Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0N33_lubuskie

Poznam interesującą kobietę

Polecane posty

Gość 0N33_lubuskie

Witam. Od pewnego czasu jestem sam i nie chcę się na razie wiązać. Szukam kobiety, która też nie chce być z kimś na siłę, tylko po to, żeby nie być sama. Mnie jest dobrze samemu i na razie nie zamierzam tego zmieniać. Mam dobrą pracę i ukończone studia. Jestem niezależny finansowo. Nie szukam kogoś, kto mnie będzie utrzymywał czy coś mi kupował. I tego samego oczekuję. Kobiety niezależnej. Nie interesuje mnie płatny sex ani wszelkiego rodzaju sponsoringi. Jestem człowiekiem zajętym i nie mam narazie czasu i ochoty na stałe związki. Kobieta może być starsza ode mnie, nie przeszkadza mi to. Podstawowy warunek to higiena, zdrowie i stabilność emocjonalna. Jestem z okolic Zielonej Góry. Więcej o osobie napiszę na mail. Pozdrawiam kdow30@wp.pl

Kobiety chcą związku a faceci seksu.Twoje ogłoszenie jest mało atrakcyjne...ale może jakaś gruba z dzieckiem się zgłosi;P

Gość masakra jak ja tez tesknie
niegy nie zrozumiem takich ludzi jak autor. dla mnie to chore zakladac z gory ze nikogo sie nie szuka ze nie chce sie czlowiek angazowac. A skad do cholery przewidzisz ze tak bedzie?? po co de durne założenia?? poza tym jak mozna sie z kims spotykac nic do tego kogos nie czujac?