Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porcelan lily

ślub od razu drożej

Polecane posty

Gość porcelan lily

czy wy tez zauwazylyscie ze u fryzjera czy kosmetyczki i kwiaciarni jak sie powie ze upiecie do slubu to dwa razy drozej niz za zwykle upiecie.tak samo jest z makijazem.dziwi mnie rowniez to ze kiexki slubne sa tak drogie jak do uszycia ich bierze sie poliester,malo widzialam kiecek z tafty czy satyny w wiekszosci poliester a cena grubo ponad 3500zl.

Gość Renkaaa
Oczywiście ;P Makijaż wieczorowy: 40zł, makijaż ślubny 100zł :D To jest świetny biznes, wystarczy przed nazwą dać "ślubny" i już cena w górę. ;D

Gość Nic strasznego
Moja przyszła synowa zamówiła dziewczynę do makijażu dla siebie i też też chciałam być ładna i zapłaciłam za pół godziny 200 zł a czy byłam ładna? młoda jest piękna .

Gość porcelan lily
ja dla mnie to jest chore,czy wszyscy handlowcy uwazaja ze ja slub to ludzie i tak czy siak zaplaca rozmaialam kilka dni temu ze swoja kosmetyczka ile wezmie z makijaz slubny a ona na to tyle co za wieczorowy czy dzienny bo czym sie to rozni.kazdy tzreba wykonac dokladnie i profesjonalnie

Gość dziwne to troszke ..
to zajebista ta kosmetyczka... jednak przewazajaca wiekszosc z nich wychodzi z zalozenia ze jak slub, to i tak mlodzi zaplaca. Za wszystko ! moja fryzura kosztowala niecale 100 zl, a tydzien pozniej, na sesje juz ... 35 zl :)