Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JonesJack

Dla tych co się znają na modzie, poproszę o doradztwo.

Polecane posty

Mnie się to tak średnio podoba, w sensie, że trochę się gryzie kolor butów z kolorem kurtki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ae7af3a5a901ba9.html Tutaj na mnie, ale za dużo chyba i tak nie widać: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b280f8dd47e0289.html# Jakie buty byście polecili do tej kurtki? Za linki byłbym niezmiernie wdzięczny. I co zakładać pod nią? - bluzy, czy może coś innego?

Gość dziwny stroj
po co tutaj pytasz? zle to dobrane wszystko

To stary temat :D ... ale nie zmienia to faktu, że nogawki włożone w buty nie wyglądają zbyt dobrze u mężczyzn. Niby można zasłonić się modą, ale wychodząc z takiego założenia to człowiek często wyglądałby jak pajac i narażał się na śmieszność. Nie można być więźniem trendów. Pomijam, że kolor butów ogranicza pole manewru z dodatkiem ciuchów. Swoją drogą przedmiotem zapytania jest zwykła kurtka a gość je zadał i nawet nie podnosił sobie tematu. :D A foty zostały :) 🖐️ Fajny komentarz ,,zle do dobrane wszystko'' :D

Gość stroj dnia dla ciebie
kurtka do buta moze byc ale spodnie nie

eeeee, to naprawdę nie jest śmieszne - kto się mną zabawia? :D - normalnie zamarłem widząc ten temat :o xxx No i jak osobniczka, dysponująca nickiem krakowska trufluś, dokonale zauważyła, chodziło o kurtkę, której za bardzo nie mogę dopasować do butów. A butów posiadam par ze 25 :o

Łoo matko to autor wrócił zza światów? A może w milczeniu czekał aż ktoś odpowie :D Problem nadal jest? Jeśli butów jest 25 różnych par a kurtka tylko jedna z którą jest problem to należy... pozbyć się kurtki ;)

W końcu trafię na odpowiednie spodnie i buty :classic_cool: Na razie podpatruję: http://www.fjallraven.pl/Global/puffar%20nya/fjallraven.png - te "navy sand" jeszcze ujdą :) Tylko jakie buty do tego? 😠 - tak w ogóle dzięki za podniesienie, bo o kurtce zapomniałem :D xxx A tak, gwoli ścisłości, kto podnosił? - chciałbym przekazać ogromne wyrazy wdzięczności, za przypomnienie sobie o mnie :) xxx Ja się bać :o

Jeśli masz nadal tę kurtkę to pasowałyby buty w kolorze czarnym, szarym itp., ale pewnie chodzi ci bardziej o fason buta :P Ta kurtka przypomina damską parkę - buty muszą być 'na luzie' :) ­­­ No jak to kto! Przecież tylko ja wiem o tej cyfrze :P A poczułam się zignorowana :(

No mój :o To kim jest "dziwny stroj" 😡 Nie podoba mi się to :( A dlaczego tutaj zajrzałaś? - przeznaczenie? :classic_cool: ;) xxx Boję się :D

Gość dffggfggh
spodnie za wąskie i kurtka odstaje tak dziwnie, ale w sumie moze byc

Bo ja już czekam :o Masz 5 minut, ale ok... Heh ­­­ Aleś ty podejrzliwy. Po nicku cię nie poznaję, a nie pisałeś tutaj w swoim stylu a poważnie prosząc o poradę :D Jakie to przeznaczenie? Zajrzałam ot tak, nie doszukuj się :D

Parafrazując: To kim jest dffggfggh ;) Spodnie są chyba wsadzone w buta dlatego wyglądają tak wąsko :D Pan powinien pozostawić nogawkę w spokoju, luźno i zewnętrznie opadającą na buty :D Przy okazji zmienić spodnie na ciemny jeansy :)

"Zajrzałam ot tak, nie doszukuj się " - mhm :D xxx dffggfggh - takie me nogi :o - mnie się ten config nie podoba, pomysł już mam, kurtkę przeznaczam na wypady leśne - o ile znajdę jakiś las pod ręką, do tego zakupię spodnie w stylu "bojówkowym" - czarne, z podobnego materiału oraz buty, też czarne, na razie nie mogę tego zwizualizować, bo mam coś innego na myśli :o xxx k.t. - 5 minut to za mało, ja długodystansowiec jestem ;)

Te spodnie to są czarne jeansy :o, czy chodzi o te, które mam teraz na sobie? ;) xxx Wrrr - ginę tutaj 😠

Oj, nie o to chodzi :) - no, ale to przypadek niezwykły :) xxx No to kim jest "dziwny stroj"? 😡 :D - przypadkiem? ;) xxx Tak w ogóle to mam dzisiaj gorączkę, może jakieś zwidy. Trufluś Ty też dzisiaj jesteś gorąca?

W sensie chęci, czy też niemania :classic_cool: czym? Wiedziałem jak wywołać wilczycę :P - wybacz, że się Tobą zabawiłem :(

Wiedziałem, że nadejdzie taki moment, że się zmienisz, że nie będziesz już chętna, że to z Ciebie "zejdzie", że to przejdzie :( :P Hmm ... a co byś chciała poczuć?