Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LittleStar4

Co to za uczucie?

Polecane posty

Gość LittleStar4

Mam pewnego kolegę, na początku mi się podobał, zauroczyłam się po uszy ;p robiłam wszystko byle być blisko niego, a gdy już z nim rozmawiałam to straszne nerwy itp. , po jakimś czasie zakumplowaliśmy się, - głównie przez sprawy uczelniane tak wyszło, tym razem role nieco się odwróciły, to on jak gdyby starał się być bliżej mnie itp. a ja zaczęłam się oddalać bo nie spodobały mi się jego pewne cechy charakteru (w sensie żeby z nim być) , aktualnie jest tak , że nadal się kumplujemy , fajnie nam się rozmawia, żartujemy , czasami się sprzeczamy, ale nigdy nie jakaś wielka kłótnia, ogólnie niby dobrze się przy nim czuję ale z drugiej strony nadal czuję się skrępowana, często przy rozmowie nie mogę spojrzeć mu w oczy, czuję jakąś blokadę, nie wiem jak to określić, co to może być? ciężko mi opisać to uczucie, ale zastanawiam się czy może być to spowodowane tym , że jednak nadal coś tam do niego czuję?

Gość niezbadane są meandry
kobiecej uczuciowości :D

Gość LittleStar4
Ale to mnie denerwuje :( powinnam czuć się przy nim na luzie, znamy się już dość tyle czasu, a nadal jego obecność mnie peszy :/

Gość Strach ma wielkie oczy
tylko jego czy masz tak częściej?

Gość LittleStar4
no właśnie tylko jego, czasami to nawet prowadzi do tego , że 'gram' i się maskuję, jestem tego świadoma, bo nie chcę żeby widział , że mnie onieśmiela :/

zrób inacze... zapytaj go jak mysli co cię w nim onieśmiela :D ;) co dwie głowy to nie jedna ;)

Gość lalalalalala :(
LittleStar, spinasz się przy nim?

Gość LittleStar4
wtedy odbierze to jako podryw i zwieje ;P no spina, spina w tłumaczeniu na język dzisiejszy :P

a tam... może da ci jakąś wykładnie samej siebie o której nie masz pojęcia :)

Gość LittleStar4
Wątpię :D jak to facet przestraszy się i stracę kumpla , będę musiała poudawać że wszystko gra, może w końcu minie :P

ale piaskownica :D podać ci grabki czy łopatkę?

Gość LittleStar4
Wystarczy mi jak klikniesz krzyżyk - ten u góry po prawej :P

LittleStar, :P hm... czyli nie jest Ci obojętny. Myślę, że jest to miłość. Początkowe stadium miłości? Przyjaciela przecież nie masz ochoty pocałować, dotknąć ani przytulić. Przyjacielowi pokazujesz się bez żenady z rozwleczonym dresie i opowiadasz ze szczegółami o swoich miesiączkach. A gdy kogoś kochasz, to jednak trochę się przy nim spinasz, żeby dobrze wpaść, ładnie wyglądać itd. itp. Tak więc...

Gość bo to tak już czasem jest
To ta słynna chemia między wami i tyle :)

obawiam się że nie mam krzyżyków u góry po prawej :D

a so masz? :P

Gość LittleStar4
Strach ma wielkie oczy to sobie wyimaginuj :P W sumie też tak myślałam, że coś w rodzaju tej chemii nadal się utrzymuje, lalalalalala :( często jak mówisz przy rozmowie nawet patrzę na jego usta i sobie rozmyślam jakby to było gdybyśmy się pocałowali :/ tak to jest najpierw chce się coś mieć, później gdy jest to w zasięgu ręki to psujemy to i się oddalamy , a potem jednak wraca :/

nic nie mam

Gość słońce świeci ptaszek kwili
może byście się napili?;) I by Wam hamulce puściły. Wkręcasz się, koleżanko, fajnie, nie? :D

Gość słońce świeci ptaszek kwili
Sama coś podobnego przeżywam. Gorzej, że on oczekuje ode mnie inicjatywy, a ja nie mam zamiaru z nią wychodzić, o nie, niech się zachowa jak mężczyzna i zwerbalizuje swoje oczekiwania.