Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viloa

Żle mi

Polecane posty

Gość Viloa

bardzo :O

Gość hfgjugj
czemu?

Gość wredniucha
napij się kielich i idź spać - jutro będzie lepiej

Gość 9282928
to wypierdalaj spac

Gość Viloa
Wypiłam już kilka. Czemu ? Nie wiem, tak ogólnie. Spać mi się nie chce niestety

Gość wredniucha
skoro wypiłaś już kilka, to jesteś nawalona i pieprzysz od rzeczy

Gość Filmomanka:)
Mi też, mogę się tutaj pożalić? Czekałam na dzisiejszy dzień od tygodni, a cały z własnej woli sobie zjebałam. Jestem taka durna. Jestem niepełnoletnia, a mam cholerną ochotę wypić rodzicom coś z barku.

Gość wredniucha
pijcie dzieci, na zdrowie

Gość wredniucha
żeby wymiotować trzeba się najpierw najeść

Michaś - skończona osiemnastka? :classic_cool: nieważne, poczkam aż zasną i będę pić, chcę się upić i nie myśleć tyle

Viloa Nie zawsze trzeba coś jeść by zwymiotować:) Mogę tobie swymi słowami nie przypaść do gustu i też można zwymiotować:)

Gość Viloa
Filmomanka opowiadaj co się stało. Wredniucha wypiłam, ale nie jestem nawet podpita, z resztą takie melancholijne bzdury chodzą mi po głowie już odkąd byłam trzeźwa.

Sama nie wiem, co się dzisiaj ze mną dzieje. A co tam, powiem wszystko bez ukrywania prawdy, niech mnie poznają, jak chcą. Kończę gimnazjum, jestem młodą i głupią gówniarą. Dziś mieliśmy bal gimnazjalny, fajna impreza ze świetnymi ludźmi, uwielbiam ich. Kiczowata muzyka, ruskie techno, polskie disco polo - wiadomo;) gdy do końca brakowało jakiejś godziny, zaczęły lecieć wolne piosenki. Nuie wytrzymałam, rozkleiłam się. Siedziałam w ciemności, sama na ławce, gdy wszyscy się bawili. Rozstaję się z przyjaciółką, która idzie do innej szkoły. Wprawdzie z częścią znajomych spotykamy się w tej samej klasie, ale to już nie to samo. A gdy jeszcze pomyślałam, że On siedzi tam, w restauracji, z całą resztą, nie wytrzymałam. Myślę o nim bez przerwy 1,5 roku, ale jestem tak nieśmiała, że nic z tym nie robię i nienawidzę siebie za to. Kurwa mać. Twardo postanawiam sobie przestać o nim myśleć, nie przejmować się już niczym, ale nieee, kurna, nie potrafię. Tak tak, rozterki nastolatki, cholera. bardzo śieszne. Na koniec, gdy wszyscy się ze sobą żegnali, po długiej walce z samą sobą podeszłam i przytuliłam go. Nie jest tak, że żałuję, ale chyba lepiej, żebym tego nie robiła. Najchętniej wcale bym go nie wypuściła. Ale on przytulił mnie tylko tak po prostu i szybko poszedł do kogoś innego. Wiem, że to wygląda na błahe sprawy i takimi są, ale jakoś tak wszystkie emocje nawarstwiły się i jestem upełnie roztrzęsiona takimi durnotami.

Marysia Nie rób tego bo ja rano muszę jechać do pracy i kto mnie zawiezie jak ja jetem po małym drinku :)

Emocje nocą zawsze są większe. A szczególnie taką nocą, gdy tyle się dzieje. Płaczę i nie wiem, czemu. Źle mi, niech mnie ktoś przytuli.

Marysia Ja na prowincji mieszkam więc z autobusu trudno ale nie skorzystam - ciotka z krowami zabite deskami także o autobusie mogę sobie tylko pomarzyć:) :)

Taaak, troszkę pomoże:) Wiem, w dzień po takich nocach zawsze zastanawiam się, jak mogłam pieprzyć takie głupoty. Ale nie chcę zasnąć. Chcę idiotycznie to rozpamiętywać.