Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniś83

WARSZAWA Hurtownie, sklepy z artykułami dla niemowląt

Polecane posty

Czy znacie jakieś hurtownie, sklepy z artykułami dla niemowląt w Warszawie? Jestem w trakcie przygotowywania wyprawki i szukam sklepu, w którym znajdę większość potrzebnych rzeczy. Wolałabym je obejrzeć przed zakupem dlatego szukam sklepu stacjonarnego. Oczywiście ceny też mają znaczenie. Jak na tą chwilę znalazłam http://www.aico.com.pl Czy któraś z Was tam kupowała?

Gość ????????????????????????
up

Gość Ewa_123456
Witam, polecam Sklep Zebra (Warszawa Ursus), zaraz za basenem po prawej stronie jak się jedzie od al. Jerozolimskich ul. Sosnkowskiego. Trafiłam tam z polecenia i bardzo się ciesze bo zaoszczędziłam czas i pieniądze. Kupiliśmy tam wszystko, piękne wymarzone mebelki dla maluszka, wózek z fotelikiem, poprostu wszystko z ubrankami włacznie. Obsługa mega, otrzymałam super rabat i kartę stałego klienta. Najważniejsze, że kupiłam wszystko bez biegania po sklepach bo tego nienawidzę a i bym sił nie miała na bieganie . Panie doradziły bardzo racjonalnie, nic mi nie wciskały. Nie biegam po centrach handlowych, jest tam za drogo.Wole specjalistyczne sklepy bez molochów. Polecam, warto się wybrać. Jak podobał mi się pościel, której w danym momencie nie było, to mi sprowadzili i przysłali do domu. Nie pamiętam dokładnie adresu ale wystarczy wejść na stronę www.sklepzebra.pl

Gość gość
A z drugiej strony miasta jest hurtownia na Zaciszu. Nazwy teraz nie kojarzę, ale mają sporo upchanego towaru - ogólnie wszystko dostaniesz.

Zapraszamy serdecznie do zakupów przez internet, mamy wszystko dla niemowląt i Mam. Bardzo duży wybór akcesoriów, przewijaki, łóżeczka, ubranka, wózki dziecięce, poduszki do karmienia. Zapraszamy www.dzieckoexpert.pl

Gość gość
Jeśli szukacie dobrego sklepu z wózkami to polecam sklep w Warszawie ul. Dzielna 21 nazwa sklepu chyba Dudek :-) Tam kupiłam super fajny wózek Anex Sport. Mają dostepnę prawie wszystkie kolory od reki . Wózek godny polecenia. Jest lekki i.łatwo sie składa.