Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 delficzka

Dr Knakiewicz Wroc艂aw

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Moja c贸rka mia艂a korekt臋 uszu u dr knakiewicza. Czekamy na efekty za jakie艣 dwa tygodnie napisze czy polecamy!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
korzysta艂am z us艂ug Knakiewicza i jestem bardzo zadowolona. Spotka艂am si臋 z trskliw膮 opiek膮 i zaanga偶owaniem w trosce o moje zdrowie. bardzo polecam, bo doktor nie dosc ze sprawil ze na nowo pokochalam swoje cialo, to zadbal jeszcze o moj komfort psychiczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tak偶e by艂am na zabiegu w tej klinice. Chcia艂am poprawi膰 wygl膮d moich powiek, przez kt贸re moja twarz wygl膮da艂a na starsz膮 i ci膮gle zm臋czon膮. Do dr Knakiewicza trafi艂am dzi臋ki kole偶ance. I jestem z zabiegu bardzo zadowolona. Trudno mi uwierzy膰 w to, 偶e dr Knakiewicz m贸g艂by cos zrobi膰 藕le. Sama operacja oby艂a si臋 bez 偶adnych komplikacji . Blizny po zabiegu nie wida膰. Je艣li chcia艂abym poprawi膰 cos jeszcze w swoim wygl膮dzie na pewno ponownie uda艂abym si臋 do dr Knakiewicza. Takze trudno uwierzy膰 w ten negatywny wpis powyzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To chyba jestes jedn膮 z niewielu niezadowolonych os贸b. Ja takze by艂am u Knakiewicza i uwa偶am, 偶e lekarz robi wszystko super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozumiem , 偶e wszystko sobie zrobi艂a艣??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Korzysta艂am z us艂ug doktora Knakiewicza przy rekonstrukcji twarzy i brzucha po wypadku. Blizny s膮 w niewidocznych miejscach, a moje rysy twarzy ju偶 maj膮 si臋 dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Klinika doktora Knakiewicza cieszy si臋 dobr膮 renom膮 w艣r贸d kobiet. Sama jestem po kilku zabiegach liposukcji w jego wroc艂awskiej plac贸wce i nie mam 偶adnych zastrze偶e艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaOperacja
Mia艂am robion膮 operacj臋 powi臋kszenia piersi u doktora Micha艂a, z czystym sumieniem polecam w 100%. Bardzo mi艂y i pomocny personel. Piersi s膮 pi臋kne, przy okazji usuni臋to mi brzydkie pieprzyki, o kt贸rych nawet nie pomy艣la艂am wcze艣niej ;) Wszystko zrobione profesjonalnie, 偶a艂uj臋 偶e wcze艣niej si臋 nie zdecydowa艂am. Koszt te偶 nie by艂 du偶y by艂am przygotowana na wi臋ksz膮 kwot臋 tak偶e zosta艂am milo zaskoczona :) Fakt, 偶e b贸l jest po operacji do艣膰 spory z tym, 偶e zosta艂am zaopatrzona w leki przeciwb贸lowe, kt贸re by艂y wybawieniem. Na pewno bez pomocy po operacji nie poradzi艂abym sobie sama. Je艣li macie jakie艣 pytania to ch臋tnie odpowiem, wiem 偶e przed tak膮 decyzj膮 ka偶dy ma mn贸stwo pyta艅, ja swoje kierowa艂am do doktora oraz Pani Marty, Ani oraz Edyty, zasypywa艂am wr臋cz pytaniami na kt贸re zawsze uzyska艂am rzeteln膮 odpowied藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rok temu mia艂am zabieg nosa u doktora i operacja sama w sobie ci臋zka, bo mia艂am operacje cz臋艣ci kostnej i ca艂y nos praktycznie do zmiany. Na szczescie leki przeciwbolowe dzia艂a艂y i przetrwalam, a teraz mam taki nos o jakim zawsze marzy艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam W艂a艣nie jestem po konsultacji u dr Micha艂a Kankiewicza, jestem mi艂e zaskoczona konsultacja mam ju偶 jedna konsultacje u innego lekarza za sob膮 i nie wspominam jej dobrze. Wszystko co tam si臋 dzia艂o by艂o ukierunkowane na kas臋 u dr Micha艂a absolutnie tego nie by艂o. Chyba b臋d臋 si臋 decydowa膰 na powi臋kszenie i podniesienie piersi u dr. AnnaOperacja jak efekty? Samopoczucie? Dobrze wspominasz pobyt w klinice i opiek臋? Jakie masz implanty? