Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AdamAdamowy

Kiedy mężczyzna kocha kobiete...Moja historia.

Polecane posty

Chciałbym sie z Wami podzielić pewnym doświadczeniem, które nauczyło i pokazało mi wiele rzeczy. Poznałem wspaniałą kobiete, idealną pod każdym względem, inteligentną, śliczną z pouczuciem humoru. Czas przy niej był czasem który wydobył ze mnie innego człowieka, stalem sie bardziej otwarty na ludzi, bardziej pewny siebie, częsciej sie uśmiechałem. Byłem w stanie zrobic dla niej wszystko. Ona miała w sobie duzo pozytywnej energi którą napawała mnie niesamowitym szczęściem. Spędzalismy ze sobą duzo czasu, mowilismy sobie o wszystkim, zwierzała mi sie, ja jej. Uzależniłem sie od niej. Kochałem ją. Pierwszy raz i do szaleństwa. Niestety los chciał, że ona nie odwzajemniła tej miłosci. Cierpiałem i dalej cierpie. Dużo z Was teraz mi pewnie powie ze tego kwiatu jest pół światu, że nie ta to inna. To nie takie proste, ja próbowałem zapomnieć...spotykałem sie z innymi kobietami, juz nawet byly chwile, że czulem ze wyleczylem sie z tej chorej miłości....Ale to ZAWSZE wracało. ZAWSZE. nie było i nie ma odwrotu. Czułem jej zapach na mojej poduszce. Widziałem jej oczy, jej usta, jej dłonie. Czułem ją, w sobie. Była tam i jest do dzis. Jesli kochacie, walczcie o tą miłość, bo czasem myślimy sobie ze zrobilismy juz wszystko...ale jednak sie okazuje, że nie. Ja Tą kobietę zawiodłem i widze z perspektywy czasu, że nie zrobiłem wszystkiego żeby ją odzyskać, czasem zwykłe przeprosiny i obietnice nie wystarczą. A teraz jest już za pozno - ma narzeczonego. Dlaczego to pisze? to taka przestroga abyście nigdy nie ranili innych osób, jesli wciąż kochacie inną kobiete. Ja to zrobiłem wiele razy, szukając szczescia gdzie indziej. Jesli kochacie kobiete będziecie ją zawsze widzieć w oczach innej. To jest smutne, ale taka prawda. Prawdziwa miłosc zdarza sie raz w zyciu. Jeśli ktos mysli ze to zauroczenie to dodam ze dziś mija....5 lat. WCIĄŻ JĄ KOCHAM JAK DNIA PIERWSZEGO. zamieszczam tutaj piękną piosenke, którą kazdy z Was zapewne zna. :) http://www.youtube.com/watch?v=pJb9JUUZr4I

Gość współczuje Ci milosc
to straszne uczucie :(

Gość Urszuuulkaa
możesz podać mi swojego maila? bardzo proszę,

Gość Zuzuzel
eeeee moim zdaniem i tak masz szczęście bo poznałeś prawdziwą miłość a nie wszystkim jest to dane

Szczęście? :( , być moze...chociaz z czasem zamieniło sie to w wielki smutek. Ale nie zaluje zadnej chwili z Nią spędzonej

Gość maliwajna
a ja mysle ze wy w tym zwaizku nie wyszliscie poza faze zauroczenia i dlatego w twoich oczach to jest idealna milosc. Ale jesli nie jestescie ze soba to nie doszukuj sie tez swojej winy bo wydaje mi sie ze tak poprostu mialo byc. Idz na przod! Bylam z facetem 5 lat, zostawil mnie i wydawalo mi sie ze nigdy nie wylecze sie z tej milosci, i czasami dalej go wspominam ale potrafilam isc na przod mam cudowne dziecko fajnego faceta, ale gdzies tam czasami w moich myslach jeszcze przewinie sie eks , ale to juz raczej tylko jako mile wspomnienie.

Gość Urszuuulkaa
opowiem Ci jak ja sobie poradziłam, tu nie chcę pisać

Urszulka , wątpie ze to coś pomoże. Pewnie mi napiszesz ze znalazlas sobie innego i sie zakochalas?

Gość annia.....................
Świetnie cię rozumiem. KOCHA SIĘ TYLKO RAZ_________________ TYLE!!

Gość gagagagagagag
Adam a masz na imię Adam? czy inaczej bo jak to ty Misiu to ja też cię kocham mimo narzeczonego :(

Życie jest takie, że czasem za mały błąd przychodzi nam długo płacić. Nie będe ci mówić, że czas wyleczy rany i że ci przejdzie, bo jeśli naprawde kochasz, to nie ma takiej możliwości. Mój przyjaciel od 14 lat kocha dziewczynę, która nigdy nie odwzajemniła jego uczuc i nie robiła mu nadziei, ma już męża, dziecko a on nie chce mieć nigdy żadnej innej kobiety, nawet w sprawach seksualnych nie chce sobie ulżyć. Mimo to nie wydaje się być nieszczęśliwy, nauczył się cieszyć z tego, że kocha, a nie oczekiwać że dostanie miłość.

Gość Robert sznurek
Cześć przyjacielu. No to po raz pierwszy trafiam na kogoś z identycznymi obiawami. Ja nie popełniłem błędu tylko ona,kopnęła mnie 5razy.Po czwartym myślałem że nie zrobiłem wszystkiego.Rozumie cię,ja nawet podczas seksu mam takie przebłyski i myśle o byłej. Mam prawie 28lat,mija rok gdy mnie zostawiła 5raz,mam od 9miesięcy kogoś ale to nie to.Śmieszne jest że była chyba chce wrócić,może serce ją chce ale ja nie.Nie da się zapomnieć,wiem że to była ta.Ja zrobiłem wszystko by związek był idealny,a ona się mną bawiła. Dodam,w tym roku miał być ślub,za pieniądze kupiłem ładny samochód.Głowa do góry,musisz z tym wygrać,a takiego radzaju kwiata nie ma za dużo na świecie. Pozdrawiam.

Gość mrrrrrrr
Dobrze wiedziec ze faceci tez tak maja, ja juz 3 lata tesknie

Gość Robert sznurek
Takich facetów jest niewiele,to kobiet jest więcej z takimi problemami.

Gość myszkaaaaaaaaaak
Tez Cie kocham Niedzwiadku...

Gość krista935
nie będzie to pocieszające ale jeśli to była prawdziwa miłość to nigdy o niej nie zapomnisz, mnie już trzyma 5-ty rok i nie potrafię być z kimś innym z takich własnie powodów jakie opisałeś

Gość manio ciekawski=)
Czyli lepiej jest mieć kilka, lub więcej nieprawdziwych miłości. Mniej się obciąża układ nerwowy :classic_cool:

Gość dddddkkkkkk
a co takiego jej powiedziałeś? bo wiesz, mój facet czasem mówi mi coś przykrego i dziwi się że ja cierpię. mówi że przesadzam. ciekawa jestem dla porównania co ją takiego zraniło. napisz proszę.