Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jak wam minął dzień?:)

Polecane posty

Gość Olamabzikola
Czytałam notatki na obronę.. teraz sama w domu siedzę a za oknem takie błyski co sekunde, że oślepnąć idzie

Jenny, jak domek? Jeszcze się nie wprowadziłaś? Już tyle lat budujesz

Gość ery6u7i89[p;oli9
zakupy w CH

jeny, do egiptu jedziesz slyszalam:) Nie boisz sie? Bo tubylcy podobno nie sa pozytywnie nastawieni do turystow

Jenny zacznie zaraz gadać, że już była w Egipcie, tylko nie wie, że sytuacja się tam zmieniła

Gość June 2012
Wczoraj byłam na plaży, opalania może z 2 godziny później zaczęło wiać chyba 7 B i się zwinęliśmy. Dzisiaj już nie ryzykowałam ze znajomymi i siedziałam u nich na tarasie. Rozłożyliśmy leżaki, kolega zrobił drinki,puścił turecką muzykę - all inclusive w wersji polskiej. Później grill i ok. 17 słońce zaczęło zachodzić :O

Gość June 2012
Nawet się opaliłam :) a jutro znowu do pracy.....:(

Gość uffffffffffffffffffffffff
gubisz sie kretynko ,nie wiesz jak lecisz chociaz masz wykupiną rzekomo wycieczkę ,w innym topiku piszesz ,ze 15 tu masz wpisane ,ze 6 :-D ale ty żałosna jesteś :-D:-D:-D

świetnie, 3x razy seks, mnostwo sprzatania, ale przyjemnogo, ostatni dzien wielkiego zarcia, bo od jutra dieta kefirowa, a na pocieszenie, kupilam sobie przepiekne buty i spodnie:)

moj facet poszedl ochraniac jakies wesele jakiegos muzulmanskiego maharadzy, nawpierdalal sie za darmo zarcia, zgarnal kase i wrocil (maja wesele 6h do 18.00 i ida do domu!), potem cwiczylismy troche karate na tarasie, a teraz ogladamy mecz (w sumie to troche nudny, wiadomo ze hiszpania wygra :)

Gość manio ciekawski=)
Może armia zlikwiduje nowego prezydenta, ludzie się wściekną i tym razem, rozróba przeniesie się na tereny turystyczne. Tak może być i naszą Jenni, zamkną razem z dwiema setkami innych turystów, pod strażą zbrojnych frakcji Bractwa Muzułmańskiego. Potem będą negocjacje, kilkunastu zakładników ucieknie z czego kilku zastrzelą terroryści. Nieudana próba odbicia. Ponowne negocjacje i znowu atak komandosów. Zginie ponad 30 turystów, wszyscy terroryści i jeszcze trochę ludzi zupełnie przypadkowych. Jenni wróci z nowymi doświadczeniami i będzie nam truła dupę :D

Gość manio ciekawski=)
;)