Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona cala sytuacja

czekac na niego ...?

Polecane posty

kilka dni temu moj chłopak oznajmil mi , że musimy sobie zrobic przerwe bo on sie pogubił i nie wie czego chce od zycia , od siebie . Od kilku lat mieszkalismy razem , bylismy szczesliwi , ciagle powtarzal , ze jestem dla niego najwazniejsza i ze zawsze bedziemy razem ( wiecie takie tam... ) . Jego decyzja nie byla podjeta pod wplywem chwili , nie po kłotni wiec domyslam sie , ze od jakiegos czasu to trawil . Teraz sytuacja wyglada tak , ze ja sie wyprowadzilam z domu ( zabralam pare swoich rzeczy ) dajac mu ten czas ktorego potrzebuje . Zapewniał mnie , że mnie kocha i chce ze mna byc i ze robi to dla nas zeby sobie to wszystko poukladal (nie wiem co to znaczy wszystko - bardzo duzo pracuje i widze ze go to stresuje choc nie chce sie przyznac ). Nie wiem ile ma trwac takie ukladanie sobie wszystkiego... Co o tym myslicie ?

Gość Kamil_06
Hehe skad ja to znam, mialem tak samo tzn moja dziewczyna tez potrzebowala czasu, dalem jej ten czas, wrocilismy do siebie no ale nieudalo sie i sie rozeszlismy,niestety:( jezeli go kochasz to walcz, zadzwon, napisz sms-a, idz do niego,pogadajcie, szczera rozmowa itd wiem jak trudno jest po rozstaniu bo sam bylem w dluugim zwiazku i sie nie dualo no ale Tobie zycze szczescia:)

nie rozumiem jak chlopak , ktory ciagle powtarzal , ze chce miec ze mna dzieci , ze jak go kiedys zostawie to on tego nie przezyje , ze nie widzi swiata poza mna z dnia na dzien wszystko przekreslil

kamil - rozmawialismy dosyc długo o tym , powiedzial , ze nie wie co sie z nim dzieje , ze wciaz mnie kocha i nie wyobraza sobie zycia beze mnie , ze damy rade tylko musi to wszystko ogarnac

Gość Kamil_06
Tez tego nie wiem ale komentarze typu chce sie rozejsc nie sa na miejscu. Nie sluchaj nikogo tylko samej siebie, jezeli Ci na nim zalezy to walcz i tyle

Gość Kamil_06
Moze jemu naprawde potrzebny jest czas, tzn moze musi wszystko przemyslec, zastanowic sie czy kocha Cie na tyle zeby stworzyc z Toba rodzine, sam nie wiem, moge powiedziec Ci tylko jedno jezeli przestal Cie kochac to juz nic nie zrobisz, znam to z autopsji.

tak wiem , ze jesli przestał kochac to nic z tego nie bedzie. Poza tym wtedy wyszloby na to ze nie kochal wcale - no bo jak mozna dzisiaj kochac a jutro juz nie ? nie wiem jak walczyc skoro on potrzebuje czasu - powiedzial ze nie chce ode mnie odpoczac tylko od samego siebie . Kamil jestes chłopakiem wiec doradz cos z meskiego punktu widzenia;)

Gość Kamil_06
Co Ci moge poradzic to to ze jezeli Ty go kochasz to sie nie poddawaj i walcz, ja bym tak zrobil, niepoddawaj sie i walcz, zadzwon, pogadaj tylko sprobuj bez wielkich emocji, trudno tak zrobic ale postaraj sie, jezeli sie uda to bedzie super tzn jak sie ogarnie i zrozumie ze jednak Cie bardzo kocha:) a jezeli nie to mowi sie trudno, nie ma co sie zalamywac, chociaz bedziesz wiedziala ze probowalas i ze walczylas do konca:)

ciagle wierzyłam , że mnie kocha bo jesli codziennie przez pare lat mi to powtarzal i pokazywal to dlaczego mialabym nie wierzyc , zreszta nigdy w to nie watpilam az do teraz - nie potrafie zrozumiem jak mozna kogos kochac i jednoczesnie krzywdzic ...

Gość Kamil_06
Ja tez tego nie rozumie bo moja byla mowila tak samo ze mnie kocha a jak sie rozchodzilismy powiedziala ze tak bedzie lepiej bo ona sama nie wie co czuje a niechce mnie krzywdzic, hehe nie rozumie kobiet tak jak kobiety nierzozumieja nas :)