Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koralowami

Matka moje narzeczonego jest chora

Polecane posty

Nie wiem czy dzisiaj nie dostala od swojego kochasia czy jaki grzyb ale chodzila wkurzona jak cholera my mamy po 28 lat a ona nas traktuje jak szczeniakow. Mam jej dosc ale co zrobic przeciez to jej dom wiec musze tolerowac jej humorki. Ale jeszcze tylko 2 miesiace i juz na swoim ;) Kupila sobie rok temu nowe autko a nam dala swoje stare niestety nie mamy kasy zeby jej za nie zaplacic bo sie budujemy i jest sporo wydatkowale auto nie takie stare ale w sam raz. A dzisiaj zauwazyla ze jest osrany przez ptaki i lekko w blotku i powiedziala ze mamy je umyc niestety my nie mamy czasu dzisiaj zeby leciec na drugi koniec miasta zeby myc samochod. A ona z morda ze nie dbamy o nie i ze nie dostaniemy wiecej tego auta bo i tak ono jest jej no kurde jakas powalona! zawsze je myjemy praktycznie raz w tygodniu. Chcielismy jechac jutro je umyc bo dzisiaj jedziemy na grilla ale chyba sobie nie umyjemy bo zabrala nam auto i nici z imprezy bo czym dojedziemy. Zachowala sie jak rozkapryszone dziecko mysli ze na kazde zachowanie bedziemy latac. Ja rozumiem ze jest brudne trzeba je umyc ale powinna tez sie liczyc z naszymi planami i porozmawiac a nie od razu zabierac auto jak malutkie dziecko no kurcze ile ona ma lat

Przepraszam ze tak nie skladnie napisalam ale jestem taka zdenerwowana. Mam nadzieje ze mnie zrozumiecie ;)...ehh zepsuła mi humor !