Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z autem

PROBLEM Z PRZEGRZEWANIEM SIE WODY W OPLU TIGRZE 1.4

Polecane posty

Czym się dziwisz dziś dzieci mają wakacje. Większość miło spędza czas w gronie przyjaciół przy piwku. Inni z pryszczami na czole siedzą na kafe i ubliżają innym z wypiekami na twarzy ocierając spocone czoło.

Gość Problem z autem
a dziwi was to> ludzie mają odwagę w internecie, po całym dniu sfrustrowania, to się wyżywają, bo sa bezkarni... fajne autka. ;) podobają mi się. jak wszystko będzie ok z tą tigrą to tak szybko zmieniać jej nie chcę.. :) jednak już trochę do niej przywykłam.

no napewno ale za mieszkanie placi sie dwa razy tyle. ale sadzac po tobie to i tak zapierdalasz za 6.08 po 70 godzin w tyg zeby na pokoj z kolega starvczylo i w czwartek w nocy dlugi oddac.

Koleżanką to ja jestem dla znajomych. Dla dzieci takich jak ty czyli niedojrzałych pod każdym względem, a zwłaszcza emocjonalnym jestem panią. Dzielą nas lata, wykształcenie, poziom kultury.

Dobranoc wszystkim mąż czeka i dzieci. Na twoje dolegliwości proponują zioła waleriany w tabletkach, widać ze młody jesteś i daleko ci jeszcze do poziomu jaki kobiety lubią.

a co do tej tigry jak masz dobrego mechanika to podjedz jutro . to ci sprawdzi. korkow unikaj zeby uszczelka pod glowica nie poszla no bo to wtedy juz malo oplacalny wydatek . mi jeszcze z czasow opla został TID- ten wyswietlacz w kokpicie

a co widze ze z zawisci moje watki juz sledzisz. milo mi. pewnie na pomaranczowo tam sie wpisywales nie? i pewnie jestes jednym z tych o ktorych tam mowilem? to wspolczuje i dlatego takich jak ty to nie chce znac i .......... nie musze. oczywiscie zakladajac ze nie masz 16 lat i nie siedzisz na 3 pietrze w bloku za drzwiami swego pokoju przy zgaszonym swietle zeby mamy nie zbudzic

Gość Problem z autem
dzięki jeszcze raz, andrzej, za rady, ja byłam zrobić sobie kolację, dlatego uciekłam. jutro sprawdzę wszystko i napiszę tu, co i jak. ciao i miłej nocki życze. i agresywnym polecam meliske przed snem, pomaga.

Gość jebcie sie frajezry
Hahahahahahahah

Gość Bożydar 31 cm
Jędruś. Śpisz?

Gość Problem z autem
winny się znalazł - padł czujnik temperatury. ;) wiatrak się nie włączał.

Gość Problem z autem
100 - 150 zł. :) także tragedii nie ma. :) ufff!