Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jednak spróbuję

Podajcie mi jeden argument dlaczego miał bym nie isć do prostytuki?

Polecane posty

jej men nie wybierze roksy jezeli z jego women bedzie sie mu dobrze układalo proste ? Proste. FAceci tez mają uczucia ..jednak ja od roku mam 0 ..i jeszcze 0 seksu ,a tak to chociaż jedno zero zniknie ..

Gość hhhhfccf
ja sie boje ze moglabym miec takiego faceta idiote i dno i o tym nie wiedziec :D dla mnie dziwka to nie rywalka,to biedna kobieta ktora wybrala tak paskudną drogę w życiu..:(

hhhhfccf Jakie "porywali" filmów się naoglądałaś. To są dziewczyny, które chcą tak pracować, po prostu taka jest sytuacja, bo w normalnej robocie w życiu by tyle nie zarobiły.

Gość iugyhjkloiu7y8gtvhbnjmkliougyv
rob tak zebys mogl sobie spojrzec w oczy.

Gość Madzia;]
Frodo ja sobie wypraszam kurde! ;p W każdym razie pomoglismy autorowi jak cholera, ją już sama się gubie powoli co o tym myśleć;D

Madzia Autor raczej nie pójdzie, ci co pytają, dużo na ten temat gadają raczej rzadko się na coś decydują. Jak ja szedłem pierwszy raz to do łba mi nie przyszło kogoś pytać czy się radzić, szybka decyzja, szybkie działanie. A nie dwie godziny pierdolenia w necie, jeszcze o takiej porze, że raczej pewne, że dziś już nie pójdzie.

Idź i baw się dobrze ;).I moim zdaniem to nie ma nic wspólnego z dziwkarzem.Dla mnie dziwkarz to jest taki facet,który ma przy swoim boku jedną kobietę a sypia z innymi.A Ty jesteś wolny i masz prawo do tego,żeby pójść i skorzystać.A jak ludzie się poznają gdzieś po knajpach i po 1-2 spotkaniach lądują w łóżku,bo mają ochotę na seks to już jest okey?No ale wtedy już pewnie wielka miłość jest :D

Gość Madzia;]
Frodo To teraz kurde z ciekawości, jak było z panna z burdelu?

no takie są koboety...a paradoksalnie to będzie tak ,że ; ) Pójdę do prostytutki ...poużywam sobie będzie zajebiście ..poprawi mi się tym samopoczucie tak że bede tryskał energią ,a i ciśnienie mi sie zmniejszy wiec bede rozmawiał z innymi kobietami bardziej na luzie ...i wtedy co się okaże ? ...że sie umiwi ze mna taka jedna z drugą bo sie pomyślą ,ale fajny facet ...nie ślini się , mozna z nim fajnie pogadać , nie jest jakimś zbokiem ...:D TAK TAK jestem tego niemal pewny. Po prostu sam temat budzi w kobiecie negatywne emocje ,ale jego skutek będzie taki ,że taki facet po terapi u prostytutki bedzie budził w kobiecie swoją osoba pozytywne emocje ..bo będzie WY LU ZO WA NY :)

Gość candycrush
,,Dla mnie dzi**arz to jest taki facet,który ma przy swoim boku jedną kobietę a sypia z innymi.'' cóż, dobrze powiedziane :D

Gość hhhhfccf
prawie nie ogladam filmow ale wiadomo ze do prostytucji są tez porywane kobiety,mialy pracowac jako kelnerki a tu lipa.. są te co same tam idą ale nie tylko i trzeba wziąć to pod uwagę to brudny biznes,przykladanie sie do niego dla mnie jest bardzo złe..płacenie za taki seks to popieranie tego a ja tego nie popieram

Gość Madzia;]
Jaa ile ich było? My tu pierdu pierdu a tu ludzie z większym doświadczeniem w tych sprawach widzę;D No i domniewam że jak nie skończyło się na jednej to żadnego syfu nie zlapales i było fajnie;D

z pewnościa te wszystkie wesołe niunie z mojego osiedla z odlotów są biedaczki porwane ...eh no może pójdę uwolnić którąś

Madzia Syfu nie złapałem, niby jak, w gumce? Czy było fajnie : jak mówiłem raz b fajnie, raz słabo. Ile było, dokładnie Ci nie powiem, nie chce mi się liczyć ale 10-15 taki przedział

Gość hhhhfccf
ale widze ze są kobiety któym to nie przeszkadza,więc chyba nie trzeba okłamywać w razie czego,po prostu najlepiej dobrać sie odpowiednio,nie każdemu musi wszystko odpowiadać ja tam nie widze nic pozytywnego w prostytucji no chyba ze to,ze moze jakas czesc facetow gdyby nie mogli pojsc na dziwki zgwałciłaby...

