Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homoterianin...

homo wątek na kafe:) witajcie

Polecane posty

Gość homoterianin...
straszną sobie krzywdę wyrzadzam, okropne tortury :)

Gość hndhgh
To że tego nie pojmiesz było wiadome, ale masz zaburzoną psychikę, więc wiadomo.

Gość Ja lubię oglądać gejów w akcji
Przecież tego nie da się wyleczyć. Wiele lat próbowali leczenia i nic to nie dawało. Kościół i naukowcy. Nawet brutalnie, np. rażono gejów prądem na zdjęcia nagich facetów i gejowskich scen, a na zdjęcia kobiet nie, żeby mężczyźni kojarzyli im się źle i się zakodowała odwrotna przyjemność. Nic to nie dawało. Nic nic nie dało. :P

A kastracja jest w Polsce zakazana jakbyś nie wiedział. Nikt nikogo tak okaleczać nie będzie. Wiem, że sobie żartujesz, ale i tak mam chwilę to mogę odpowiadać. :)

Gość hndhgh
Hehehe ja nie mam spaczonej psychiki :)

Gej nie wyrządza krzywdy? Wyrządza. Komu? Całemu społeczeństwu, samemu sobie również. Gorszy społeczeństwo, zaburza normalne funkcjonowanie narodu. Nie będę tu wspominać o adopcjach przez homo, bo to już w ogóle jakaś pomyłka... :O Owszem, pedalstwo da się leczyć. Ciężkie przypadki powinny być umieszczane w zakładach psychiatrycznych, tak jak w przypadku innych osób upośledzonych psychicznie.

Gość nie wierzę w to
Ja lubię oglądać gejów w akcji i. Mnie jako kobietę nikt o bycie gejem nie posądzi, więc mogę mówić co myślę. kiedyś broniłam gejów w rozmowie i od tej pory obgadują mnie za plecami że jestem lesbijką🖐️

MłodaPatriotka tak jak w przypadku innych osób upośledzonych psychicznie czyli co, koło takich jak ty?? nie ma mowy z nami nie jest az tak zle!

Gość gaykocurek33
nie wierzę w to padłaś ofiarą lesbijkofobii ze strony gejów

"padłaś ofiarą lesbijkofobii ze strony gejów" Domyślam się, że chodziło jej o coś innego, ale rzeczywiście ze szyku zdania dokładnie to wynika. :D

Gość kasiaa aa aaaa
Geje są dwulicowi! Taka prawda, bo sami chcą, żeby ich traktować na równi z innymi, a sami są wewnętrznie podzieleni. Ja jestem transseksualistką i mam ciało chłopaka póki co, ale poznałam w swoim życiu gejów, którzy myśleli, że jestem po prostu jak to się mówi "przegiętą ciotką". Uważali oni, że niszczę im dobre imię i nie dość, że byłam dyskryminowana przez hetero, to miałam też problemy w środowisku lgbt :O

Nawet o tym nie pomyślałam, że ktoś może mnie mieć za lesbijkę. Ale stereotypowo Polacy mnie raczej za lesbijkę nie wezmą. Ci co mają uprzedzenia to widzą ją inaczej. Większość lesbijkę wyobraża sobie jako chłopczycę i to u takich kobiet pojawia się podejrzenie, a ja lubię się od zawsze kobieco ubierać.

Z wami jest gorzej niż myślisz. Uwierz. Zresztą, co ja robię, z sodomitą nie będę rozmawiać, od tego są psychiatrzy... :O

Gość za późno na pewno już
się zaraziłaś😭 po tobie😭

kasiaa aa aaaa - to bardzo przykre, ale wierzę w to, bo sama czytałam o tym i te wypowiedzi. Akurat niektórzy geje rzeczywiście mają uprzedzenia do tych bardziej kobiecych chłopców, bo oni to chcą tylko samca. Zbytnia chęć bycia postrzeganym tak jak faceci hetero i pokazanie, że niczym się od nich nie różnią to po części pragnienie wynikające z odrobiny zakompleksienia. Nawet na marsze i manifestacje niektórzy piszą, że to wstyd, bo oni muszą pokazać jacy to są męscy i normalni już na siłę. Na pewno to bardzo nieładnie. Taka otwarta dyskryminacja w środowisku, które samo nie chciałoby być dyskryminowane. Tutaj muszę przyznać Ci rację.

