Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Policjantnastodwa102

Co sadzicie o policji? Tylko tak szczerze i na spokojnie :)

Polecane posty

Komentujmy

Gość marek1998
JP !!!! :classic_cool:

Gość wredniucha
robią łaskę, że pracują

Wredniucha, nie wszyscy :/

Gość sialalalala.,.
Są dziwni, to jakby osobne plemię, tak jak ryle

zalezy na jakiego sie trafi :) najgorsi młodzi, co myslą ze jak mają 50cm pałe przy udzie to rządzą wszechmaterią :P starsi sa wyluzowani i mają wyjebane na wszystko :)

Gość wyjadam mysie bobki
dokladnie, ci mlodzi frajerzy sa najgorsi, wyzej sraja niz doope maja nie lubie policji z malych miasteczek, bo tam policja, koorwa i zlodziej na jednym jada wozie, kazdy zna kazdego wiec chronia niektorym tylki nienawidze synkow policjantow, ktorzy czesto pozostaja bezkarnymi bandytami wkoorwiaja mnie tez tacy palanci z mojego miasteczka, bo non stop woza doope tym swoim busikiem, nie chce sie tym patalachom ryszyc tylka, w ciagu dnia wyjezdza pewnie pol baku jak nie wiecej za moje koorwa publiczne pieniadze dodam ze to malutkie, spokojne miasteczko wiec tak z laski swojej w wakacje niech posadza te swoje rozplaszczone doopska na rower a tak poza tymi wyjatkami to nie mam nic do policji :)

spoko, wszyscy którzy ubliżają psom to ścierwa, policjant jest zły gdy Ci wpierdoli mandat i spisze Cię gdy sąsiedzi poskarżą się, że impreza zbyt głośna, wtedy to jest pies, kurwa itp, inaczej śpiewamy gdy dostaniesz wpierdol i wybiją Ci zęby lub napadną na żonę, wtedy jakoś nikt do proboszcza raczej nie dzwoni

Policja jest potrzebna i ja ich szanuję. Zawsze rozmawiam z nimi bardzo kulturalnie i są bardzo mili. Nigdy żaden policjant nie był chamski w stosunku do mojej osoby, ani się nie wywyższał. Znam też kilku policjantów prywatnie, pracują w różnych sekcjach. Ci z kryminalnej wg mnie są najbardziej dziwni. Ale ja to rozumiem....zabójstwa, zwłoki i inne klimaty. Mówili mi też że Ci goście z chwdp i JP100% to najwięksi podpierdalacze..im więcej szczeka, tym więcej sprzedaje jak juz trafi na komendę

Gość wyjadam mysie bobki
no i czesto postrzegamy policjantow jako niezbyt inteligentnych, np jak na tym filmiku :) http://www.youtube.com/watch?v=lfGpuBBbT5I ale to takie stereotypy jak np wszystkie modelki sa glupie

Gość powiedz mi prosze
nie miałam z nimi stosunków więc nie wiem co sądzić:classic_cool:

po 7 latach stwierdzam, że kolega powyżej ma rację... dodatkowo powiem, że wszyscy bohaterowie z ulicy jakoś dziwnie miękną na naszych włóściach ;] powiem jeszcze, że ludzie w tej firmie niby są razem a tak naprawdę to tu nie ma szczerych przyjaźni a przynajmniej ja nie widziałam ;]

Gość swee
Policjant to też człowiek, zdarzają się i Ci dobrze ale także Ci źli :) Ale nie rozumiem filozofii "JP" można narzekać na policję o różna sprawy ale patrząc prawdzie w oczy co by się działo na tym świecie jakby taki "stan" nie istniał. Każdy by robił co chciał, zabijał, bił, kradł bez przeszkód i bez żadnej groźby karalnej, to przecież na świcie żyć się nie dało ;/ To jest moje zdanie

