Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okolinkooo

Paski wybielające CREST- PYTANIE!!!

Polecane posty

Gość okolinkooo

Witam. Czy stosował ktoś paski wybielające Crest 3D?? Te 5-minutówki, które stosuje się raz dziennie (niby) i właśnie o ten raz dziennie mi chodzi. Czy stosował je ktoś dwa razy? Zależy mi, żeby kurację 14 dniową zrobić w 7 dni, co oznacza, że będę stosowała je 2 razy dziennie. Bardzo proszę o odpowiedź, pozdrawiam :-)

Gość osz kurdeee
używałam zwykłych i ból był okropny. Próbowałaś już tych 3d?

Gość jak dla mnie
To są te z USA ? słyszałam o nich,ogladłam jakis tutorial na yt i laska radziła,by trzymać je znacznie dłużej,wtedy efekty sa lepsze. Też chciałabym spróbować,bo mam niedługo impreze rodzinną,ale :-) jestem przy nadzieji,i musze zrezygnować;-)

Gość okolinkooo
to gratuluję :-) Crest to chyba z USA nie wiem dokładnie, choć kiedyś słyszałam, że to ta sama firma co blend-a-med tylko, że właśnie z USA ;-) Ale podobno są lepsze, no nie wiem... Zastanawiam się tylko, czy mogę używać ich dwa razy dziennie przez 7 dni, czy muszę raz dziennie przez 14 dni, bo być może są za mocne, przecież to tylko 5 minut, muszą być nieźle naszpikowane, tak mi się wydaje....

Gość osz kurdeee
tak z usa, mam te 30min, ja czuję ból parę godzin od wybielania

Gość masz racje--------
to w PL blendamed nie mogą byc naszpikowane bo zęby sie wybiela kwasem,i zadna firma tym bardziej w USA nie wypusci czegos co by ich doprowadiło do bankructwa.nie mzoe byc w sprzedazy wysokie stezenie kwasu a bol moze byc u kazdego indywidualny,wystarczy ze ktos ma nadwrazliwosc albo popękane szkliwo wybielaj paskami i stosuj pasty na nadwrazliwosc ktore bedą ją znosic

Gość jak dla mnie
Tak myślałam:-( no cóż przeżyje;-) sam scaling musi wystarczyć. W sumie,logiczne-mi dentystka powiedziała,że mam w ciąży przestać używać żelu z fluorem na wrażliwe zęby.

ja miałam 30-minutówki z blend-a-med 3d white i niby można było ich używać 2x dziennie ale ból był taki, że nie dawało rady (do przeżycia ale bolało na prawdę), a podejrzewam, że 5 minutówki skoro mają wybielić Ci zęby w tak krótkim czasie, mają jeszcze większe stężenie tego nadtlenku wodoru(?) i nie radzę używać 2x dziennie ... zresztą na youtube jest taka laska ktora wybielała crest chyba i o tym opowiada, zaraz znajdę to Ci wyslę link

Gość scaling to ultradzwięki
w ciazy tez zabronione!

Żeby wybielać takimi paskami zęby powinno się najpierw zadbać by ząbki były wyleczone i dziąsła były zdrowe. Wtedy nic nie powinno boleć. Dlatego najpierw zawsze poradzić się dentysty, który poradzi jakie stężenie odczynnika wybrać. Co do trzymania ich dłużej też oglądałam jakiś filmik na yt i przedłużanie procesów raczej odnosi się do tych nisko procentowych pasków :)

Gość 9282928
ale jestescie durne, wybielaja zeby ceną tego ze niszczycie szkliwo i narazacie sie na nadwrazliwosc. troche bieli w zamian za to ze w wieku 50 lat bedziecie wstawaic sztuczne.debilki.

Gość jak dla mnie
Ej,bez jaj że cała ciąże bedę chodzić z kamieniem na zebach.:-(

Gość ojtek
Czy paski Paski Crest 3DWhite ADVANCED VIVID mogę używać bez wcześniejszego skalingu, piaskowania czy flouryzacji? czy dopiero po tym?

Gość jyty777755
a czy te paski można tylko na allegro kupić?? chętnie bym nabyłaaa

Gość bajtej
Mogę używać te paski gdy mam 15 lat i pół roku????

Gość onaaaaa135
Najlepszy produkt jaki keidykolwiek miałam, skutecznośc- niesamowita. Naprawde efekty powalajace. kupując paski CREST, nie wierzyłam w znaczaca poprawe wyglądu moich zębów, lecz psaki zdziałały cuda!!!. Zęby są zauważalnie bielsze, wreszcie sie usmiecham...:):) w pełni polecam ten produkt!!!! nawet gdyby te paski były dwa razy droższe, nie pożałowałabym pieniedzy!!1

