Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorkaaaa...

Przystojni faceci to chamy! Dziś byłam świadkiem....

Polecane posty

Gość A dziewczyny jak traktują
ja1706 jest pewna że mnie nie chce nie pisała coś w stylu morze, tylko wprost że nie jest i nie będzie mną zainteresowana bo nic do mnie nie czuje. Mówiąc po ludzku nie podobam się jej z urody... mnie też jej uroda nie powala i w dodatku jest lekko przy kości, ale ja na to nie patrzę bo wyrosłem z modelek i mam gdzieś urodę, jak już mówiłem spotykałem się z dużo ładniejszymi, ona widocznie szuka przystojniaka, a na kogoś z kim się dobrze czuje i rozmawia ma gdzieś bo brzydki z twarzy :(. Oczywiście żeby było zabawniej jej szczupła koleżanka całkiem fajna się mną zainteresowała...

Gość do poprzednika co go
I ona chce dalej z Tobą pisać? To po co odpowiadasz. Krótka piłka: "nie interesuje mnie koleżeństwo" i tyle. To co Ci zaproponowała to standard. A Ty masz pewnie nadzieję, że jej się odwidzi. Może jej się odwidzi a może nie (raczej to drugie), ja bym na Twoim miejscu po prostu zerwał znajomość .

Gość A dziewczyny jak traktują
No wczoraj z nią na ten temat dopiero rozmawiałem po 4 dniach od wesela, ja się do niej nie odzywałem pierwszy sama pisze smsy i na gg, wezmę namiary do jej koleżanki potem koniec rozmów bo szkoda mi takie coś czasu... nie to nie, niech żałuje, i tak w sumie jako całokształt z urody jej koleżanka mi bardziej odpowiada, bo nie wiem czy bym umiał iść do łóżka z panną która ma troszkę nadwagi (mimo iż kręci mnie jej sposób bycia bardzo ją lubię), zawsze miałem szczupłą dziewczynę i problemu nie było...

Gość znam to z drugiej strony
sorry ale z nam to z drugiej strony i wkurwiają mnie osoby co zaczepiają tych "ładniejszych" czy to faceci czy dziewczyny , ja akurat facetem nie jestem ale nie jednemu powiedziałam ,żeby spierdalał po jakichś tam zaczepkach słownych , czy takie teksty "nie mam ochoty na rozmowę "albo "przepraszam jestem zajęta","mama nie pozwala rozmawiać z obcymi", "czy jest pan gwałcicielem?", "jestem 100% lesbą" trzeba coś fajfusom nawciskać ;) rozumiem tego chłopaczka ;) pewnie się uczył na ciężki egzamin a jakaś panna chciała sobie umilić podróż rozmową z przystojniaczkiem :P

Gość znam to z drugiej strony
juras ogoras masz rację , ja jakoś nie zaczepiam obcych facetów ;) czy jestem staroświecka?

Gość juras ogoras
po prostu sie szanujesz

Gość udko czerwonej żaby
pewnie laska zrobiła sobie nadzieję i "porwała się z motyką na słońce"

Gość jpgdfddf
Ja pierdole.. A nikt nie pomyślał, że może ma kobiete?? A takie akcje są niedobre. Może jest wierny i nie chce zawiązywać takich znajomości.. A nawet jeśli to po prostu nie musi gadać z obcymi dziewczynami..

Gość mam tak samooo
facet zakuwał, a ta dziewcyzna zero empatii :O

Gość Łocholercia
Oj tam, gościu był w złym humorze...

Gość mam tak samooo
ta dziwcyzna to jakas frustratka że sie rozpłakała

Gość fwfwfdwse
Chamstwo jest chamstwem niezależnie od okoliczności. Gentleman nie otwiera kobiecie drzwi, dlatego, że ona jest damą, ale dlatego, że on jest gentlemanem. I tak samo ze wszystkim innym. Problemem nie jest to, że chłopak nie miał ochoty prowadzić rozmowy, ale sposób w jaki to okazał. Po niektórych komentarzach widać, że niestety mamy kiepski poziom kultury w Polsce...

Gość fsdgheh
na sto% prowokacja ten temat.. ale jesli juz mam nawiązać do tematu to zycze kazdej szmacie aby tak ją facet zlał.. w koncu zrozumiecie co my czujemy prawie za kazdym razem kiedy sie staramy o wzgledy kobit

Gość TYPOWE POLACTWO Z WAS MOI MILI
Niestety, typowe polactwo z was, w innych krajach obcy ludzie zagaduja do siebie, nawet jak sie nie znaja. Jak byl zajety mogl powiedziec: przepraszam, mam troche pracy lub cos w tym stylu. Ale to dla polaczków nie do pomyslenia, zeby ktos 'zaczepial' was w autobusie, jeszcze ktos obcy.

Gość silvergirl
Pewnie jakiś gbur i cham na dodatek :)

Gość przystojny facet może być cham
bo i tak wie, że rozłożycie przed nim nogi

Gość masz racje autorko...
Przystojny moze byc nawet najwiekszym chamem, a i tak jestesmy mu w stanie wiele wybaczyc :)

Z tego co piszesz, babka mu wyraznie przeszkadzala. Skoro po pierwsze byl zdenerwowany spoznieniem, po drugie zajety czytaniem notatek, laska byla nachalna i namolna. On tez nie za mily, ale bez przesady.

Gość sawsqwq
Calluna kobiety nie sa inteligetniejsze od facetow, popraw stopke Wspomniał pan o profesorach. Może zabrzmi to bluźnierczo, ale zapytam o współczynnik inteligencji kobiet i mężczyzn. Czy IQ jest uzależnione od płci? Mamy w tej kwestii dużo wiarygodnych danych, które zawsze dają ten sam wynik. Jeśli chodzi o wartość średnią IQ, to nie ma żadnej różnicy pomiędzy kobietami i mężczyznami. Zero różnic? Jest jednak bardzo ciekawa zależność, ale dotycząca nie tego jak jest przeciętnie, ale tego, co się dzieje na krańcach rozkładu ilorazów IQ. Otóż istnieje zjawisko, które polega na tym, że mężczyźni są nadreprezentowani na krańcach tegoż rozkładu. A tłumacząc to na prostszy język. Jak się trafi prawdziwy idiota, to jest większa szansa, że jest to mężczyzna, a nie kobieta. Ale jak się trafi prawdziwy geniusz, to również mamy większe prawdopodobieństwo, że jest to on, a nie ona. Natomiast kobiet jest więcej po środku. Czyli jest większa szansa, że jak spotkamy człowieka o przeciętnej inteligencji, to będzie nim kobiet

Gość wcale nie bo ci ladni
Babki maja lepiej rozwinieta inteligencje emocjonalna :) Taaa, co to w ogole jest, kolejny wymysl feministek i innych pedalek...

Gość my cost
DEPEXD

Gość my cost
SUMA SUMMARY=

Gość gosc_urodzinowy28
jak by mnie zaczepiał jakiś spaślak to też bym był niemiły, w autobusie to wogole wstyd jechac i jak juz to sie zdarzy bo auto sie zepsuje to wole jechac w ciszy,nawet przez koma nie gadam bo kazdy podsluchuje.