Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niko123

Czy mam wszystko?

Polecane posty

Gość zonaKraka
Patyczki do uszu takie dla dzieci, woda morska do nosa, wit. K+D w kapsułkach, cokolwiek przeciwgorączkowego dla dziecka. Też polecam Fridę zamiast gruszki. A jeśli te wkładki wielorazowe to są takie które się pierze, to 6 szt. może być mało. Smoczek uspokajający- nie wiem jakie masz podejście, ale polecam mieć na wszelki wypadek, sama widziałam dziewczynę która w szpitalu trzymała w buzi dziecka palec póki mąż smoczka nie dowiózł :) Ja już zaraz w domu używałam tylko dużych podpasek, takich dłuższych i ze skrzydełkami, jak mąż się nie zna to też kup sama na zapas. Stanik do karmienia. Aha, i na wszelki wypadek przygotuj sobie konkretną listę takich rzeczy jak laktator, butelki- to na początek może w ogóle nie być potrzebne, i nie ma co kupować na zapas, ale lepiej mieć przygotowane i też najwyżej męża wyślesz po konkretny produkt, żeby nie przepłacał potem albo nie kupił byle czego.

Gość agula8
frida faktycznie lepsza od gruszki-a najlepsza ta do odkurzacza, octanisept to nie jest najlepsze rozwiązanie-lepiej stosować tradycyjnie fiolet mimo że w szpitalu każą inaczej. Ja rodziałm sn i w gojeniu rany pomagało szare mydło i provag żel do higieny-napewno nie uczulą a stosowałm już wcześniej-nie ma co testować nowych produktów zaraz po porodzie. Kup jeszcze paracetamol-ja brałam w domu jeszcze ze 2 dni po porodzie i moim zdaniem więcej pieluch tetrowych-ja mam chyba 15 a i tak piorę co drugi dzień, moje dziecko dość mocno ulewa więc zawsze mam przy sobie tetrę.Acha papmersy jedynki-te najmniejsze maja super cene w aptece dbam o zdrowie-tylko trzeba się zarejestrować w sterfie mamy i dziecka, zamówić w necie i odebrać w aptece.Płaciłam za paczkę 19,90 a w innych sklepach nie mniej niż 30 zł!

Gość kamcia1507
Majtki jednorazowe są nieprzydatne, ponieważ skóra w nich nie oddycha, lepsze są majtki siataczkowate wielorazowego użytku. Na brodawki Maltan, Bepenthen to nadaję się do pupy przy przewijaniu

Gość jkkjj
agula8 - gdzie na doz masz te pampersy w tak niskiej cenie? podaj linka