Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda54321

Zakochana

Polecane posty

Witajcie, moja historia zaczęła się 31 marca 2012 roku. Na imprezie poprzez znajomych poznałam chłopaka który od razu wpadł mi w oko i ja jemu też łaził za mną i kiedy po imprezie odwiózł mnie do domu zaproponował mi spotkanie na dzień następny. Ja jestem samotną mamą ale nie kryłam tego i dowiedziała się o tym w 2 zdaniu naszej rozmowy. Ja mam 22 lata a o 26. Spotykamy się od 4 miesięcy i rożnie z nami bywało raz nie widzieliśmy się po tydzień raz widywaliśmy się co dzinnie jak już kilka razy próbowała urwać tą znajomość ale nie potrafię ponieważ jestem bardzo zakochana. Trzeba zaznaczyć że on zna moje dziecko i często się z nim widuje jeździmy z nim nad wode itd. Chłopak się go nie boi bo w domu ma klilka małych dzieci którymi regularnie się zajmuje, ogólnie złapał mnie na to że moje dziecko pokochało go bardziej niż ja, teraz mija 4 miesiące odkąd się znamy a on wciąż nic. Ani mnie nie przytula ani nie odpycha mówi ze mnie bardzo lubi sprząta i naprawia mi samochód ale nic więcej. Moje pytanie. Co mam zrobić żeby z nim być ? bo ogolę się nawet na łyso jak to pomoże ?:)

Gość samsonowicz
może to być pedofil