Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do tych które miały wielu

Kobiety, które miały wielu partnerów - nie czułybyście się źle przy prawiczku?

Polecane posty

Gość i nie ucz,nie ryzykuj,uważaj
też raczej koleżanki,zawsze samej,nie będziesz miała,więc o co ci chodzi

Gość Niebiessskoooka,,
to na cholere wchodzisz na forum i czytasz opinie? Taka jest chyba idea tego miejsca smieszny człowieczku:D

bo taki mam nastrój,żeby tu wejść.Nie wiem czy dyskusja powinna polegać na przerzucaniu się hasłami bez szans na porozumienie.

Gość Niebiessskoooka,,
dyskusja polega na merytorycznej wymianie opini, jesli rozumiesz te pojecia...:)

a co ty merytorycznego wniosłaś

i co w takim temacie można wnieść można merytorycznego

te jakieś hasła,że ja bym takiego nie chciała,no i co to kogo obchodzi

Gość doNiebiessskoooka,,
Niebiessskoooka,, a jak ktos mial dlugo pryszcze? albo rehabalitowal sie po wypadku? czasem ktos utyka po wypadku na noge przez pare lat i musi przejsc kilka operacji zanim zacznie normalnie chodzic

Gość Niebiessskoooka,,
w przeciwienstwie do ciebie, dziwny człowieku, zgodnie z prosbą autora wyraziłam swoja opinie na omawiany temat:D

Gość Niebiessskoooka,,
znam wielu pryszczatych facetow, jednego na wozku inwalidzkim, ktorzy prowadzili zycie osobiste, nie skupiajac sie wylacznie na sobie i swoich kompleksach

autor się pytał,czy czułabyś wstyd przy prawiczku,że miałaś wielu,nic w tym temacie nie napisałaś

autor się pytał,czy czułabyś wstyd przy prawiczku,że miałaś wielu,nic w tym temacie nie napisałaś

Gość Niebiessskoooka,,
do tego kogos tam wyzej co od poprzedniej strony nieudolnie probuje cos pluc do mnie - wpisz sobie w google definiecje "forum dyskusyjne", poczytaj na czym polega i poloz sie spac zeby sie utrwalilo bo szkoda mi czasu na bezsenowna pisanine z tak bezproduktywna osoba

Gość Niebiessskoooka,,
no straszne:D

Gość do Niebiessskoooka,,
nie kazdy z tradzikiem bedzie atrakcyjny. ja mialem tradzik nie moglem zdac prawa jazdy (do tej pory go nie zdalem), dopiero zaczalem sie podobac jakims tam dziewczynom jak podleczylem pryszcze. ja kiedys bylem paskudny. dopiero po 20stce zaczalem jakos wygladac

Gość Niebiessskoooka,,
ale na dziewczyny z tradzikiem pewnie tez nawet bys nie spojrzał?

Gość Zuzanna Amelia & 1
19:45 Do tych które miały wielu Nie czułybyście dyskomfortu, że jego wasza przeszłość mogłaby mu się nie spodobać i mógłby jej nie zaakceptować. Nie byłoby wam przykro, że on tyle czekał, a wy przez ten czas szalałyście? Co za debilny temat. Kobieta ma sie czuc zle bo jakis facet nie byl dla zadnej wystarczajaco meski ? Chyba was pogielo ? Jak jakakolwiek kobieta ma chciec takiego co tak podchodzi do sprawy ? Przeciez to sie odechciewa juz jak sie cos takiego czyta.

Gość takiej idiotki jak ta
niebieskooka to już dawno na kafe nie było:D

Gość Wallbreaker
Bo do prawiczka tylko dziewica pasuje. Chyba przyjdzie mi szukac zony sposród iranskiej arystokracji, tej wyznajacej jeszcze zaratustre

Gość Niebiessskoooka,,
a potrafisz to uzasadznic czy twoja prostota umysłowa nie pozwala nawet na sklecenie jednego złożonego zdania? I na prawde nie musisz zmieniac nicku jesli pod poprzednim nie masz nic do powiedzenia, to tylko swiadczy o twoim debilizmie:D

Gość Wallbreaker
Kto mówi ze jestem malo meski? Waze 90kg, jestem silny fizycznie. generalnie czesto czulem sie jak przywódca

Gość fereroooo
a ile masz lat?

Gość Wallbreaker
29 jestem prawiczkiem. I moze to zabrzmi dziecinnie, ale zawsze wydawalo mi sie ze mam cos w sobie z prawdziwego wikinga

Gość do Niebiessskoooka,,
a czemu bym nie spojrzal? znam wiele ladnych dziewczyn z tradzikiem i jakos na brak powodzenia nie narzekaja i maja atrakcyjnych chlopakow

Gość do Zuzanna Amelia
ale prawiczek nie pasuje do takiej, wiec to juz rodzi spiecia. kazdemu moze przeszkadzac przeszlosc partnera

Gość Zuzanna Amelia & 1
Temat nie jest o tym kto do kogo pasuje tylko ze kobieta ma czuc sie zle. Skoro prawiczkom nie pasuje kobieta co lubi seks to prawiczek powinien sie od takich kobiet trzymac z daleka i nie wchodzic z taka w zadne seksualne relacje. Wtedy wszyscy beda zadowoleni. Fajnie sie Was czyta - tak swoja droga. Juz wiem ze kobieta, ktora by chciala faceta na romans musi unikac prawiczkow jak ognia bo oni zrobia wszystko aby sie zle poczula. A po co kobiecie seks z kims kto zrobi wszystko aby taka kobieta sie zle poczula ?

Gość do Zuzanna Amelia
ale jak prawiczek czekal na ta jedyna to moze byc mu przykro, ze kobieta miala taka a nie inna przeszlosc

Gość Wallbreaker
Liczy sie przede wszystkim odwaga. Ja mam odwage do wielu spraw. Ale do kobiet nie mam. Jestem odwazny: Nie daje sie sprówadzic do parteru, raz mi podbili oko, innym razem bilem sie z policja. Ale do kobiet niestety nie mam smialosci

Gość Zuzanna Amelia & 1
Ale temat byl ze to kobiecie ma byc przykro a nie prawiczkowi. Zreszta na to jest swietna metoda: Prawiczek co czeka na jedyma powinien sie trzymac z daleka od takicj co moze kogos miala i nigdy nie uprawwiac z taka seksu. Wtedy nie bedzie frustracji. Seks prawiczek moze uprawiac dopiero po slubie z dziewica i natychmiast zazadac rozwodu jesli dziewica nie byla. Oczywiscie powinien wybranke o tym wczesniej powiadomic.

Gość do Zuzanna Amelia
ale po co czekac do slubu?