Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do tych które miały wielu

Kobiety, które miały wielu partnerów - nie czułybyście się źle przy prawiczku?

Polecane posty

Gość Wallbreaker
Co to znaczy, moze kogo miaja? To skad ten biedny prawik ma to wiedziec, czy miala, czy nie? My prawiczki nie jestesmy prorokami

Gość Zuzanna Amelia & 1
Dlatego ze porzadne dziewice to takie , ktore daja dopiero po slubie. A skoro porzadny prawiczek chce miec pewnosc ze to dziewica i nie czuc sie zle to tez powinien pojsc do lozka dopiero po slubie.

Gość dsadasdasd
Czyli by być w ogóle kandydatem dla kobiety musze iść do burdelu albo w wieku nastoletnim rypać wszystko co się rusza. Fajne macie kryteria wyboru partnera nie ma co

Gość dsadasdasd
Skoro prawiczkom nie pasuje kobieta co lubi seks to prawiczek powinien sie od takich kobiet trzymac z daleka i nie wchodzic z taka w zadne seksualne relacje. Kto Wam powiedział, że każdy prawiczejk tak myśli. To, że facet jest prawiczmkiem nie oznacza, że szuka dziewicy!!! Nie interesuje go walenie wszystkiego co się rusza a nie znalazł jeszcze odpowiedniej kobiety. A Wy kobity z każdym od razu dajecie dupy?? Czy jednak sprawdzacie jakiś czas kandydata?

Gość fcmiewdkk
Mój mąż był prawikiem kiedy go poznałam. Miał 26 lat i jak Sam się wyraził nigdy żadna dziewczyna nie wywarła na nim na tyle wrażenia, że miałby ochotę wysilać się żeby ją mieć w łóżku. Od jego koleżanek wiem, że jakieś laski goniły za nim, a on je zlewal. Wszystkiego go nauczyłam, a on był entuzjastycznym uczniem. W przyszłym miesiącu nasza kolejna rocznica ślubu, dwójka dzieci, life is good.

Gość 0-=-
A później pretensje, że facet zdradza bo bierzecie sobie jakiegoś podrywacza/ruchacza!! A następnie płacz bo albo same albo same z dzieckiem. Ewidentnie pokazujecie, że kobiety związek sprowadzają tylko i wyłącznie do seksu. Nie liczy się uczucie, wzajemna tolerancja itp. Jeśli facet ma np. własne mieszkanie, stałą dobrą pracę, plany na przyszłość, jest dość atrakcyjny, dba o siebie, dobry materiał na ojca itp. to i tak mu szansy nie dacie jak się dowiecie, że prawiczek. W tej chwili już jest tak, że ten kto nie uprawia seksu w wieku nastoletnim to już jest skreślony u kobiet więc gimnazjaliści robią bardzo dobrze, że grają w "słoneczko" i inne takie przynajmniej będą mieli szansę na związek z kobietą. A swoją drogą pokazujecie również, że prawdopodobnie walicie się po kontach.Skoro mówicie o tym, że prawiczek mógłby nie zaakceptować kobiety z przeszłością.

Gość hgghghgh
bo tutaj nie raz prawicy wypisywali swoje teorie, jak to nie mogliby być z niedziewicą :D myśle ze chodzi bardziej o to, ze potencjonalny prawiczek ktory zwiazal by sie z nie-dziewica, wyrzucal by jej potem, ze ona byla jego pierwsza, a on jej nie. Nie jeden taki temat byl na forum. 🖐️ ja nie wiem, czy by sie zwiazala z prawiczkiem, i wcale nie chodzi o to ze jest niedoswiadczony i ze to jakas ujma jest, ale o to, ze jakby mial potem chodzic za mna i snuc jakieś żale do mnie o wczesniejszego partnera, to po prostu taki "zwiazek" mija się z celem :)

Gość do hggh, tak, to prawda, a też
nawet kiedyś widziałam topik, jak to facet chciał zdradzić swoją dziewczynę, bo nigdy tego nie robił z inną dziewczyną, niż ze swoją partnerką więc chciał się przekonać jak to jest z inną kobietą. Pewnie też miał do swojej dziewczyny, że ona dla niego była tą pierwszą, a on dla niej nie, lecz nic o tym nie wspominał chyba, zresztą tego to już nie pamiętam :O tak więc wolę takiego, który się już wyszalał i jednak miał te kilka partnerek. Przynajmniej mam więcej pewności, że nie będzie myślał by przelecieć inną etc., będzie stateczniejszy.

Gość małamaniana
a facet może nie czuć dyskomfortu, że rucha na lewo i prawo? bez przsady, każdy ma jak lubi i jesli z tym mu dobrze, to dobrze. ja nie maiłam wielu partnerów, ale mam koleżankę, którra nigdy nóg nie zaciskała i jakos nie ma z tym problemów. teraz ma kochanka i z nim tez wymyśla różne rzeczy. jadą z nami na koncert Queen 7 lipca i chcą tam zroic coś szalonego. aż się boję pomyśleć, co.

Gość 5656
tak więc wolę takiego, który się już wyszalał i jednak miał te kilka partnerek. Przynajmniej mam więcej pewności, że nie będzie myślał by przelecieć inną etc., będzie stateczniejszy. Myślisz, że jak będziesz 20 czy 30 to coś to zmieni? trzeba mieć po prostu zasady i się ich trzymać. Jeśli mężczyzna jest skory do zdrady to nieważne jest to czy ma doświadczenie czy nie!

Gość ja jestem prawiczkiem i
za wielu partnerow skreslam

Gość eretdf
Ja też jestem prawiczkiem ale nie skreślam kobiety która miała wielu partnerów jeśli ona akceptuje to, że ja nie miałam żadnych partnerek.