Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwa z natury?

A ja bym mogła być kurą domową

Polecane posty

Gość leniwa z natury?

Niedawno skończyłam naukę i uzgodniłam z facetem, że ostatni raz zrobię sobie jeszcze wakacje a od września pójdę do pracy. Teraz żyje mi się bardzo dobrze. Mimo, że większość moich koleżanek już od dawna pracuje i nie mogą przez to ze mną się spotykać w ciągu dnia to ja i tak nie narzekam. Śpię do której mi się zechce, później wstaję robię jakiś obiad (lubię gotować więc to jest dla mnie przyjemność a nie praca) ogarnę chatę to siadam do kompa grać w gierki :P Ewentualnie spotykam się z koleżanką, która jako jedyna siedzi za dnia w domu ponieważ ma małe dziecko. Później wraca mój facet z pracy i robimy coś razem. W tym słodkim lenistwie czuję się spełniona. Ostatnio kiedy pomyślałam o tym, że w przyszłości pójdę do pracy i będę musiała wstawać skoro świt a 20 dni urlopu to całe nic. Ogarnęło mnie przerażenie i nie mogłam spać pół nocy z tego strachu :P Życie lenia jest naprawdę tragiczne :(

Gość hubba bubba
serio?? Ja bym oszalala

Gość leniwa z natury?
niestety serio

A ja bym mogla pracowac w domu, tylko zeby nikt nie wymagal ode mnie sprzatania i gotowania

Gość leniwa z natury?
ja bym nie mogła pracować w domu ponieważ nic bym pewnie nie robiła :P Musiałabym czuć bat w powietrzu żeby się za coś zabrać :D

ja bym chciała pracować 3 godziny dziennie. W sumie mogę, ale jakoś tak szkoda forsy ;)

Gość mnie też w domu
jest cudownie .Słodkie lenistwo , też lubię gotować , a później tylko zakupki , spacerki i koleżanki .A w pracy tylko nerwy i wredni ludzie .

Gość leniwa z natury?
3 godziny dziennie również mogłabym pracować, nawet marzy mi się pół etatu jednak nawet nie śmiem o tym mówić głośno bo wiem, że to by się nie spodobało mojemu facetowi

Gość skoczywons
nie pasujesz na kurę domową :)

mój narzeczony mówi że mogę pracować ile chce. Ale ja nie chciałabym być utrzymywana

Gość leniwa z natury?
mnie też w domu, widzę, że lubimy podobne klimaty :D:P Nie musisz pracować? Czy to tylko chwilowe?

Gość leniwa z natury?
"nie pasujesz na kurę domową" dlaczego tak myślisz?

Gość leniwa z natury?
Kiedyś również uważałam, że nie chcę być przez kogoś utrzymywana ale już się chyba do tego przyzwyczaiłam i teraz w ogóle już mi to nie przeszkadza

Gość mnie też w domu
na początku szukałam pracy , bo wydawało mi się , że tak głupio siedzieć w domu . ale teraz spodobało mi się to .Widzę różnice , jak pracowałam byłam nerwowa, ciągle niewyspana .Teraz odżyłam i podoba mi się to , bo w sumie to nie muszę pracować i kocham zajmować się mężem , domem, ogródkiem ,.Mam mnóstwo czasu na swoje przyjemności i kocham takie życie .

ja lubię jednego dnia pracować np 10 godzin, a przez następne 2 nic i bujać się po sklepach lub do kosmetyczki

Gość leniwa z natury?
A Twój mąż nie robi Ci wymówek, że powinnaś pracować?

Gość mnie też w domu
Nie , lubi jak witam go w drzwiach gdy wraca do domu ,Odpowiada nam to obydwojgu .

Gość aska80003445
j ajuz 3lata nie pracuje i dobzr e mi z ty bardzooooooooooooooo moglabym tak cale zycie.