Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łomatkoooooo.

Mineta - co faceci w tym widza i jak odmówić kulturalnie?

Polecane posty

Gość opietunta28
a dlaczego pytasz, to takie ważne?:)

Gość opietunta28
łomatkoooooo jesteś jeszcze ? czy uciekłaś bez pożegnania

Gość opietunta28
Hehe . sorki już chyba śpię ...

Gość opietunta28
No może jest to porównywalne , ale na pewno nie bardziej . Bardzo bym chciała znowu to poczuć, choć nigdy nie przeżyłam orgazmu , ale wszystko przede mną

Gość łomatkoooooo.
Mam 167cm.

Gość łomatkoooooo.
Wiesz, co? Kilkanaście razy to i tak dużo. Ja w tym samym wieku z robiłam to 5 razy... I szczerze, to zawsze pod wpływem alkoholu. Inaczej po prostu nie wiedziałabym, jak się zachować i co zrobić, poza tym za bardzo bym się stresowała. To dopiero żenada:O

Gość opietunta28
tak, czytałam cały . A z doprowadzeniem siebie do orgazmu mam problem, jakoś tak nie wychodzi ...

Gość opietunta28
5 czy kilkanaście ? co to za różnica. I tak jedziemy na tym samym wózku:) ja się bardo krępuję

Gość opietunta28
podpisuę się pod fenixxem, chcesz doprowadzić się do anoreksji??

Gość opietunta28
heheh, może tak .No ale cóż...

Gość opietunta28
Dobra, ja znikam . Trzeba się wyspać. Jutro tu zajrzę, może będziecie. DObanoc

Gość łomatkoooooo.
Hmmm... ale czy kiedykolwiek wyszło? Ja się nauczyłam w wieku 9-10 lat i strasznie mi się spodobało:P Ale na seks z kimś się to nie przekłada. Nawet jeśli robię sobie dobrze w trakcie (a jakoś tak automatycznie wychodzi), to nic z tego. Trochę lepiej jest od tyłu, tzn. zdecydowanie przyjemniej, no i można sobie też od razu pomóc trochę ręką;) Chyba, ze nigdy nie udało Ci się przeżyć orgazmu, nieważne, jak. Wtedy nie wiem, czy to cokolwiek pomoże...

Gość łomatkoooooo.
Nie, ja jeszcze nie poszłam. Tak, mam trochę zadatki na anorektyczkę, ale za bardzo kocham jeść i gotować niestety:D Jednak zdecydowanie lepiej sie czuję, jak jest mnie mniej. Mam taką figurę, że mam dośc mały biust i okrągły tyłek. Jak jestem chuda, to jakoś robię sie proporcjonalna bardziej. A jak przytyję, wyglądam jak parówa:O

Gość łomatkoooooo.
To proste: przeczytałam w gazecie jakiejś dla pań. I pomyślałam, że to jakaś ściema:D Nie wiedziałam, co to orgazm i nie wierzyłam, że się cos niesamowitego stanie, jak zastosuje się do opisanych rad. A tu nagle.... szok!:)

Gość łomatkoooooo.
Tak, wiem, ale co za dużo, to niezdrowo. Nawet jak jestem odchudzona, to i tak zawsze mam z 90 cm w obwodzie bioder, po prostu taka budowa.

ja , gdy chodziem ze swoja partnerka, to wspomnialem jej jakos o masturbacji dziewczyn i jak to robia. to gdy od niej poszedlem do domu, to zaraz poleciala do toalety i sprobowala i wyszla po dwoch orgazmach .tak mi sie pozniej przyznala . miala 25 lat. Ile czasu straconego? :)

Gość łomatkoooooo.
No sporo:D Ja jak byłam nastolatką, prawie zawsze przed snem to robiłam, czasem po 3-4 frazy. Nie wyobrażam sobie, żebym chociaż w taki sposób nie mogła sie jakoś wyżyć...