Pamiętam jak szedłem z kolegą kryminalnym do sklepu i pod sklepem stalo kilku cwaniaczków. Wszyscy jemu znani. Jeden z nich akurat wyszedł z pierdla. Dostał chyba rok, po pół wyszedł.wielki kryminalista, wydziargany, klata wypięta, te gamonie wpatrzone w niego jak w obraz. Idziemy już koło nich i nagle nasz garucham mówi..ooo piesek.chodź tu piesku. Kumpel podszedł i mówi. Przyjdz jutro na komende...chwila konsternacji....garucha pyta...po co?....a kumpel ty wiesz po co....a on....nie wiem....a kumpel...po wypłatę gamoniu...zapomniałeś???? No i poszliśmy....a wiadomo że policja informatorom płaci, to tłumaczenia tego gościa przed kumplami, słyszało całe osiedle..i tak to nafikał twardziel

tyle, że Policja nie ma nic do rzeczy... najpierw ktoś stworzył prawo a potem organy, które je musiały egzekwować... w wielu państwach utrzymuję się porządek za pomocą wojska np a olicja jest tam mało ważna... śmieszy mnie tylko jak ludzie narzekają, że Policja się czepia, że ściga za to czy za tamto a nikt nie patrzy, że u nas się nie robi tego dla przyjemności tylko, że prawo reguluje za co można ścigać a za co nie i Policja jest z rozliczana... ostatnio jak szłam a właściwie biegłam korytarzem to siędząca na ławce babcia mówi do dziadka :oni nic nie robią tylko chodzą cały dzień ;] i taki właśnie pogląd ma społeczeństwo na ludzi w polcji pracujących :D

Gość nic dobrego- niestety :(
Wszyscy, z którymi miałem do czynienia to wstrętni dziwkarze i pijaki ! Do tego łazi toto i za darmochę chce dymać po agenturach. Zbyt rozgarnięci nie są i z roku na rok mają coraz bardziej roztyte dupska:)

Gość julka19x
policja to ścierwo, to moja opinia na spokojnie. Trzeba z nimi walczyć.Robią co im się podoba. Przyznam ze cieszą mnie takie akcje jak np. ta na Woli gdzie małolaci ubili tajniaka. Myślał ze mu wszystko wolno ,taki kozak był. Albo to jak patrol na motorze zakończył służbę pod naczepą ciężarówki.Mandaty za predkosc powinni sami sobie wystawiać. Jeden matoł postawi znak 50 a drugi ustawi sie z radarem i kradnie w imie prawa.. Oto moja krótka ale tresciwa opinia o tej instytucji.

Ty jesteś ścierwem julka i nawet nie chce mi się z tobą gadać:o Dno i wodorosty - to twój poziom:o

buehe Julka Policja nie stawia znaków drogowych a pieniądze z mandatów nie trafiają do skarbca policyjnego tylko do wielkiego wora który się nazywa państwo inaczej byli byśmy lepiej wyposażeni niż FBA ;] ciekawa jestem gdzie przybiegniesz jak Ci ktoś dupę przetrzepie.. bo raczej nie do małolatów co pobili Policjanta... jestem ciekawa kto wymyślił tajniaka... jak to by był tajniak to nikt nawet w rodzinie by o tym nie wiedział ;p

Gość julka19x
dno i wodorosty to wlasnie poziom drogowki.hwdp na zawsze. Żanetko czyzbys oddawala swe wdzieki przedstawicielom tego zawodu? Podobno masz znizki dla policjantow,to tlumaczy ich obronę.

Gość Apasz
Jak byłem gówniarzem i truli dupę to mi przeszkadzali teraz są mi obojętni. Jednak nie mogą wyzbyć się wrażenia, ze na krawężników idą niedocenieni i gnębieni przez życie:). Co innego anteterrorka czy wydział zabójstw. Do nich mam respekt ale nie do krawężników :).

jakoś mnie nie ruszają twoje dziecinne gadki juleńko:) idź obciągnij komuś druta, czy co tam robisz dla chleba:) Nie odpisuj....spuszczam wodę po tobie dziecko:)

Gość julka19x
z policja sie spotykam tylko gdy mi wypisują mandat.Potrafią tylko kraść. A jak mi radio zwinęli z samochodu to niska szkodliwosc spoleczna. A jak znaleźli skręta to wielkie przestępstwo i sukces pracy operacyjnej policji. Niech nie dziwi sie policjant przechodzacy pod balkonem ze doniczka spadła.

Gość julka19x
42 lata to juz sporo,tylko pies ci zapoda

Gość muhaauhuhahuah
to pewnie ta wylansowana kurwa, co wczoraj pisała, że jest prostytutą od lat i jest z tego dumna :D

Gość nic dobrego- niestety :(
Żaneta42- żona policjanta :) :)