Gość gosckarolin
Kupilam paski crest whitening i jestem mega zadowolona minelo juz 3miesiace od kuracji, a efekt dalej sie utrzymuje. Kupilam 14szt czylu 7par okolo 45zl, w pierwsze tygodnie to zeby mialam tak biale ze jak wlozylam biala bluzke nowa snieznobiala dziewczyny sie zachwycaly ze normalnie pod kolor bluzki mam usmiech. 1dzien bylo ok zero bolu itp 2dzien zaczely mi piec dziasla dostalam biale bable ale po zdjeciu i przeplukaniu woda przeszlo wyczytalam ze to uczulenie na nadtlenek wodoru ale nic strasznego zaraz przeszlo po zdj paskow, zrobilam dzien przerwy potem znowu kolejny dzien 2 paski znowu dzien przerwy i ostatnia sztuka. Kolezanka zrobila wszystkie pod rzad to ma do tej pory nadwrazliwosc na zimno i goraco. Ja nie mam mysle ze dlatego dzieki tym przerwom, crest ma 14%nadtlenku, a blendamen dla mnie wogle nie podzialal a zaplacilam 90zl w rossmanie i on bodajze chyba ma 8 czy 10% jak nie mniej niz 8 nie pamietam. Jak ktos ma wrazliwe zabki to moze sprobowac ale polecam crest . Wlasnie zamawiam sobie i chlopakowi opakowanie tych 5minutowe do wyprobowania, mam impreze w listopadzie i chcialabym troche baardziej wybielic zabki . Pozdrawiam

Gość Kaaaaa
A mnie bolą zęby dopiero kilka godzin po zdjęciu pasków, czy Was też?

Gość wB123
CREST=blend a med, nie wiem co to za wariactwo w ogóle, żeby to sprowadzać z USA skoro u nas w sklepie jest ta sama pasta i te same paski, ale głupota ludzka granic nie zna i naiwniaków nie brakuje

Gość cvfdf
pokaż mi sklep który sprzedaje paski blend a med... uświadomię cię, że zostały one jakiś czas temu wycofane ze sprzedaży

Gość xxdariaxx1234
hej dziwczyny od 2 dni używam paski crest 3o min ... osttni raz mialam je na zebach o godz 12 w południe , teraz jest godzina 2 w nocy i zeby strasznie mnie bola.... :( bardzo szkoda bo juz po pierwszym zastosowaniu widze znaczna różnicę w kolorze moich zebow... jutro na 100% zrobie sobie przerwe ... ale zapewniam was ze WYBIELAJA i to bardzo zeby.... osobiscie uzywalam juz kilku wybielaczy dostepnych w drogeriach i aptekach ... w sumie po zadnym z nich nie wystapily mi silne bolesci zebow ale tez i zadne z niech nie wybielaly tak mocno zabkow... wiec uwazam ze to juz jest wasza decyzja czy wolice dluzej wybielac zeby bez bolesci czy tez znacznie krocej ale moze to sie skonczyc tak jak u mnie .... pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglam :)

Gość gość
Hej, po raz pierwszy w życiu mam paski wybielające Crest (Proffessional Effects), które koleżanka przywiozła mi ze Stanów, są rewelacyjne! Bałam się bardzo, bo moje zęby są wrażliwe, ale wszystko jest jak najbardziej OK. Stosuję je od 6 dni, zawsze wieczorem, przez 30 minut (trochę mniej, nastawiam na alarmie 28 minut). Już widzę efekty, a przede mną jeszcze 2 przecież tygodnie :) Podstawowy błąd, jaki można popełnić, to umyć zęby tuż przed albo zaraz po stosowaniu pasków - tego się nie robi, zalecane jest tylko dobre wypłukanie. A w miejscach, w których mamy nadwrażliwość, można wyciąć nożyczkami kawałek paska (w taki sposób, żeby nie dotykał dziąsła). Trzymanie pasków dłużej może powodować ból i jest to bardzo wyraźnie napisane na ulotce, dlatego nie warto tego robić. Polecam! :) :) :)

Gość gość
ja zdecydowałam się na wygodniejszy sposób wybielania zębów. To Mint Cosmetics Teeth Whitening Pen. Jestem zachwycona łatwością korzystania. Jak na razie dopiero zaczynam stosować, jak nie podziałał spróbuję twojego sposobu ;) Mint Cosmetics Teeth Whitening Pen można znaleźć na vitalab.pl

Gość gość
Ja stosuje paski wybielajace crest raz na pol roku,bo tyle widze,zed efekt sie utrzymuje trzymam godzine przez 7 dni ,bo tyle trwa moja kuracja,zeby je wybielic plus uzywam pasty blanx i pasty na nadwrazliwosx zebow ,bo trzeba przy paskach gdyz bardzo zeby bola i myje tak,ze rano i po poludniu pasta na nadwrazliwosc a wieczorem przed snem ta na wybielanie blanx i o wiele bardziej zmniejsza sie wrazliwosc zebow bardzo polecam dzis zaczelam moja kuracje mam paski na 7 dni pozdrawiam

Gość gość
używałam cresta i blendamed i podrażniły mi zęby niemiłosiernie.. do kupnych produktów przekonałam się dopiero po białej perle ale kuracje 5dniowej, efekty są zadowalające

Gość gość
Używałam ich ale efekt bardzo słaby. Zastosuj Metodę Martuni, wtedy dopiero zobaczysz efekt białych ząbków, sama zastosowałam, znajomi również ;)

Gość MonikaZakochana
Witam, Ja polecam tego sprzedawce na allegro : http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=29065808&order=m&string=paski&search_scope=userItems-29065808&bmatch=base-relevance-fas-1-2-0510 Paki sa w 100% oryginalne , nie jak większość podróbek od polskich sprzedawców z allegro. Moze czas oczekiwania na przesyłkę trochę długi ale wiemy za co płacimy.

Gość JestemNATALKA
Ja tez kupowalam u tego Pana, tez jestem zadowolona :)