Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara92

Godziłybyście się na coś takiego?

Polecane posty

Gość sara92

Mam problem. Podoba mi się chlopak i zblizylam sie do niego,tymczasem on mnie traktuje jak tampon... trzyma mnie przy nim to ze czasem powie mile slowo ktorego od nikogo nie dostaje ( moze na wlasne zyczenie bo jestem introwertyczka i wiele mnie kosztuje zblizenie sie do kogokolwiek).

Gość wredniucha
co to znaczy: on mnie traktuje jak tampon? zatyka tobą dziurę po innej?

Gość sara92
Traktuje jak tampona czyli jestem jego pocieszycielką na problemy

Gość sara92
Tak bardzo bym chciała by mnie rzucił na stół i mocno wyruchał!

Gość manio ciekawski=)
nie słyszałem o tamponach pocieszających i nie radzę, ci się godzić na taki układ

Gość wredniucha
sama czujesz, że jest źle - po co to ciągniesz? ze strachu?

Gość sara92
Może problem w tym że ja mu nie powiedziałam co do niego czuję, czasami "przelotem" pochwaliłam go , czy to odnośnie wyglądu czy zachowania. Z jednej strony ciesze sie ze mi zaufał. Nie każdemu się opowiada o problemach tak otwarcie.No ale właśnie, na początku jeszcze rozmawialiśmy też na inne tematy, teraz sporadycznie, raczej większość czasu jemu poświęcam.. Zbyt często ma zły humor,by nawet zaczynać inne tematy bo i tak wiem że nic z rozmowy nie będzie

Gość wredniucha
myślisz, że ma humory i traktuje cię jak gówno, bo mu nie powiedziałaś, że go kochasz?

Gość sara92
Wyżej to podszyw. manio ciekawski=) to już usłyszałeś Pewnie innym bym odradziła ale sama sie znalazłam w takiej sytuacji i nie wiem co robić.Chciałabym żeby zobaczyl we mnie kobiete a nie przyjaciółkę

Gość sara92
Nie, skąd takie wnioski? Napisałam że jestem introwertyczką i za bardzo też nie mam doswiadczenia co jest efektem tego jaka jestem. Do konca nie umiem sie otworzyc.On nie wie ze mi sie podoba,zagadałam do niego pod byle pretekstem,od tamtej pory jakos sie ciagnelo,sam też zagadywał.Może popełniłam gdzieś błąd,a raczej na pewno i odbiera mnie po prostu jak kumpelę

Gość sara92
A humory hmm , ma problemy to i wesoło mu nie jest i np. rozmawiamy , pytamy sie co u nas to jesli mówi że źle to pytam co jest nie tak i wyczuwam, widzę ze humor ma zly.Mozemy pogadac na inne tematy jesli zaczne ale on sie skupia wtedy za bardzo na tych negatywach i taka gadka bez zycia

Gość wredniucha
trzeba być wysokiego sortu idiotką, żeby otwierać się do końca przed facetem - pamiętaj wszystko, co powiesz może zostać użyte przeciwko tobie (gdy będziecie się rozstawać)

Gość sara92
Nie otwieram się do konca.Bardziej on przede mną niz ja przed nim. Skąd Ty to wyczytalas?

Gość sara92
*Gdzie Ty to wyczytałaś

Gość wredniucha
no właśnie bardzo dobrze, że się nie otwierasz - znasz takie słowo "sarkazm"

Gość wredniucha
ale zupełnie nie rozumiem dlaczego masz stać na baczność przed jego humorami? dlaczego każda rozmowa jest uzależniona od tego jak się jaśnie hrabia czuje? czy on jest zainteresowany twoim nastrojem i humorem?