Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta 22 .

Jestem genialna. Wymyśliłam sposób jak zostać dziewicą do ślubu bez rezygnowania

Polecane posty

Gość Edyta 22 .

z przyjemności! Będziemy uprawiać z moim chłopakiem tylko seks analny! W ten sposób pozostanę dziewicą!

Gość Wizytówki na drzwiach
dostaniecie ode mnie wizytówke w prezencie slubnym "czarna pała i dziewica nieanalna" co ty na to?

Gość Bellazariuss
Jeśli myślałaś nad tym bardzo długo to średnie prowo. Jeśli zaś myśl ta przebiegła przez twój umysł niczym radości iskra Bogów to prowo wysokiej klasy:classic_cool:

Gość Edyta 22 .
Prawda ze jestem piękna,wspaniała i inteligentna??:) Oddajcie mi należny hołd psy:) :classic_cool:

Gość komandor KIotzmann
świetna idea! w nagrode zrób sobie ze stolca order uśmiechu i noś go z dumą!

Gość bayron
numer stary jak świat i żart z siwą brodą polega na tym, że kobieta która udawała przy facecie cnotliwą i 'cnotkę niewydmuszkę' w noc poślubną wkładała do pochwy balonik albo prezerwatywę z byczą krwią i gdy w noc poślubną doszło w końcu do 'teges' między małżonkami to żonka wyskoczyła z małżeńskiego wyra i pokazała mężulkowi, że to był jej pierwszy raz i krew się leje po nogach a małżonek szczęśliwy i woła HURRRA, żonko moja, dziękuję że jestem pierwszy :)