Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homoterianin...

homo wątek na kafe:) witajcie

Polecane posty

Gość homoterianin...
że komuś się chciało coś takiego wypisywać... bla bla bla

Gość hndhgh
współczuje ci żyć z taką chorobą :o bo nie ukrywajmy ale to jest choroba, zboczenie, jak zwał tak zwał...

Gość homoterianin...
bla bla bla kafeteryjni zadymiarze sie nudza

Gość Ja lubię oglądać gejów w akcji
Jak tak pomyśleć to praktycznie każdego może to dotknąć. Nie tylko gejów spotykają nieprzyjemności. Może to marne pocieszenie, ale dla prześladowania nawet wystarczą odstające uszy, czy bycie za grubym, śmieszne nazwisko i już wyśmiewanie. Czarni to dopiero mają prze*ąbane. Mi sprawiały przykrość antykobiece szowinistyczne teksty. Ale trzeba sobie z tym radzić. Nic się nie zrobi. Też jak to słyszałam to nie miałam odwagi się na początku odezwać.

Tutaj na kafe nie wiadomo, kto pisze prowokacje, a kto na serio, więc za poważnie nie można podchodzić do tego co piszą.

Mi nigdy nikt nic nie powiedział w 4oczy.ciekawe może ze strachu ? W necie to każdy odważny.ja się nie wstydzę do tego stopnia ze w tv byłem parę razy i na necie też mnie można znalezc

Gość homoterianin...
Ja lubię oglądać gejów w akcji dokladnie przynajmniej nasz wątek jest polularny!

Dopóki w PL mentalność ludzi i pod tym wzgl nie zmieni to będzie jak jest czyli iemnogrod.wystarczy pojechać Czechy Litwa tam nikogo to nie dziwi

Gość homoterianin...
hndhgh ale z ciebie dumne prowo :) jeszcze ci sie nie odechcialo??

Gość homoterianin...
hndhgh uwazaj bo mi sie zrobi przykro, tu chyba kafe nie??

Gość hndhgh
hehe andrzej nie rosmieszaj mnie, jedyne co potrafisz napisac to pryszczate gimgowno :o widać, że jesteś płytki i do tego mało inteligentny :o ale coż się dziwić, homoseksualizm mówi sam za siebie. Same kutasy i gówno, więc czego oczekiwać, bo takim prostaku jak ty :)

Gość homoterianin...
a tutaj jest forum dla kobiet ,a tez siedzą faceci - w tym tez geje:)

Gość hndhgh
ale tu nie ma miejsca dla takich ćwoków jak wy, kumasz ? Pedałów powinno się eliminować, a w szczególności odseparować od normalnej części społeczeństwa! Więc wypierrdaj stąd w półprzysiadach je.bany psycholu. Won!!!

Ale już postów do przodu. Homofob, prowokant sam wystawia o sobie świadectwo. hndhgh - widzę, że koncentrujesz się tylko na tym tym analu i nic innego nie chcesz zobaczyć. Może powinieneś bardziej się zagłębić w temat. To co człowiek robi w sypialni jakoś znacząco nie musi wpływać na to kim jest. Dla ciebie to nawet nieistotne, bo nie ty z facetami chodzisz do łóżka. Coś się tak uczepił samego seksu?

Gość homoterianin...
juz mi sie znudzilo - powtarzacie sie, przynajmniej watek jest popularny hndhgh geje nie robia nikomu niczego krzywdzacego wrzuc na looz watek juz troche urosl

Wprowadzasz atmosferę nienawiści i na dobre to nikomu nie wyjdzie. Sprawi jedynie, że więcej gejów będzie się ukrywać i udawać hetero. W ciebie to też może uderzyć. Poczekaj aż twoja córka zacznie zadawać się z jakimś kryptogejem i narobi sobie dzieci, a z seksu nic nie będzie, bo ona będzie nie dla miłości tylko dla przykrywki. A za to męski kochanek na boku. Tego chcesz? Tak radzisz postępować chłopakom, którzy są gejami?

Gość homoterianin...
no i co mi po tym znaczku, rownie dobrze moge zrobic znaczek zakaz seksu oralnego i go sobie wrzucac gdzie popadnie :D

Gość hndhgh
tylko nie jesteś w stanie zrozumieć, że gej sam sobie wyrządza krzywdę, przez to że ma spaczoną rzeczywistość. Skrzywienie psychiczne. Nie zrozumiesz tego, bo nie jesteś normalny.