Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skopconafizia

chciałabym byc niższa

Polecane posty

Gość skopconafizia

chociaż 2 cm :O

Gość ta, co ma 170 i jest oki
a ile masz wzrostu?

Gość ja tez :O
a ile masz ? ja prawie 180 :/

Gość żyrafy z was
gdybyście były niskie to zaś byscie chciały być wysokie

gdybym byla niska to bym smigala na obcasach:D

a ja bym chciała miec 180 cm, pomimo, iz moj wzrost jest chyba ok, dodam, ze mam 170:)

ja w obcaskach mam dokladnie 180 i jestem wtedy bardzo szczesliwa. Dziewczyny ja mysle, ze duzo kobiet oddałoby wszytsko za wasz wzrost:) Cieszcie sie, ze nie bedziecie miec kurdupla ;), tylko kogos, kto przekaze waszemu potomstwu dobre geny

Gość skopconafizia
Ja też mam 180 :O NIe wiem tak dokładnie ale ok. 180, moze niecale ale prawie. zawsze byłam najwyższa :O w gimnazjum czy liceum to już tak bardzo sie nie wyróżniałam, zawsze stawałam przy chłopakach zeby nie bylo widac :O Od zawsze to jest mój kompleks, innych raczej nie mam, tylko to :O

jabym oddala życie za 170 :D to idealny wzrost :) na obcasach wysoka jak modelka a na plaskich przecietna dziewczyna

Gość fdgdfgdfg
ja mam 170 i bym chciała mieć tak 165 :P

ja tez :O ale przyznaj ze i tak jest lepiej niż chocby np 6 lat temu , tzn wiecej jest wysokich i chlopaków i dziewczyn

Gość skopconafizia
No tak. Jak bym powiedziała że na ulicy jestem najwyzsza to bym grubo skłamała, ale i tak większość jest odemnie niższa. Jak ide z koleżankami to one na obcasach sa nizsze odemnie na plaskim.

Gość skopconafizia
W pierwszej gimnazjum osiągnełam ostatecznie ten wzrost, modliłam się żeby nie przekroczyć 180. NO i niby modlitwy zostały wysłuchane ale i tak chciałabym byc nizsza.

za kolejne 6 lat może bedziemy przecietne a za nastepne 6 jedne z nizszych :D trzeba miec nadzieje :P

tez sie modlilam zeby nie przekroczyc 180 :) no iteraz jest duzo lepszy wybór butow na calkiem plaskim obcasie, baleriny ,trampki, adidasy czy nawet na zime :D

Gość skopconafizia
Chyba sobie poszukam niższego faceta, nie chce zeby corka przechodzila to samo :O

ja raczej tez ale gdyby moja corka byla wysoka pchalabym ja do modelingu :D

Gość PrecZPedalstwem
A ja mam 166 cm i nie zamieniłabym go na żaden inny :)

Gość r126176
ja mam 182 cm ale lubię takie średniego wzrostu kobiety 165 cm i okolice ❤️

Gość Aleluja aleluja :)
Cieszcie sie, ze nie bedziecie miec kurdupla , tylko kogos, kto przekaze waszemu potomstwu dobre geny A dlaczego facet zaradny przystojny ma się zainteresować takim babochłopem o wzroście jego kumpli ??? Ja mam 178 cm więc jestem średniego wzrostu facetem i nie narzekam :classic_cool: po za tym jak widze tych wysokich gości oni wyglądaja jak by się mieli złamać w pół :D do tego dobre geny :D taaak tylko że oni często zdychaja na choroby .....

Gość dlaczego ona chce zniszczyc
to ja mam 166 i mi sie wydaje ze na obcasach jestem za wysoka

Gość 526727
dla mnie idealny wzrost dla kobiety to 165 cm ❤️

Gość Średniego wzrostu brunetka :)
A ja mam 167cm i faceci za mną szaleją ja uważam że kobieta powyżej 175cm to przesada....

Gość Średniego wzrostu brunetka :)
po za tym czytałam gdzieś przez przypadek jakąś tam pracę naukowa czy coś i tam wyszło ze faceci preferuja najbardziej średnego wzrostu kobiety 165-169cm kobiety cieszyły się największym powodzeniem

Gość gsag4562367
weźcie przestańcie 180cm ???? pojebało was przeciez to nie kobieta tylko chłop :D babo chłop ble.... one tam mówią na siebie "modeliki" ale prawda jest taka że te "modelki" oceniają albo inne modelki albo faceci geje i to oni je wymyślili faceci hetero wola normalne kobiety a nie jakieś koślawe giganty :D

Gość Brunet w butach z krokodyla
Ja mam 186cm dla mnie wzrost kobiety nie odgrywa jakiejś tam kluczowej roli ale uważam że najbardziej atrakcyjne są kobiety od 160cm-170cm i w tych granicach poszukuje :)

Gość lubię dobre placki
ja mam 175cm więc dużo kobiet wykluczam, moja ma 162 cm i jest idealna :)

Gość samotnalatemmmmmmm
jeju jak czytam te wypowiedzi to aż mam coraz wieksza ochote popelnic samobojstwo bo nie chce zyc na tej samej planecie jak takie dziwne stwory ktore oceniaja ludzi po tym ile cm maja, jak mozna kobiete tak wyzwac tylko dlatego ze jest wysoka? ze jest babochlopem??? gigantem? a malą ze jest kurduplem? was wszystkich poyebało i to rowno są gusta i guściki natura roznie ludzi obdarza wzrostem, i innymi przyrodzeniami, urodą, wlosami, inteligencja itd i albo to akcpetujecie albo żal mi was wszystkich jak wy sie musicie truć wewnetrznie ziejąc jadem na ulicy gdy tylko widzicie kogos kto wam sie nie podoba wizualnie jak płytkim i beznadziejnie głupim trzeba byc zeby tak ludzi oceniac :( potwierdza to tylko moja teorie ze ludzie są jednak gorsi od zwierzat

Gość Brunet w butach z krokodyla
samotnalatemmmmmmm Ale co ty gadasz ja nikomu nie ubliżyłem więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka mi nie przeszkadzają wysokie tylko mówię że mi się nie podobaja proste wolę niższe :)

Gość wampiro
mam coraz wieksza ochote popelnic samobojstwo wiesz nie będę cię zniechęcał :D