Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagna

dziecko tydzien bez kupy

Polecane posty

Gość dagna

moje dziecko 2 i pol roku w poniedzialek zrobilo kupe i od tej pory nic widze ze czasem pobolewa go brzuch niweiem co juz robic dalam kompot ze sliwek rano kawalek jablka dalej nic poradzcie czy miala ktoras mama taki przypadek

Gość dagna
poradzcie cos mamy czy leciec do lekarza

Gość mozliwe to??
nunnsa ale nie uwazasz ze tydzien to juz za dlugo zeby samemu sie z tym rozprawic?moja corka ma zaparcia i jak nie zrobi kuoy jeden dzien to na drugi strasznie cierpi i ten kal jest twardy i zbity jak kamien a po tygodniu? wole sobie nie wyobrazac

Gość dagna
on tak ma ze robi czasem codziennie a czasem jest dluzsza przerwa ale tak jeszcze nie bylo w sobote go przeczyscilo potem w poniedzialek u lekarza bylam robilismy badanie moczu wyszlo ok p doktor dala mu na odrobaczenie zawiesine ktora podalam we czwartek i koniec normalnie sie zachowuje jeco prawda duzo mniej pije duzo ale ja strasznie sie martwie jutro podam czopek jesli dzis nic nie wyjdzie

jak tak mu się często zdarza to znaczy,że źle go karmisz. Sory, bez urazy, ale przemyśl lepiej dietę. Może za dużo czekolady/kakao, za mało warzyw i owoców. Trzeba wprowadzić więcej błonnika

Gość mozliwe to??
nie czekj do jutra ja naprawde bym sie bala

Gość blableblu
ja bym poszła do lekarza jak najszybciej

Gość nunnsa
A po tej dłuższej przerwie to jakie robi kupy? Normalne czy twarde i ma problem z załatwieniem się? Bo może to zaparcia nawykowe.

Gość mozliwe to??
no na zdrowy rozsadek 2,5 letnie dziecko nie robi upy 2 dni to sie interweniuje bo potem moze byc tylko gorzej

Gość dagna
jezu nie straszcie mnie dzisiaj pije kompot ze sliwek do rana bawi sie skacze jest normalny mam nadzieje ze w koncu zrobi

Gość mozliwe to??
nikt cie nie chce straszyc ale to naprawde jest zle,moja siostrzenica miala usuwany kal na pogotowiu bo nie zrobila kupy przez 3 dni i lekar jej reka wyciagala,powaznie ona sie darla z bolu,rodzice histeria nie doprowadza sie do takich sytuacji, moj brat lezal w szpitalu i przyjeli dziecko 2 letnie ktore wstrzymywalo kupe przez tydzien i 2 tyg lezala w szpitalu zaczela robic normalnie dopiero wypisali a tak co rusz czopki,lewatywy

Gość Piotrek25Wawa
Nie je kupy już ponad tydzień ? Niedobrze, wiedz że coś się dzieje

Gość blableblu
poz tym, jeśli to tylko zaparcie, to sytuacja też jest niebezpieczna, grozi skrętem jelit, więc nie czekaj, idź do lekarza

Gość mozliwe to??
autorko co zamierzasz?

Gość dagna
dzieki za odp jutro rano jedziemy do p doktor ale dzisiaj jeszcze sprobujemy z tym czopkiem

Gość gość
musisz dać dziecku czopka .

Gość gość
gość dziś Minęło siedem lat. Dzieciak raczej już zrobił.

Gość gość
Sorry, pięć. Pobało mi się.