Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To prosteee

Stoi pyta jak orbita.

Polecane posty

Gość To prosteee

Witam was dziś drogie panie Od rana w głowie mam dymanie Ruchał bym o każdej porze Seksuolog nie pomoże ;O Stoi pyta niczym slup Kto otworzy mi swój dziob?

Gość chip i deal
jak dziob to moze sowa? zapytamy ja jak chcesz:)

Gość To prosteee
Tym wierszykiem Was dziś skusze No bo kredens trzymać muszę.

Gość potszyfeg
Stoi pyta jak orbita, wygląda wciąż jak w kosmos wybita. Cóż ja pocznę, drogie panie, czeka Was dziś miodzio dymanie.

Gość To prosteee
Pan podszywasz ostro wali śmiech mój leci w pełnej skali Kredens to coś ciekawego Wole trzymać lachona cycatego

Gość To prosteee
kocham lizac paly

Gość To prosteee
W moment czas z gwiazd wyrasta znajdzie sie jakas niewiasta?

Gość potszyfeg
Prosty też nie jest gorszy, rucha ostro parę dorszy. One jęczą, wyją, kwiczą, chyba dziś je wydziedziczą, zgrabny ciulik pana prostego, to jest coś niesamowitego!

Gość potszyfeg
Prostaczku, jestes? zarzuc rymem :)

Gość KalifaskiMen
Liż kakaowe oko trzymaj kredens.

Gość To prosteee
Rymy leca oszalałe Ja mam zawsze ziom z nich zwałe Chodz poprostu po nich lece Wole dzis serce kobiece Hola hola nie tak predko Zrobie z dupy Ci wiaderko. NIe zostawie Ci numeru Dam fałszywy adres w Peru Bede ruchał bez przypału NIe robie tego pomału Ostro Cipka az wysiada Potem lize ostro gada. Dla kolegi rymujemy bo poruchac dzisiaj chcemy. Sory świnie za czekanie Wiem ze u was kiepskie branie;D

Gość To prosteee
Rymowanie na kolacje każdy dziś przyzna mi racje ze smutek jest w samotności chce się ruchać po całości Chodź czas dłuży się jak w dupie Na wierszach dzisiaj się skupie Od rana mam big pierdolca Nie mogę opuścić bolca Och ja smutny,nie wyżyty spenetruje wam odbyty Częścią to będzie zawiłom Az wam miłe się nie śniło

Gość To prosteee
Co tam moje drogie słychac? Przyszedl prostak cos poklikac Bom nie dawien wrocił z lasu Na dzis dzien mam troche czasu Fajne mamy dzisiaj plany? Może dzisiaj poklikamy:D

Gość To prosteee
Chodz sam pisze dzis do siebie Skoncze pewnie na pogrzebie Drogie panie jedna rada Nie ssasc menom nie wypada Pewnie znacie wasza cene Dla was dbamy o higiene NIe robimy dzis z was kpiny potem wam sie odwdzieczymy

Gość To prosteee
Chodz sam pisze dzis do siebie Skoncze pewnie na pogrzebie Drogie panie jedna rada Nie ssasc menom nie wypada Pewnie znacie wasza cene Dla was dbamy o higiene NIe robimy dzis z was kpiny potem wam sie odwdzieczymy

Gość ołki dołki jołki pałki
Coś powtarzasz się prostaku pójdź zapychać na stojaku ustąp mej chędożnej pale te kobiety i tę salę Pyta tega dziś mi stoi Czy ją która wnet wyzwoli? To pytanie na śniadanie więc zapraszam drogie panie