Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goramka

A6W PILNEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam pytanie czy jeśli mam troszkę tłuszczyku na brzuchu a ćwiczę A6W to dzięki tym ćwiczeniom spalę ten tłuszczyk??

Gość flyhigh20
musisz przy tym ostro łykać nasienie :classic_cool:

Gość camerun
lepsza jest metoda 2DB

ja słyszałam dobre opinie o A6W i właśnie nigdzie nie mogę znaleźć odp na moje pytanie

"ja słyszałam dobre opinie o A6W i właśnie nigdzie nie mogę znaleźć odp na moje pytanie" Przyznaj sie ze przylecialas od razu na kafe z tym pytaniem, a nie szukalas nigdzie. mi od razu wyskakuje pelno topikow i artykulow na ten temat. :D:D:D:D

szukałam ale nie znalazłam konkretnej odp na moje pytanie ! fakt że topików jest pełno ale nic ważnego tam nie piszą

Gość lopae
ruchaj się częściej to spalisz kalorie :)

wiem,że dziewczyny tak ćwiczyły i były zadowolone z rezultatów ale one mialy sporą wagę wyjściowa i chudły wszędzie ,nie wiem jak ma to się do samego brzucha ,ale myślę że warto spróbować bo pewnie będą różne opinie

Widze ze nikt nie odpowie na ten glupi temat. odpowiedz to: nie. a6w dziala tylko na miesnie, tluszcz spalasz poprzez aeroby, czyli np godzine biegania. A6w rozbuduje ci miesnie brzucha ale efektu nie bedzie widac bo beda przykryte pierzyna tluszczu. jesli chcesz schudnac to odstaw ukochanego mcdonalna, slodycze i inne przekaski, cwicz a6w, po skonczonym treningu idz pobiegaj min 45 minut zebys schudla z tluszczu.