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak warunki tam ? Na operacji ca艂kowicie spa艂a艣 czy mia艂a艣 momenty ze mog艂a艣 co艣 powiedzie膰 do lekarza i "kontrolowa膰" sytuacje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AniaOperacja
Pocz膮tki z samopoczuciem by艂y ci臋偶kie poniewa偶 bola艂o i bez pomocy m臋偶a bym sobie nie poradzi艂a (wynaje艂am sobie apartament blisko, do czasu 艣ci膮gni臋cia dren贸w) zabierzcie sobie kogo艣 do pomocy. Teraz jestem szcz臋艣liwa posiadaczk膮 pi臋knego biustu. Chcia艂am naturalnie wygl膮daj膮ce i nie za du偶e. Mam implanty silikonowe poj. 330. Dzi艣 mija r贸wny miesi膮c po operacji czasami rano odczuwam delikatny b贸l, opuchlizna zesz艂a w dotyku s膮 cudowne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaOperacja
Ca艂kowicie spa艂am podczas operacji. Obudzi艂am si臋 ju偶 z nowym biustem. Wspominam pobyt bardzo dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez planuje wynaj膮膰 pok贸j na te kilka dni, bo mam do kliniki spory kawa艂ek. Implanty anatomiczne czy okr膮g艂e? Tak z innej beczki jaka cena za wynajem pokoju?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na wiedzie膰 ile placilas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaOperacja
Implanty okr膮g艂e, za ca艂o艣膰 p艂aci艂am 13 tys. do tego sobie kupi艂am biustonosze jeden ok 250 z艂. (jeden dosta艂am za darmo ale do niczego mi nie pasowa艂 bo by艂 r贸偶owy ;) ) za apartament p艂aci艂am 200 z艂 za dob臋 ale byli艣my ca艂膮 rodzink膮. Wiem 偶e na tej samej ulicy s膮 te偶 do wynaj臋cia w tej samej cenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super dzi臋kuje za informacje :) A czy mo偶na zmienia膰 biustonosze? czyta艂am ze przez jaki艣 czas w og贸le nie wolno go zdejmowa膰. Inne biustonosze zakupi艂as u nich w klinice? Ja nie mam poj臋cia jakie potem trzeba nosi膰, tzn wiem ze bez fiszbin ale gdzie takich specjalnych szuka膰 to nie wiem.. ;) Ile dni by艂a艣 we Wroc艂awiu? Mnie lekarz m贸wi艂 ze musia艂abym by膰 przez tydzie艅 ba miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaOperacja
W czwartek mia艂am operacj臋 w poniedzia艂ek rano 艣ci膮gali mi dreny i wr贸ci艂am do domu. Biustonosze to s膮 typowo sportowe, kupi艂am u nich i jestem z nich zadowolona robi膮 to co maj膮 robi膰 wygodne s膮 nawet ju偶 jak b臋d臋 nosi膰 normalne to z tych co kupi艂am te偶 b臋d臋 korzysta膰. Fakt nie by艂y najta艅sze ale nie 偶a艂uj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To w sunie 3 noce bo w dniu operacji na drugi dzie艅 zostajesz w klinice. Mo偶na wiedzie膰 czy mia艂a艣 du偶o do poprawy? Ja jestem po d艂ugim dwukrotnym karmieniu. Sk贸ra jest mocno obwis艂a- zero j臋drno艣ci. Tak偶e piersi mam do podniesienia i powi臋kszenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy dosta艂a艣 jakie艣 informacje (na kartce) jakie badania musisz wykona膰 do operacji? Zosta艂a艣 pomierzony przez dr czy nic takiego nie by艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaOperacja
