Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z autem

PROBLEM Z PRZEGRZEWANIEM SIE WODY W OPLU TIGRZE 1.4

Polecane posty

przepraszam nie siedze non stop - wszedlem jakas godzine temu a siedze bo mi sie nudzi jestem po operacji i nie moge nic robic za bardzo - w tv nic nie ma w necie tylko euro to wejde i poczytam sobie jak pracuje wchodze tu naprawde rzadko

Lepiej być i mieć co ruchać niż być nikim i jeździć na ręcznym kiedy mamusia nie widzi a 100% wiem że u ciebie sytuacja właśnie tak wygląda.

Gość Problem z autem
człowieka mogą zeszmacić do samej ziemi an tym forum. :( smutne to.

a ty mieszkasz z mamusia i zapewne juz ci nawet zasilek dla bezrobotnych nie przysluguje, jakbys czytal uwaznie to z polakami nie trzymam bo takie chamstwo jakie ty reprezentujesz to tutaj kazdy polak tylko 10 razy bardziej

uwielbiam ludzi co z kilku nickow pisza - sami do siebie zazdrosc przez ciebie przemawia i tyle patałachu a jak masz cos do mnie to zapraszam ale w realu.

Gość BRUTALITY SZAJSE
Andrzeju! Czy mógłbym cię nadziać na swojego BATA? Niebawem będę na wyspach. Napisz👄

Pryszcz twój poziom jest zerowy. Może tak gorzej niż zerowy. sinusoida twój poziom określa konkretnie poniżej zera. Jeśli nie rozumiesz tego to już nie moja wina tylko Oświaty która zrobiła z ciebie głąba

Gość Problem z autem
czarrrna oczywiście. :D chociaż te rude też nie były takie złe. :) jakie masz teraz autko?

Gość prosze nie przeszkadzać
Jędruś ma teraz kutasa w dupie

Gość Problem z autem
fajnie wygląda. :) ja bardzo chciałam przerzucić się na coś pseudo sportowego, z taką sylwetką, coś niskiego, bo na sportowe z prawdziwego zdarzenia to jeszcze mnie nie stać. :)

Gość prosze nie przeszkadzać
Pakowne auto. tak jak dupa Andrzeja.

Gość Roman 26 cm
Cześć Andrzej Misiaczku kolorowy:D

z oldschoolowych sportwych polecam porsche 924 albo 940 < prawie takie same modele> za 10 tys w pl juz sie kupi, mialem bardzo fajny samochod i jak na porsche oszczedny - jedyny minus krawęzniki drugi pseudo sportowy fajny to ka copue cabrio albo peugeot 407 coupe autka nie dorgie a fajne

Gość Roman 26 cm
To jak będzie?

Można tylko uśmiać się. W prawdziwym życiu to byś dostał w mordę za takie wyrażenia. Na kafe nie zalogowanym jest się bezkarnym. Ech jaka szkoda że ludzie którzy nic w życiu nie mają lubią ubliżać tym co mają na forum. Trzeba być cholernie nieudolnym żeby w ten sposób sobie ulżyć na sercu. Jak to mówią są faceci jak Andrzej którzy coś mają i są tacy jak Ty którzy nic nie mają poza chamskim zachowaniem.

Gość Roman 26 cm
A czy to w ogóle ma jakieś znaczenie?:D

tylko dlaczego tych pomaranczowych zjebow jest tak duzo- czasem mysle ze to jakies nastolatki sie wyglupiaja bo dorosly czlowiek ma jakis poziom kultury i inteligencji

Żeby sobie poruchać trzeba mieć w czym. Jedni mają inni mają ale rodziców za ścianą. Pochwal się co ty w życiu osiągnąłeś a dzieciaczku drogi Anglia na Londynie nie kończy się.

Gość Antonio 32 cm
I co teraz będzie?

generalni dziewczyna od tigry uciekla bo pieknie jej spier.....iscie temat- ktos cos chce sie dowiedziec a wy nie umiecie pomoc to zamknijcie ryja chociaz. przyjdzie czas ze tez kiedys tu zadacie wazne dla was pytanie i dostaniecie jako odpowiedz POKAŻ CYCKI