Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

essentialsummer1989

zdradził :(

Polecane posty

jego wgl można nazwać przyjacielem?? chociaż z drugiej strony ten twój facet dał się omotać :O teraz po tym wszystkim będzie się musiał nieźle napocić żebyś dała mu szansę.Ja osobiście raczej nie potrafiłabym zaufać po czymś takim,ale taka już jestem.Ale to tylko moja opinia :)

Goramka, no dziś ten pseudo przyjaciel ma urodziny.. Zasugerowalam mojemu żeby mu coś kupił"wkońcu to przyjaciel' ..tak mu powiedziałam. A on mi na to : "jaki tam z niego przyjaciel" .. Więc coś może do niego dociera :( ja nie wiem co zrobię, nie ufam mu.. I nie zaufam. Wiem, że chcę odejść bo serce mi pęka. Ale tak bardzo nie chcę by inna go miała.. Wiem chora jestem, pies ogrodnika?

no pamietaj musisz byc opanowana, i po prostu pogadac, nie morzesz z siebie zrobic histeryczki, i tym bardziej nie placz i nie krzycz i nie wyzywaj. A masz zamiar z nim pogadac to chcesz wspominac ze natknelas sie na rozmowe z ta lasja i o co chodzi itd. ? jak to rozgrywasz? w ogole , tylko nie rob scen ze ma wybierac, ja bym chyba tylko powiedziala ze nie bardzo mu zalezy skoro ma chec spotykac sie z 'kolezankami' i ze mial hyc meski wieczor... a masz gdzie pojsc jak sie wyprowadzisz?

nie,po prostu jeszcze go kochasz,wiadomo że nie odkochasz się w ciagu paru dni :) ty też jesteś zaproszona na urodziny pseudo-przyjaciela?? może ten facet jest o coś na ciebie wkurzony,kurcze nie wiem.Nosi mnie jak czytam o tym pseudo-przyjacielu.A tak propos nie ma pewności że między tą panienką a twoim facetem doszło do czegoś więcej?

Marcysia powiem tak, zamierzam podejść .. I udawać że sie natknelam przypadkiem.. Dużo zależy od tego w jakiej sytuacji ich zastane.. Jeśli nie daj boże będą sie przytulac albo trzymać za ręce to chyba dostanie w twarz. Wiem, mam być spokojną i opanowana.. Ale aż cala sie trzese.. Boję sie, że łzy polecą .. mam gdzie iść na szczęście

Goramka nie mam pewności.. Ale sie dowiem. A co do tego pseudo przyjaciela.. To on chce męski wieczor.. Taka jest oficjalną wersja.. Ale ja wiem, że będą tam kobiety.. a on mnie nie lubi.. Podobno, i teraz bedzie śmiesznie.. Uważa że, się wymadrzam. Rozmawiałam o tym z moim i powiedział mi, że za inteligentna jestem, i ten jego przyjaciel głupio sie przy mnie czuje bo nie zadaza

żałosne jest to jego zachowanie :O wcześniej pisałaś że twój facet ciągle powtarza że cię kocha,jest czuły itd. myślę że może ma wyrzuty sumienia.

ehh... faceci. Dobrze że ja nie jestem w takiej sytuacji jak ty bo bym oszalała i pozabijała. Ktoś z poza kafe wie o twoich przypuszczeniach i o tym co planujesz zrobic np. jakas przyjaciółka??

Gość taka_prawda
wybaczyłam kiedyś zdradę potem byliśmy ze sobą jeszcze 2 lata i był to dla mnie straszny czas jak patrze na to z pespektywy czasu. Niby wszystko wróciło do normy ale ja dręczyłam się psychicznie, bałam się, że to wróci, wypominałam w kłótniach i sprawdzałam go. Po 2 latach przy pierwszej nadarzającej się okazji zdradził mnie z nią raz jeszcze i poraz ostatni. Bardzo żałuję, że nie potrafiłam wywalić go z domu za pierwszym razem. Szkoda czasu na niewiernych facetów przy których stajesz się kimś innym i żyjesz w stresie. Nie polecam wybaczać bo takich rzeczy sie nie zapomnina. Skoro ciagnie go do innej więc jak nie ta to jakaś druga zawsze sie znajdzie, a skłonności ma. Bardzo Ci współczuje, wiem co przechodzisz.

to dobrze,kurcze wczulam sie w twoja sytuacje i ciagle mysle o tym wszystkim.

Goramka ale ja też ledwo sie trzymam. Gdy tylko wyszedł z domu rzucilam sie na podłogę i zaczęłam w nia walić pięściami... Chcialam wykrzyczec ze wiem wszystko, że ma wybierać. Ale zamiast tego, zrobiłam mu obiad, i przytulilam przed wyjściem. muszę być twardą. Muszę. Nie mogę już płakać przecież. Nie pozwolę sobie na łzy w jego towarzystwie,..

Taka prawda.. Wiem o czym mówisz. Jeśli teraz wybacze, cholera jasna nie zaufam mu nigdy. wiem o tym, ze będę codziennie o tym myśleć. Ale muszę, muszę zrobić ta konfrontację dla pewności.. Żeby kiedyś w napadzie naiwności nie pomyśleć, że przesadzilam a moj Miś nic złego nie zrobił

Gość o ktorej wychodzisz
go szpiegowac?

Gość cześć bidulko
tak czytam ten wątek.. .kurcze, ale trafiłaś na faceta :/ gdzie oni się spotykają? w jakimś pubie, parku?

Gość o ktorej wychodzisz
on juz wyszedl ty chcesz wyjsc dopiero po 22:00 to on juz moze wyjsc z tej imprezy i w jej mieszkaniu lezec z nia w lozku. O ktorej sie impreza zaczyna, skad sie o tym dowiedzialas?

Gość cześć bidulko
ja nie robiłabym na twoim miejscu mu awantury ja histeryczka, ale zachowałabym się jednocześnie ze spokojem i tak, by go ośmieszyć

Gość cześć bidulko
może wczesniej zanieś już walizke do siostry, a jemu w tym klubie po prostu wręcz jego klucze :D?

Gość o ktorej wychodzisz
a masz mozliwosc sprawdzenia czy on jest na 100% w pracy?

Gość o ktorej wychodzisz
nie gniewaj sie, ale w zyciu nie mozna byc niczego pewnym :( Moze sie z kims zamienil, albo sie urwie z pracy...