Szczerze dziewczyny to by艂 spontan, wiem 偶e to dziwnie zabrzmi ale ja ju偶 na pierwszej wizycie si臋 zdecydowa艂am i ustali艂am termin, w ten sam dzie艅 by艂am mierzona. Dosta艂am list臋 bada艅, kt贸re mam zrobi膰. I nie mia艂am w og贸le piersi poniewa偶 zawsze mia艂am malutkie a te偶 wykarmi艂am dw贸jk臋 dzieci wi臋c u mnie by艂a sama sk贸ra. M贸j m膮偶 mial wi臋ksze ;) Przed operacj膮 by艂am jeszcze raz mierzona pomalowana itp. Dziewczyna jak wam co艣 jeszcze mog臋 doradzi膰 zr贸bcie sobie zabieg po okresie, jak tak sobie le偶a艂am to dzi臋kowa艂am Bogu 偶e nie mam okresu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez nie mam nic.. sama sk贸ra. Ja w艂a艣nie nie by艂am w og贸le mierzona ani nie dosta艂am 偶adnych informacji jakie badania mam wykona膰.. mo偶e dlatego ze nie by艂am zdecydowana - nie wiem.Jak d艂ugo czeka艂a艣 na termin?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A operowa艂 Ci臋 dr Micha艂 Knakiewicz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaOperacja
Tak mnie operowa艂 dr Micha艂, mo偶e faktycznie nie dosta艂a艣 tych informacji bo po co jak nie by艂a艣 zdecydowana. Ja jedynie si臋 waha艂am jak zobaczy艂am jak klinika wygl膮da ale ta klinika zosta艂a mi polecona przez znajom膮 i to oraz rozmowa z dr Micha艂em przekona艂a mnie do takiej decyzji. Ja na termin nie czeka艂am d艂ugo bo uda艂o mi si臋 zrobi膰 j膮 w takim okresie gdzie mniej ludzi robi zabiegi tzn. w maju. Wi臋c czeka艂am miesi膮c. A ty jak z terminem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ukrywam, ze klinika tez mnie troch臋 odstraszy艂a swoim wygl膮dem ale znalaz艂am bardzo du偶o dobrych opinii na jej temat. By艂am jesZcze u dw贸ch innych chirurg贸w gdzie klinika b艂yszcza艂a i swoim wygl膮dem powala艂a ale podej艣cie lekarzy by艂o bardzo 艣rednie wiec wygl膮d kliniki wcale nie 艣wiadczy o jako艣ci wykonywania zabieg贸w.Na termin jeszcze si臋 nie umawia艂am dopiero w tym tyg chce dzwonic do dr i wszystko ustali膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaOperacja
To 偶ycz臋 ci powodzenia, jak b臋dziesz mia艂a jakie艣 jeszcze pytania to pisz. Ja jestem bardzo zadowolona i polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
AnnaOperacja a kiedy mia艂a艣 rozmow臋 z anastezjologiem? Czy ten hostel w kt贸rym by艂a艣 to Wroclov?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaOperacja
Rozmow臋 z anestezjologiem mia艂am chyba tydzie艅 przed, nie pami臋tam dok艂adnie a p贸藕niej ju偶 przed samym zabiegiem. Wynaj臋艂am apartament Horison.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha ja mam termin na pocz膮tek wrze艣nia, lekarz narazie nic nie m贸wi艂 o rozmowie z anastezjologiem. Mam jeszcze dzwonic z potwierdzeniem terminu tak偶e wtedy o anastezjologa b臋d臋 pyta膰. A jakie warunki na salo operacyjnej i pooperacyjnej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SiostryW
Rowniez polecam Doktora Michala Knakiewicza. Razem z siostra mialysmy operacje biustu rok temu. Wszystko przeszlo bez 偶adnych komplikacji. Doktor jest naprawde sympatyczny i bardzo kompetentny w tym co robi. W tym roku wracamy na liposukcje. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post