Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość araukariaiglasta

Jak to wszystko wyprostować?

Polecane posty

Gość araukariaiglasta

Miałam kolegę z którym się okropnie pokłóciłam i w akcie złości wysłałam przez neta mu groźby sms-em. On poszedł z tym na policję, powiedział że to pewnie ja, przesłuchali mnie- ja sie nie przyznałam, a policja po jakimś czasie sprawe umorzyła. Potem on mi ze swojego telefonu wysłał sms-a, że sprawe umorzyli bo się puszczam z komendantem policji wiec zlozyłam zawiadomienie w prokuraturze z art. 212 KK na niego. jest w toku. Ale wiecie co? Chciałabym zakończyć tę wojnę, bo to bez sensu. Jak mi radzicie zadzwonic do niego i dogadywac się, czy nie?

Gość ufgesfs.
przestań dla niego istnieć, zapadnij się pod ziemię czyli jak wyżej - ignoruj

Gość araukariaiglasta
Co ja przegrałam? Ja wygrałam, bo prokuratura umorzyła sprawę o moje groźby, podczas gdy on w tym czasie odgrażał się, że pojde siedzieć. Czyli nie warto dzwonić do niego? bo ja nie lubię zyć w niezgodzie.

Gość jak najdalej od prokuratury są
pozyjecie pare lat na tym świecie i nie szkoda Wam czasu nerwów na szwędanie sie po sądach czy prokuraturach dajcie spokój

Gość Q_Ń
bo ja nie lubię zyć w niezgodzie. :D, :D, :D czyżby?

Gość araukariaiglasta
No własnie- szkoda nerwów. dlatego chcę to wyprostować. Tylko jak? PS. Pani Q-N z linkami o opowieściach o Bogu dziękuję.

Gość Q_Ń
poszerza horyzonty, warto poczytać a co do prostowania - może jakiś donosik? kilka gróźb karalnych? wiesz wzrusza mnie ta twoja niechęć do życoia w niezgodzie :D