Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosekduzy

bujne owłosienie

Polecane posty

Gość wlosekduzy

czy sa tu dziewczyny ktore maj bujne owlosienie czy mimo tego owlosienia golicie miejsca intymne ? golenie jest wrecz meczace da sie cos z tym zrobic ?

Gość wchłochata
Jestem z tych owłosinych Od dłuższego czasu z tym walczę A miejsca intymne teraz depiluję do zera (oczywiście że nie było to proste i łatwe) nie pytałam ale On chyba tak lubi :P

Gość wlosekduzy
no ja tez gole gole musze robic to codziennie ;D ale wlasnie wyczytalam ze takie wlosiste cialo to moze byc cos z hormonami np nogi golilam wczoraj wieczorem a dzis gladzac reka czuje wloski ;(

Mam dokładnie tak samo. Wczoraj goliłam sobie nogi, a dziś jak przejadę rękę to czuje, że są. Miałam tak często, więc zaczęłam używać plastrów do depilacji i było trochę lepiej, a że akurat mi się skończyły to użyłam wczoraj maszynki i są efekty. O miejscach intymnych Ci nic nie powiem, bo tak o dziwo nie mam problemu. Pozdrawiam :)

Gość wlosekduzy
uzywalam plastrow ale tez szybko bylo wiadac male wloski chciaz na opakowaniu zapewniali ze gladkosc nog do 4 tyg. u mnie mniej niz tydzien. w jednym miescu musialm robic kilka razy ale i tka nie usunelam wszystkich wlosow .

Kurcze no nie wiem co Ci poradzić. Spróbuj może innych metod jakiś wosk albo depilator, bo to naprawdę ciężka sprawa. Ja mam tylko taki problem z nogami i to po maszynkach.

Gość wlosekduzy
depilatorem tez probowalam ale niestety efekty marne a zeby wyrwac wlosy np z jednej nogi to tyle czasu zmarnowalam ze szok no i troche boli

Gość wlosekduzy
blondynka

Gość wlosekduzy
wiem :>

Ja zbieram juz na laserowe usuwanie wloskow :p nienawidze sie depilowac. Nie sprawia mi to w ogole przyjemnosci. Nie rozumiem jak kobiety moga regularnie golic nogi, cale genitalia, pachy i cokolwiek jeszcze gola. Przeciez przy krotkich wloskach to boli :o odrastanie to horror.

Ile takie laserowe usuwanie kosztuje? Moja koleżanka jeszcze sobie ręce goli, dla mnie to wgl jakaś magia.

Wszystko zalezy od tego skad chcesz usunac, nie wiem jakie sa w Polsce ceny. Nie jest to tanie, ale ja wole zainwestowac niz do konca zycia meczyc sie z wloskami :(

No tak po co masz się męczyć, skoro możesz sobie pomóc. Też bym tak chciała jednak jestem jeszcze młoda i moja kieszeń nie jest za pełna.

Gość wlosekduzy
laser pewnie boli chociaz golenie tez nie jest fajne

Gość sylwia_doro
miałam usuwane włoski laserem elos nie boloi to jakoś strasznie a efekt jest bardzo dobry :)