Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viloa

Żle mi

Polecane posty

Gość Filmomanka:)
Niee, spokojnie, naleweczka jest u mnie, nie u dziadka, u dziadka Ciociosan stoi i pachnie:P dobry jest:P

Spokojnie, cały barek pełen, ale tylko parę butelek otwartych:P jak rodzice zobaczą jakieś nowe otwarte, to może być źle:P chodźcie szybko, popijemy razem, skończę tą paskudną zwęgloną gazetę i naleję słodkiej naleweczki śliwkowej:P Nie mam pojęcia, jak to robicie, ale mam od razu lepszy humor, dzięki!

odwdzięczam się za przytulenie, będzie się dobrze spało:P wiecie co? Twardo postanawiałam sobie już od pół roku przestać się nim przejmować. Jedyne słuszne wyjście. Ale nie potrafię. Gówno prawda. Na pewno potrafie. Zapominam o nim, jesteście świadkami:P już nie będzie mi walić serce na jego widok, już nie będzie mi się śnił po nocach, już nigdy nie będę gdybać. NIE. Amen.

A za co tu dziękować mnie Filmomanka chyba że za chusteczkę którą chciałem tobie otrzeć łezki ale daję ci ją w prezencie:)

Gość A mi sie wlasnie rozpierdala
5-letni zwiazek ..Z.ajebiscie!!!

Nie wiem, czy to sprawa późnej pory, czy tej odrobinki wina (jest paskudne, nie dam rady wypić całej szklanki) ale mam super humor, dzięki, fajni jesteście:P byłam taka zdołowana, a teraz jest pozytywnie:P

Marysia, Michaś i Madzia - teraz będziemy pomagać wszytskim zabłąkanym i smutnym w tym topiku? :P

To czemu takie paskudztwo pijesz zamiast zaopatrzyć się w coś lepszego albo z moich trunków skosztować a po moich byś nie miała skrzywionej buzi:)

Gość zblakanygentlman
pomocy dziewczyny :(

bo nalałam i żal mi zmarnować:P

niee, kot śpi:P i wybredny jest - pije tylko wino czerwone i koniecznie jakieś stare, nie znam się :classic_cool:

To wymień kota może na mnie ze mnie taki kocur że wszystko mnie odpowiada ale decyzja należy do Ciebie jeżeli taki kocur jak ja będzie tobie odpowiadał:)

chcesz pofatygować się do mmnie na marne resztki wina? :P wyjęłam właśnie likier wiśniowo czekoladowy - łoo kurna, smakuje jak nugat:) ale niestety nie mogę wypić dużo, bo w butelce zostało niewiele:(