Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

essentialsummer1989

zdradził :(

Polecane posty

Gość kasikonika
tez go zdradź

Gość Pola1989
Dziewczyno! Uciekaj od niego! On się nie zmieni. Przeżyłam to samo.

Mam ten sam problem i tez po 3 latach a poza tym na jutro mam termin porodu... tez niewiem co zrobic ...uczucie silniejsze niz rozum...

Nie zazdroszcze Ci ale widze ze jestes "twarda" i dasz rade zapomniec i spotkasz kogos kto bedzie CI wierny i WIERNY oczywiscie tego ci zycze.

Miska.. Twarda ja? Nie, nie jestem. Serce mi pęka, ale nie pozwolę mu na takie zagrywki. Chce z nią być, to niech będzie jawnie. Ale to mi powtarza codziennie że mnie kocha, to mnie przytula, to mnie całuje. niech więc wybiera. Albo ona albo ja. Jego decyzja.

nie wiem czemu faceci zawsze szukaja ' szczescia' u innej... masz racje idz... ale bedzie niespodzianka ... ciekawe co powie ... wiesz co ona niekoniecznie moze wiedziec o tobie, a facet tragedia.. moze tez po prostu marzy mu sie romans a nie ze chce z nia byc kto to wie, jedno jest pewne.. jest skonczonym draniem ... i daj mu popalic.. nienawidze takiego czegos... a dlugo sie juz spotykaja wiesz?

Gość komunistka fantasy
Może dlatego cię zdradził bo jesteś chudzinka? Jeśli ważysz 44 kg to sorry, ale nie przypominasz kobiety tylko dziecko, nie wspominając o innych walorach kobiecości. Jednak mimo wszystko drań z niego i pognaj go na szczaw.

Gość jfljj
a moze zaproponuj mu jutro jakies wyjscie o tej godzinie na ktora umowil sie z ta laska.. jak sie bedzie migal to idz za nim i mu strzel w pape

Gość jfljj
a co oni takiego sobie piszą? fajnego ma kolege..................

Gość ambasabor chin
taka waga to anoreksja, nawet przy 150 cm.

Poznali sie na ostatniej imprezie.. Kolejnym męskim wieczorze :( ona napisała do niego, czy podobał mu się "ich wspólny wieczór" .. On,ze bardzo a kolejne będą jeszcze lepsze .. a ten cały jego kolega pisze do niego żeby pisał do tej dziewczyny bo, "biedna czeka" cholera jasna :/

Gość a co cie kurwaaaaaaaaaa
obchodzi kto ile wazy? idz sie przyjeb do jakichs tucznikow, co to za farsa ze teraz moda jest na przypierdalanie sie do szczuplych kobiet?

Gość on_bez_pseudonimu
szanuj sie, i potraktuj go tak jak sama bys siebie potraktowala w takiej sytuacji

Gość on_bez_pseudonimu
w sensie ze postaw sie w jego sytuacji i potraktuj tak jak uwazasz

Gość rubinowaa...
jak dziewczyna ma 150 to wage ma akurat, juz nie przesadzajcie... aha czyli praktycznie "kumpel" go swata jak wie ze on w zwiazku.. a czemu ty z nim nie chodzisz on nie proponuje... skoro poznali sie "na meskim wieczorze" to chyba raczej az taki ' meski' to on nie jest ... chyba ze tobie tak mowi... ale masz racje musisz stanac twarza w twarz i niech gada czemu tak cie traktuje... a oni ida gdzies do klubu czy w domu u kolegi ?

Gość on_bez_pseudonimu
trza być twardym a nie miętkim ;P jeśłi teraz tak robi, to potem już może być tylko gorzej...chcesz grać role 'ślepej' partnerki ???

Rubinowaaa właśnie "męski" wieczór im się przekształcił w mieszane towarzystwo. A idą na miasto gdzieś. Pewnie do klubu.. Póki co udaję,że nic nie wiem.. Ale jutro zrobię mu konfrontację. boję się prawdy, ale muszę to zrobić

Gość rubinowaa...
no obys wiedziala gdzie beda; pytasz sie jego gdzie mowil cos sam czy przeczytalas gdzie ida ? dasz rade, musisz.. nie daj sie oszukuwac.. wspolczuje ale walcz.. trzymam kciuki i bede czekac na posta co ten twoj facet sobie w ogole mysli... tylko badz twarda pamietaj, stanowcza i twarda ;)

Nie mam pojęcia póki co gdzie idą ale się dowiem, a jak nie to wysledze :( No jak tak można oszukiwać? Brak mu chyba emocji, za statecznie ze mną ma .. To już ja mu tych emocji dostarc ze, jutro.. Mam numer do tej dziewczyny, miotam sie żeby zadzwonic albo napisać, jej z bramki z neta żeby dała mu spokój :(

Koniecznie napisz jak ten gnojek ci się tłumaczył i jaką minę miała panienka :O wierzę w ciebie i jestem z tobą kochana :)

to będzie tylko świadczyło że to dupek i że oboje razem z tą panienką są siebie warci :/ w takiej sytuacji pozostaje dać mu "liścia" :D