Gość Madzia;]
Autorze pokładasz w tym takie nadzieję więc żebyś się czasem nie przeliczył. Kobieta wychodzi od fryzjera i myśli wyglądam super i każdy będzie mój, a facet proszę wyjde z burdelu każda będzie moja;D Jaaa życie mnie zaskakuje jednak, teraz jak jakiś będzie mnie rwał to będę tak myśleć pewnie;D

Teraz czasy i powody prostytucji są inne.To już nie są biedne,porwane kobiety-tylko kobiety,które mają świadomość swojego ciała i chcą to robić dla kasy.Powiem Ci,że dużo kobiet się decyduje na taki rodzaj zarabiania.Szybka i niezła kasa.Galerianki,sponsoring czy studentki sypiające za kasę na czesne-świadomy wybór ;)

no właśnie frodo opowiedz jak wygląda ta cała procedura ? w sensie ide do takiej prywatnej z odlotów i co ? czas liczy sie od wejscia ? sa chetne czy jak ja tego seksu nie "wymusze " to ona sie za niego nie zabierze ?

Gość candycrush
,,prawie nie ogladam filmow ale wiadomo ze do prostytucji są tez porywane kobiety,mialy pracowac jako kelnerki a tu lipa..'' pewnie, czytałam o takich przypadkach w.. kolumbii i chinach. nikt nie będzie nikogo porywać w kraju takim jak polska, gdzie kobiety same garną się do prostytucji bo po prostu płaci się im za to dobre pieniądze a poza tym tutaj przestrzegane są jako tako prawa człowieka i człowiek nie jest bezbronny tak jak w komunistycznych chinach

Gość Madzia;]
Frodo ostatnie pytanie i się odczepiam już od ciebie, ile ty masz lat.?

chyba jednak spróbuję To wszystko jest sprawa indywidualna. Prostytutki to jednak normalne dziewczyny - każda jest inna, nie ma jakiegoś schematu. Ale jak mówię, dziś jest b duża konkurencja, więc masz spore szanse, że się ładnie Tobą zajmie zamiast sufit podziwiać.

Gość hhhhfccf
a facet proszę wyjde z burdelu każda będzie moja - nie no jak facet tak myśli to juz jakis mega psychiczny :D zeby sie dowartosciowywac w taki sposob..taki facet to conajwyzej na portfel by zdobyl tak jak zresztą dziwkę. Przeciez dziwki to dla kobiety ujma ewentualnie jest to sprawa obojętna..ale w zadnym razie nic dobrego,czym facet mógłby zaimponować (matko zaimponować że chodzi na dziwki...jak to w ogóle dziwnie brzmi) w ogole faceci narzekają ze kobiety to materialistki a przeciez dziwki to mega materialistki

"a facet proszę wyjde z burdelu każda będzie moja - nie no jak facet tak myśli to juz jakis mega psychiczny zeby sie dowartosciowywac w taki sposob." ja się tym nie chce dowartościowywać ..tylko to mi poprawi samopoczucie bo mi ulży ...tymczasem moje poczucie wartosci pozostanie takie jakie było przed. Po prostu rozmwaiając z inna normalną dziewczyną nie będę miał takiego ciśniena w oczach ,że potrzebuję seksu i jak nie ona to co ja biedny zrobię ...a tak włąśnie wyglądają faceci na głodzie ..,a laski to wyczuwają i wodzą za nos

Gość hhhhfccf
że się ładnie Tobą zajmie - swoją drogą to zastanawiajace jak one są w stanie udawać że sie nie męczą...a to tylko jakaś wyuczona technika chociaz pewnie kazdy klient probuje sobie wmawiac ze on jest wyjatkowy i jemu ta dziwka ciągnie chętniej niz poprzednim..a ona ma w oczach złotówki i stara sie nie myśleć o obrzydzeniu jakie czuje.. seks wyprany z intymności i naturalności..