Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helganin

Dobijająca samotność :(

Polecane posty

Gość reee
kinky reggae ja tu bardziej stawiam na nature introwertczna niz romantyczna. A to oznacza ,ze samotnosci potrzebuje jak powierza ,ale raz na jakis czas ciagnie Go do ludzi.Lub odwrotnie,zaleznie od stopnia introwertzmu.Upierdliwa to przypadlosc,tez na to "cierpie".Dalam cudzyslów bo juz nie cierpie odkad dobitnie uswiadomilam sobie jaka jestem.Mozna z tym zyc,ale osoba ,ktora zwiarze sie z taka osobowoscia musi uszanowac te wyskoki do samotnosci(mi zwykle 3 dni starczaja ,ale bywa wiecej).Jestesmy bardziej wymagajacy wobec otoczenia bo... wiecej myslimy,sorrki ale to fakt.Rzadko ,ktory introwertyk leci z pradem.

Gość ijka
:D szacun choć grochówko-pomidorówki ani nie gotowałam ani nie jadałam!!

Gość farciarz28
Zaczepiaj bezczelnie ludzi pytaj o głupoty a nowych znajomych znajdziesz bardzo szybko no bo tak to działa!!!!!11 wiem z własnego doswiadczenia kiedyś całe lata od liceum byłem sam żyłem tak 8 lat ale zacząłem brać pRZYKŁĄD Z KUMPLA KTÓRY TAK SIĘ ZACHOWYWAŁ I WCIĄGU ZALEDWIE 0,5 ROKU ZNALAZŁEM DZIEWCZYNĘ A POTEM ŻONĘ, zrobiłem wreszcie prawko skończyłem studia i nabyłem BARDZO DUŻO ZNAJOMOŚCI KTÓRE POMOGŁY MI WKRĘCIĆ SIĘ W SUPER ROBOTĘ!!!

Gość farciarz28
Dodam jedynego wtedy kumpla z którym chodziłem pic

reee przeczytałem co to jest i w 100% taki jestem grupa B: nieśmiały, zamknięty w sobie, z niskimi umiejętnościami nawiązywania kontaktów z ludźmi, bojący się ludzi i robienia czegoś przed innymi, lubiący być zostawiony samemu.

stary sluchaj jeśli wali ci do tego ostro serce to masz nerwice sercowa tez to mialem po kacu identyczne odczucia jak te twoje nawet gorsze gdyby nie rodzina to juz by mnie nie bylo na tym swiecie, poszukaj sobie w gogle: nerwica sercowa a

Nerwice to ja mam już dawno ogarnieta :) 1,5 roku się z nia męczyłem ale wiem jak działa i co robic aby nie uderzała :) Serce mam nie do rozjebania :)

Gość reee
helganin ja probowalam zmian. Do tego stopnia chcialam byc jak wszyscy ,ze zminilam wyglad,zachowanie,srodowisko.Eksperyment udany.Mialam duzo znajomych ,nie nudzilam sie itd .tylko ,ze czulam sie jakbym grala w teatrze.Po" wystepie" wracalam do SIEBIE,na poczatku rzadko bo byla ciekawosc nowego zycia,ale im dluzej zylam w tej uludzie tym mocniej docieralo do mnie ,ze do niczego to nie prowadzi.Przestalo mi sie to podobac,zaczelo mnie wszystko irytowac.Wrocilam do bycia soba i do moich klimatow.To bylo jak odrodzenie:)I jedno moge powiedziec na 100% nie zaluje ,ze nie lece z pradem.Eksperymentu NIGDY nie powtorze.Piekna sprawa patrzyc na wszystko z boku bo ma sie czas na ocene i wybor.Wiekszosc ludzi tkwi po uszy w g... nie majac swiadomosci stanu....lub nie obnoszac sie z tym udajac ,ze sa szczesliwi.Chcesz sie zmienic ,sprobowac mozesz .Moze Tobie sie sodoba nowyTY .

karolkumm wiem co to jest nerwica sercowa, spoko przerabiałem to, nie mam tych objawów a jak pisałem serducho sporo przeszło ale jest niesamowicie wytrzymałe :) reee - poczytałem troche o tym i jestem szczęśliwy jakoś, zawsze chciałem okreslic swoja osobowość i wychodziło ze dziwny jestem :) a teraz jestem introwertykiem :) Zawsze w grupie jak postałem minęła chwila i nie mogłem wytrzymać i musiałem iść do domu :) w domu czuje sie jak ryba w wodzie tylko mi źle ze sam jestem :( Dziekuje Ci serdecznie za to oświecenie i pomoc w zrozumieniu samego siebie. Nie bede siebie zmieniał bo taki jestem i koniec :) Wisze Ci ogromne piwo czy co tam lubisz pić :)

Gość reee
helganin- Nie ma za co ,ale jakies piwsko mozesz teleportowac:D przypadkowo wystapilam w roli "ciotka dobra rada"jakoze tamt wydal sie bliski . Co nie zmienia faktu,ze ciesze sie ,ze moglam pomoc .To ,ze jest sie lekko innym od wiekszosci nie oznacza ,ze gorszym,wazne by zyc w zgodzie ze swoja natura.Wiem ,ze ciezko ,ale warto:)

Teraz rozumiem istote problemu, chciałem nagle zrobić odwrotnie do swojej osobowosci bo uważałem ze tego potrzebuje a okazało się właśnie odwrotnie. Cały czas byłem po za domem, dołożył się alkohol i tak wyszło ze już chciałem ze sobą skończyć :/ Jak to wiem to na duszy mi lepiej :) Do końca życia bede Ci serdecznie wdzieczny reee :) NIestety nie mam teleportu bo pozyczyłem komus :P

Gość kokoeurospokooooo
poczytaj sobie oredzie ostrzezenie postawi ciena nogi

Gość samotnakrk
helganin, tez jestem introwertyczka, w wiekszym gronie zawsze jestem cicha, nie wyrywam sie do ludzi , lubie domowe zacisze, mysle ze pod tymi wzgledami jestesmy podobni, nie szukasz przypadkiem kogos na wspolne wycieczki? :D np polskie gory :)

Gość reee
http://enneagram.pl/ jesli interesuje Cie bardziej precyzyjne poznanie swej natury polecam ten test:) troche zabawy ale mi i znajomym w wiekszosci sie sprawdza:)

samotnakrk wycieczki tak ale tak daleko to nie zabardzo lubie jeździć, chociaż kto wie :) reee sprawdze ten test na pewno jutro na spokojnie bo dzisiaj za dużo emocji :)

Witam kolejnego dnia :) Jak by ktos chciał pogadać to zapraszam na gg 7202643 Bo i tak siedzę w domu i mi sie nudzi samemu :)