotykach). Pewnie ze od zwyklej laski tez mozna się zarazic, grzybica nie jest domeną dziwek ale o wiele wieksze ryzyko zalapac cos od kobiety, ktora wpuszcza w siebie codziennie mnostwo kutasow, a te kutasy tez nie wiadomo gdzie wczesniej grzebaly. I juz nie wspominam o chorobach jak hiv czy wenerycznych, ale taka grzybica najprosciej sie zarazic i to jest problem mnoooostwa kobiet . A roznoszą ją wlasnie faceci u ktorych nie ma objawow, bo zarodnik nie ma na penisie warunkow do dalszego rozwoju a w cipce i owszem, mokro, cieplutko, ciemno.. i trudno to wytępic

Gość hhhhfccf
myślisz ,że jej powiem ? - a co jak ona powie ze gardzi tymi ktorzy byli u dziwki i nie chcialaby miec takiego faceta? plus dla ciebie jesli dalbys sobie z nią spokoj no bo po co byc z kims kto tobą gardzi ai kogo musisz oklamywac zeby chciala z tobą być? a minus jakbys to zatail mimo to jakieś calowanie - bleee :O nie dosc ze sie ruchac to jeszcze z dziwką calowac...na pewno jej sie to spodoba calowac z byle kim..watpie by sie podniecila dzięki twoim pozal sie boze staraniom (pozal sie boze bo nawet jakby byly dobre to dziwka przeciez ma juz dosc seksu no i co ją obchodzi obcy facet,wiem tez ze dziwki mogą gardzic klientami) Tutaj każda kobieta Ci będzie odradzać itp., że chcą by facet się szanował a żadna z nich nawet nie dała by CI szansy by Cię lepiej poznać - moze slusznie skoro planuje isc na dziwki :O samo to o nim źle świadczy bo normalnemu facetowi nie przyszloby to na myśl jakoś te legendarne imprezodajki tez mnie nie chcą - to może jesteś odrażający jakiś albo co :O albo musisz sie nauczyć podrywać,naucz sie PUA :D wszystko lepsze od dziwek,jedyne gorsze to gwałt albo zdrada

Gość Madzia;]
Kurde, no sytuacja aż tak jest tragiczna.? W sumie nie jestem facetem i nie wiem jak to jest mieć aż takie ciśnienie ale nie wiem czy poszłabym na twoim miejscu do burdelu;] jakoos do mnie to niedociera, chociaż duuzo facetów musi tam chodzić skoro interes aż tak się kręci;p

Gość hhhhfccf
kurde jak można nikogo przez rok nie znaleźć do samego seksu?? naprawde mysle ze musisz byc odrazający bo jest cala masa łatwych lasek które swędzi macica i lubią obciągać w kiblach..a po pijaku to tez im juz raczej wszystko jedno z kim i gdzie.. z drugiej strony byles w związku więc ktos sie tobą zainteresował. Więc masz jeszcze szanse ja podalam argumenty przeciw tak jak prosiles i tyle.Ostatecznie to twoje zycie,,chcesz idź na dziwki i krzyżyk na drogę tylko serio uważaj na swoją dupę,na swoje zdrowie fizyczne i psychiczne nigdy nie zrozumiem jak mozna byc az tak zdesperowanym zeby placic za seks...

Gość candycrush
,,jakoś te legendarne imprezodajki tez mnie nie chcą '' a drinki stawiasz? a numerami tel sie wymieniasz? przeciez takiej dupodajki nie musisz od razu dymac, ona stwarza pozory, ze nie jest latwa, Ty stwarzasz pozory, ze zalezy Ci na czyms wiecej, umawiacie sie ze 2 razy po imprezie, stawiasz pizze, kino, winko i voila, seks :D

Gość mermaid_motel
Zgadzam się z hhhhfccf. Ogólem koleś rób co chcesz, tylko później nie miej pretensji jak Twoje przyszła dziewczyna się o tym dowie. Taki fakt z przeszłości zniechęca. Ja nie rozumiem jak mozna chcieć pójść do prostytutki i potraktować drugiego człowieka jak swoją rękę :/

Gość Madzia;]
Grzybica to się można nawet w publicznej toalecie zarazić.

ciężki temat , bo niestety większosc kobiet to puszczalskie kurwy które mają na koncie wielu facetów a ze one mają ławiej bo co impreze mogą kogos miec to korzystają , a co do seksu z dziwką to chyba juz wogóle seksu nie uprawiac niz płacic za seks

hhhhfccf Nie jest tak jak piszesz, ja tego gościa rozumiem, bo jak nic do tej pory nie wyrwał, to ciężko uwierzyć, że da radę. Postaraj się trochę zrozumieć faceta, my nie mamy tak łatwo jak Wy, że jak chcecie seksu/randki/związku to macie praktycznie na wyciągnięcie ręki

Madzia ty byś nie poszła bo pewnie jak się usmiechniejsz to masz 10 adoratorów ;] i mozesz sobie przebierać od wyboru do koloru...a ja tak nie mam To juz nawet o sam seks stricte mi nie chodzi ,ale o poprawe samopoczucia ,a ze seksu mi brakuje to dlatego mysle o prostytutce. Takie cwane jesteście ?? ..to wyobraźcie sobie jedna z drugą ,że ci wasi adoratorzy , koledzy wydzwaniacze i inni raptem znikają ..niema null, 0 ..a wasze próby nawiązania kontaktu , umówienia się kończy się tym ,ze facet przewraca oczami i mówi " sorry ,ale wiesz... niemam czasu ostatnio ..ble ble ble i takie tam " Każdy mądry jak jest mu dobrze.

mermaid_motel Niby jak się ta jego nieistniejąca jeszcze dziewczyna ma dowiedzieć?:P Jak w realu nie będzie kłapał dziobem, że był na panienkach to nie ma szans,żeby to wyciekło.

Gość hhhhfccf
kurde ja tez czuje cisnienie chociaz babskie wiadomo i musze sie masturbowac często,mysle o seksie baardzo często a jednak nie wyobrazam sobie z byle kim i byle gdzie i jeszcze za to placic..wole masturbacje i wole czekać na coś porządnego wiem ze nie byloby fajnie z byle kim,bo w seksie z drugą osobą nie chodzi tylko o ciśnienie o widzisz moze ci sie nie spodobac taki seks..wlasciwie pseudoseks.TO tez masturbacja tylko ze czyimś ciałem...kosztem tej kobiety bo kasa nie zrekompensuje jej tego ze przegrała życie tak naprawdę.I chyba nie poczujesz satysfakcji skoro jej nie poderwiesz...jeszcze wsiąkniesz i zostaniesz dziwkarzem do końca zycia bo przestaniesz sie starać o jakiekolwiek kobiety...zejdziesz na psy jak tam pójdziesz już to wiem.W sumie szkoda