MłodaPatriotka a z tobą to już jest wogole, psychiatrzy nie zajmują się leczeniem orientacji, a tobą by się zainteresowali napewno

kasiaa aa aaaa to bardzo smutne co piszesz :/ myslke ze - Ja lubię oglądać gejów w akcji - moze miec dużo racji niestety;/ ja jestem jeszcze w szafie i na szczescie czy nieszczescie srodowsika nie znam

Gość Panna MAM TO W DUPIE
21 Ponieważ, choć Boga poznali, nie oddali Mu czci jako Bogu ani Mu nie dziękowali, lecz znikczemnieli w swoich myślach i zaćmione zostało bezrozumne ich serce. 22 Podając się za mądrych stali się głupimi. 23 I zamienili chwałę6 niezniszczalnego Boga na podobizny i obrazy śmiertelnego człowieka, ptaków, czworonożnych zwierząt i płazów. 24 Dlatego wydał ich Bóg poprzez pożądania ich serc na łup nieczystości, tak iż dopuszczali się bezczeszczenia własnych ciał. 25 Prawdę Bożą przemienili oni w kłamstwo i stworzeniu oddawali cześć, i służyli jemu, zamiast służyć Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen. 26 Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. 27 Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie. 28 A ponieważ nie uznali za słuszne zachować prawdziwe poznanie Boga, wydał ich Bóg na pastwę na nic niezdatnego rozumu, tak że czynili to, co się nie godzi.

a ja tez gejów nie zaakceptuje nigdy i nie ukrywam ze mi to przeszkadza -moja nietolerancyjnosc wobec nich. tzn to nie jest tak ze mam cos do gejow - niech sobie robia co chca i wsadzaja co chca i gdzie chca - ale nie utrzymywalabym zadnego kontaktu z taka osoba a na samo wyobrazenie sobie ciagnie mnie na rzygi. facet powinien byc facetem - męski,a nie cipką. ot moje zdanie i nigdy go nie zmienie :)

A również bardzo częstym zjawiskiem psychologicznym jest to, że jak gej nie może pogodzić się ze swoją orientacją, albo się ukrywa to sam najwięcej złego będzie mówił na gejów, żeby odsunąć od siebie podejrzenia. To jest bardzo częste szkodzenie sobie samemu. Ale nie tylko u gejów, u kobiet też to jest, a nawet u Polaków i wielu innych grup, narodowości. Dla niektórych kobiet to zawsze kobiety będą gorsze, a mężczyzna lepszy i otwarcie wyznają te poglądy pomimo, że same są kobietami. A Polacy to też ile razy na wyrost zachwyca się innymi krajami, często mówią głupoty z niewiedzy. Albo jak zaczynają mówić o Polakach to tylko źle mimo że sami są Polakami. Ale oczywiście ona/on jest inna i może patrzeć z góry, chociaż tak naprawdę godzi również w siebie. A to wszystko są kompleksy i chęć wybicia się na słabości innych, pokazania, że ja jestem inny, lepszy i to mną każdy powinien się zachwycać, a innych potępić.

Nie rob krzyku - a co masz na myśli pisząc, że męski? Bo pod tym może się kryć naprawdę wiele. Dla każdego coś innego.

jest pewna rzecz ktora jest antymęska u gejów - trzymanie za rączkę drugiego geja. antymęskie okropnie. Jak widzę taką parę - od razu widze dwie ciotki zamiast mezczyzn.I tyle .

Gość sialalalala.,.
pier dolone zboki, was sie powinno odseparować od spoleczenstwa